İçimde kıyametler kopuyor..

doğrusunuz. fevrileştim ama o an utancımdan ne yapacağımı bilemedim..
Bence bu birikimin patlaması olmuş, o kadar gururlu bir insansınız ki anladığım kadarıyla bu son nokta sizi taşırmış.
Allah yardımcınız olsun inşallah geçer bu günler. En çok da ailenizin afedersiniz ama sığlığı şok etti beni. Evlat bu yahu ne demek almam eve? Gerçi sizin onlara da hiç ihtiyacınız yok, ayakları yere sağlam basan bir kadınsınız bence. Hakkınızda hayırlısı.

Yaşadıklarınız üzücü olmuş, kayinvalidenizin durumunuzu bilerek densizlik yapması çok ayıp. Eşinizin de çocuk gibi annesinin evine gitmesi ayrı saçmalık olmuş.( Ayrıca ailenizin gecekonduda oturduğunu ima ederek aşağılaması çok ayıp!).
Borcunuz ev kredisi mı?
Eğer boşanmaya kararliysaniz ve borçlar sizin üzerinize değilse belki işe başladığınız da küçük bir eve çıkıp ayrilirsiniz, siz işteyken kızkardeşiniz bakabilir belki çocuğa.. bilemedim.
Allah yardımcınız olsun.

Kv nizin yaptığı çok ayıp. Eşinizin ailenizle ilgili çirkinleşmesi sizi öyle konuşmaya itmiş, haketmiş bence.
Umarım maddi sıkıntılarınız düzelir bir an önce.

Erkeklerin ne zaman hsksiz olan ailesine laf soyledigi gorulmuski,hem annesi suçlu hem sizi asagiliyor hem ortalığı karıştıran annesinin yanına gidiyor değişmez kocanız maddi durumu düzeltmeye bakın

Karsilikli birbirinize "fakirsin" dediniz de ne oldu simdi?
Belli ki ikinizin de birbirinizden cok farki yok maddi olarak, daha neyin derdini yapiyorsunuz? Hani bir taraf varlikli olur ezmeye kalkar onu gordukte sizin ikinizin de durumu yok birbirinizi ezmeye calisiyorsunuz birlik olmak yerine.

Taki takilmayacaksa bu salginda oraya tebrik icin gitmenin anlami yokmuş. Bir daha başkasinin akliyla hareket etmeyin derim, israra gore degil kendi durumunuza gore larar verin .
Hele cebimde para yokken istedigimde cekip gidemeyecegim biyere başkasinin arabasiyla gidemezdim ben kolay kolay, en sevmedigim şey insan beklemektir.
Yoksa oara oturun evinizde birbirinizi de yemeyin.
Para para diye kavga etmek çok cirkin birsey.

yok ev kredisi olsaydı keşke boşanır kurtulurdum anında. icralık vs durumlarımız oldu eşim bi dönem çalışamadı işsizdi ben o sıra doğum yaptım vs başka borçlarımız da olduğu için o sıraki düşüşümüz bizi mahvetti.. inanılmaz zamanlardı.. hala bitmedi ama 2021 sonu büyüğü bitecek sanırım.. teşekkür edeirm.

Söyleyince kızıyorlar ama yine bir konunun sonu okumamak ve işsizliğe dayandı.. kendi kendinize yetebiliyor olsaydınız ne anne baba ne de eş düşünür bakardınız yolunuza..

Söyleyince kızıyorlar ama yine bir konunun sonu okumamak ve işsizliğe dayandı.. kendi kendinize yetebiliyor olsaydınız ne anne baba ne de eş düşünür bakardınız yolunuza..
bu yorumu +10000... beğenme şansım olsa beğenirdim. tak olarak böyle. çok haklsınız.

Geçmişinizi bilmiyorum ama Kayınvalıdenız belkıde ıcınde kotuluk olmadan soylemıştır hanı bazı ınsanlar pat küt olur ya lafın nereye gıdecegını bılmeden ondan gıbı geldı bana .aılenızınde destegı yok su an .konu cokda buyutmeye hele bosanmaya gıdecek bır konu degıl bırbırınızden ozur dıleyın gonullerınızı alın bırer orta sekerlı kahve ıcın yuvanızda devam oyle herkese bosan demek yok canım yola devam ...

geçmişten gelen doluluklar bunlar zaten. ilk kez olsa bende böyle dolmam inanın.. teşekkür ederim..

Hepimizin bir şekilde bi caresizligi var işte. Buyukler yüzünden aileler darmaduman oluyorlar malesef. Kayinvalideniz ortalik yerde sizi rezil etmeye calistiysa sizin kafanizi takacaginiz biri degil. Cocugunuz ve kendinizi düşünün. Dış etkenler dışarıda kalsın. Esinizi seviyorsaniz birbirinizi yipratmayin çünkü bir yerden sonra sevgi de bitiyor. Aileniz yaninizda değil esinizle birbirinize destek olmaya çalışın. Baskalari yüzünden iliskinizi zedelemeyin. Tabi esinizle de ciddi ciddi konusun, durumunuzu ve isteklerinizi anlatin. Secmiyorsaniz da bunlarin hic geregi yok biten sey tekrar başlamıyor

Kv nin yaptığı cehalette değil farklı bşy isim koyamadım.
İnsanların yanında üstüne basa basa öyle demesi.
Ama kendini rezil etmiş seni değil

Eşin normalde daha ılımlı olabilecek biri ama annesini dinliyor sanki öyle değil mi ?

Kendi ailende çok cahil

Durumuna çok üzüldüm.

Borçları hem eşiniz yapmış hem siz o borçları çekiyorsunuz hem desize dikleniyor gece kondu falan diye orayı ben anlamadım daha çok mahcup olmasi gerekmez mi

Kayınvalidem takı toplanan yerden gayet gür sesle (maske bile sesi kesemedi düşünün) 'kalori eşini de al gel, niye orda bekliyorsunuz, takınızla vedalaşında verin sizde artık hadi' dedi gülerek.

bir insan bunu neden der

yani takı takacak olsanız da söylem çok garip, çirkin ve yerine uygun değil

kv yanına çağırsa ben takıyı bırakayım, birlikte tebrik edelim, hepimizin takısı olsun dese anlarım ama siz de gelin takınızı verin demesinin sebebi ne

etrafa iki ayrı takı taktık havası atıyor desem o da olmaz

eşimin bazı kuzenlerine biz takı aldık gidip taktık

uzaktaki düğünlerde de biz gittik, yol parası, masraf vs annesi takıyı alıp gönderdi

alınan az bulan olduysa da kendi bilir

sıkmayın canınızı

siz zaten takı takamamanın ezikliğini hissetmişsiniz üstüne de bu olay tartışma büyümüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…