İçimde kıyametler kopuyor..

ikimizin ailesi çok cahil.. bizde çok iyi değiliz eşimle tamam ama onların cahillikleri ayrı dert. eşimde dinlemiyor gibi yapsada öyle değil tabi..

amacı güya beni ezmek. ama oğluyla evliyim bi ben rezil olmadım sonuçta. biraz daha sakinleşsemde hala çok geriginim

Her iki aileden de uzak durup kendinize ortak bir alan yaratsanız
benim ailem zaten başka şehirde. annem babamla konuşmuyoruz kardeşlerimle konuşuyorum birtek. kayınvalidemle aynı şehirdeyiz evlerimizin arasında yürüyerek 20 dk falan var. ama kayınbabam olmadığı için eşim değilim desede düşkün. ayrıca taşınmak vs bunlar masraf bunları yapcak su an maddiyatımız da yok..

Yaptığı çok çirkin, en olmadık yerde bel altı vurmak bu. Siz de ona onun stiliyle karşılık vermeseydiniz keşke.

Maddi sıkıntı her ilişkiyi zorlar. Sakinleşince güzel bir dille konuşun. Sizin yanınızda durmamasının ayrı acı verdiğini, ailenizin imkansızlıkarıyla yaralamaya çalışması, oturduğunuz evi başa kakması vs de ayrı bir şok yaşattığını, ilişkinize yakıştıramadığını falan anlatın.

Boşanmalık bir durum yok bence.

amacı güya beni ezmek. ama oğluyla evliyim bi ben rezil olmadım sonuçta. biraz daha sakinleşsemde hala çok geriginim

iyi de, ben de orada davetli olsam kv nizi ayıplarım sizi değil ki

yok, alamamışlar bunu neden afişe ediyor diye

anne olan kapatır herkese sergilemez ki

boş verin hayatında mesafeyi artırın

eşiniz de siz de maddi durumdan bunalmışsınız, pandemi de eklemiş üstüne

işsizlik parasızlık umarım güzel günlerle karşılaşırsınız

Zor bir hayat
O zaman eşinizi yargılamadan uysal şekilde anlatmayı deneseniz

Evet benim. hısmımmm
Üfff ıslık, ıslıkk dibim düştü o ne güzellik o ne tatlılık o ne şekerparelik öylee
Senin koca olucak adam ne sevap işlemişte böyle bir hatuna nasip olmuş kendisine sor bir ara çünkü öyle böyle değil herhalde 50 yetim falan besledi anca o sevaba sen düşersin he bu arada senin oğlanı beni kıza vericektik ya onu değiştirelim senin kızı bizim oğlana alalım. Anasının genlerini alırsa kızın güzelliğini hayal edemiyorum daha doğmadan ipotek koyayım ben

Varya senin kocan 5 para etmez kusura bakma.bazen böyle konuları okuyunca .lan diyorum benikide bagimliydi. Ama birgün hakaret etmedi birgun asagalamadi şiddet uygulamadi cebinde beş kuruş olsa yine verdi.3 aydır baba evindeyim kaçıncı zorla para bırakıp gitti . Yani insan uzulmuyor değil keşke bu bağımlılığı olmasaydı da mutlu bı hayat surseydik diyorum kendi kendime ama yok işte bende onun bu bağımlılığını kabullenemiyorum kabul etmemde...ailene gelince benimkiler de o kafadalwr .milletin kızını (gelin) onu sahiplenirler kendi kızlarından üstün görürler 50 defa baba evine gitse gidip yalvar yakar getirirler gelin ev ister ev alırlar altın ister altın alırlar .yemeğini içmesini a.dan.z ye karşılarlar .iç iceler....ama kızları evlenince silip atarlar .çünkü biz artık gelinlikle gittik kefenle gelirmisiz....Allah'a havale ettim ben sende et .ailen arkada olmayınca insan AA böyle it sürülerinin derdini çekiyor iste

Madem size ordan bagirmayi biliyor keske bir ceyrek de sizin adiniz alsaymis ne ayip
Durumuna cok uzuldum aslinda tum suc kayinvalidenin esini seviyorsan kvdeni sevindirme ozurde dilemis sadece kvdenle mesafeyi koy devam et yok sevmiyorsan rabbim hakkinda hayirlisini versin

Hayırlısı olsun hakkınızda ıyı olır ıNsallah

Arkadasım ne kadar dertlenmıssın ama haklısın benım esımın memleketınde cogu ınsan dedıgın gıbı allah ıslah etsın oylelerını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…