• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

içimden geldi yazdım

Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye.

Kendi farkında değil ama idolu oluyorum 🤘🏻
Pro Üye
Anneler Kulübü
8 Nisan 2017
56.967
300.015
698
Bu bir ic döküştür ...

Hayatim boyunca büyük konustugum herseyi en saglam sekilde yasadim

canimi yakana ettigim ahların da bir bir çıktıgını gördüm ...

beni üzen üzüldü diyebilirim kisaca ama bunu kimi zaman ozellikle ben yaptim kimi zamanda Allah in takdirine biraktim daha çok üzüldüler :KK45:

suan vicdanim o kadar rahat ki anlatamam ...elimden gelen herseyi yapmanin keske sunu da yapsaydim dedigim bisey kalmadi aileme dair

sadece cocukluk cagimi biraz daha uzatabilirdim o.O

kendimi kaf daginda falan gordugum yok ozellikle yazayim da :KK45:

yaptiklarimdan pisman degilim aklim hala yapmadiklarimda :KK45:

bunlari paylasmak istedim ...yeni gelecek dertlerin yuklenmesini bekliyorum suan :işsiz: daha nasil kazık yiyebilirim yersem neler yapmam gerekir o dusuncelerdeyim :confused:

hani hic bisey kimsenin yanina kaliyor diye dusunmeyin yanina kalmiyor ama o kadar kafasiz ki onu farketmiyor :confused:

Bu bir ic döküştür ...

Hayatim boyunca büyük konustugum herseyi en saglam sekilde yasadim

canimi yakana ettigim ahların da bir bir çıktıgını gördüm ...

beni üzen üzüldü diyebilirim kisaca ama bunu kimi zaman ozellikle ben yaptim kimi zamanda Allah in takdirine biraktim daha çok üzüldüler :KK45:

suan vicdanim o kadar rahat ki anlatamam ...elimden gelen herseyi yapmanin keske sunu da yapsaydim dedigim bisey kalmadi aileme dair

sadece cocukluk cagimi biraz daha uzatabilirdim o.O

kendimi kaf daginda falan gordugum yok ozellikle yazayim da :KK45:

yaptiklarimdan pisman degilim aklim hala yapmadiklarimda :KK45:

bunlari paylasmak istedim ...yeni gelecek dertlerin yuklenmesini bekliyorum suan :işsiz: daha nasil kazık yiyebilirim yersem neler yapmam gerekir o dusuncelerdeyim :confused:

hani hic bisey kimsenin yanina kaliyor diye dusunmeyin yanina kalmiyor ama o kadar kafasiz ki onu farketmiyor :confused:

Aynen öyle kimsenin yaptığı yanına kalmıyor ama biz insanoğlu sabretmeyi pek bilmiyoruz. Ne yaşatırsan yaşarsın bu kadar basit aslında

Aynen öyle kimsenin yaptığı yanına kalmıyor ama biz insanoğlu sabretmeyi pek bilmiyoruz. Ne yaşatırsan yaşarsın bu kadar basit aslında
bazen sabirsizlaniyorum kahroluyorum .
ama suan geriye bakinca bksuna yormusum uzmusum kendimi diyorum ...

o kadar rahatim ki eminim bundan 10 sene sonra yine ayni rahatligi kat be kat fazlasiyla yasayacagim ...

Alma mazlumun ahını cıkar aheste aheste ... cıkıyorda anlamiyorlar

bazen sabirsizlaniyorum kahroluyorum .
ama suan geriye bakinca bksuna yormusum uzmusum kendimi diyorum ...

o kadar rahatim ki eminim bundan 10 sene sonra yine ayni rahatligi kat be kat fazlasiyla yasayacagim ...

Alma mazlumun ahını cıkar aheste aheste ... cıkıyorda anlamiyorlar
Anlasalar zatane yapmazlardı, bilseler başlarına gekeceğini aynısının

Back