- 8 Nisan 2017
- 56.967
- 300.015
- 698
- Konu Sahibi Minik Duduklu Tencere
Bu bir ic döküştür ...
Hayatim boyunca büyük konustugum herseyi en saglam sekilde yasadim
canimi yakana ettigim ahların da bir bir çıktıgını gördüm ...
beni üzen üzüldü diyebilirim kisaca ama bunu kimi zaman ozellikle ben yaptim kimi zamanda Allah in takdirine biraktim daha çok üzüldüler
suan vicdanim o kadar rahat ki anlatamam ...elimden gelen herseyi yapmanin keske sunu da yapsaydim dedigim bisey kalmadi aileme dair
sadece cocukluk cagimi biraz daha uzatabilirdim
kendimi kaf daginda falan gordugum yok ozellikle yazayim da
yaptiklarimdan pisman degilim aklim hala yapmadiklarimda
bunlari paylasmak istedim ...yeni gelecek dertlerin yuklenmesini bekliyorum suan daha nasil kazık yiyebilirim yersem neler yapmam gerekir o dusuncelerdeyim
hani hic bisey kimsenin yanina kaliyor diye dusunmeyin yanina kalmiyor ama o kadar kafasiz ki onu farketmiyor
Hayatim boyunca büyük konustugum herseyi en saglam sekilde yasadim
canimi yakana ettigim ahların da bir bir çıktıgını gördüm ...
beni üzen üzüldü diyebilirim kisaca ama bunu kimi zaman ozellikle ben yaptim kimi zamanda Allah in takdirine biraktim daha çok üzüldüler
suan vicdanim o kadar rahat ki anlatamam ...elimden gelen herseyi yapmanin keske sunu da yapsaydim dedigim bisey kalmadi aileme dair
sadece cocukluk cagimi biraz daha uzatabilirdim
kendimi kaf daginda falan gordugum yok ozellikle yazayim da
yaptiklarimdan pisman degilim aklim hala yapmadiklarimda
bunlari paylasmak istedim ...yeni gelecek dertlerin yuklenmesini bekliyorum suan daha nasil kazık yiyebilirim yersem neler yapmam gerekir o dusuncelerdeyim
hani hic bisey kimsenin yanina kaliyor diye dusunmeyin yanina kalmiyor ama o kadar kafasiz ki onu farketmiyor