İçimde kıyametler kopuyor..

Ben bosanmalik birşey göremedim. Içinizde bunalmışsınız kayinvalidenizde tuz biber ekmis. O çok ayıp etmiş

Sizin sorununuz maddi sıkıntı yoksa ben bir şey göremedim eşinle aranda . Eski konun var mı bilmiyorum ama maddi sıkıntılar geçince rahatlar böyle sorunlar yaşamazsınız . Korona sebebiyle sizin gibi bir çok aile mağdur oldu . Eğer eşiniz sorumluluk sahibi bir insan ve bu maddi konuda ailesine yetemediğini düşünüyor ise öfke patlamaları geçirebilir . Çocuğuna ekmek alamadığı için intihar eden asıl ve gururlu babalar var unutmayın .birlikte bu zorlukların ancak üstesinden geleceksiniz . Annesine virüs demekle kazanmadınız tartışmayı sadece eşinle birbirinizi aşağılayıp durmuşsunuz . Kişiyle değil işle ilgilenin . Siz hangi şehirde yaşıyorsunuz iş potansiyeli nedir ,daha önce nasıl bir işte çalışıyordunuz bilmiyorum ama inşallah herşey düzelir .

Herşey para değil diyorlar ya,yok öyle birşey. Herşey bal gibi de para Esiri olduk onsuz adım atılmıyor. Yuvalar yıkılıyor,kadınlar boşanamıyor yokluktan.. Hastalar adam gibi tedavi olamıyor vs vs.. Keşke şu aşırı zenginlerin parasını alıp fakir fukaranın dertlerine derman olunsa. Ama yok zengin doymaz fakir gülmez.. Düzen böyle geldi böyle gidecek.

Baska sorununuz yoksa kayınvalide nedir ya dış kapının dış mandalı ama yoklugu bilşrşm dostu düşman eder Allahım bol rızk versin mutlu mesut yaşayın ben ilişkinizden pozitif enerji aldım cocuk bğyğtmek sadece para kazanmak kadar kolay degıl bizi annem tek büyüttü ne çekti bilirim başkası için kırmayın birbirinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…