İçimde kıyametler kopuyor..

Ama oğluna değil direk bana seslendi o da orda. Eşimle de aralıklı oturuyorduk zaten birde.. Muhatap ben gibi oldum orda. haklısınız beni ilgilendirmiyor ama ne bileyim orda kvalidem böyle yapınca ben de tutamadım kendimi

doğrusunuz. fevrileştim ama o an utancımdan ne yapacağımı bilemedim..

normalde iyiyiz ara ara böyle geriliyoruz ve çoğu maddi konular.. ama şiddete varan dönemileri oldu unutamıyorum onları. şimdi şiddete eğilmese de o anları hep yaşıyorum..

çok teşekkür edeirm.. kk da olmasa zaten hiç dökemiyorum içimi..
Burda kimin kim olduğu belli değilmiş ben olayı yeni kavradım bende alenen geziyorum gören gördü resim kaldirsam da faydası yok .

Hani gizlilikten dolayı içinizi rahat dokebiliyorsunuz eşe dosta anlatilamiyor çoğu şey.dogru

çok teşekkür edeirm.. kk da olmasa zaten hiç dökemiyorum içimi..
Eşinize yine de bugün bu kadar öfke duymayın.inanin yipranik o da .parası olmayınca erkeğin çok zor oluyor onlar için.
Çok üzülüyorlar bu onlarda saf üzüntü olarak açığa çıkamıyor ki

Başka türlü yansıyor parasızlıgin üzüntüsü.

Kavga gürültü yada kendini oyuna veren bı adam halinde mesela..

Kv gerçekten virüs müş. Eşinize üzüldüm ama. Yazık ezmeyin adamı. Boşanın böyle çocukmu yetiştirilir. Ne kendinize ne eşinize saygınız var

normalde iyiyiz ara ara böyle geriliyoruz ve çoğu maddi konular.. ama şiddete varan dönemileri oldu unutamıyorum onları. şimdi şiddete eğilmese de o anları hep yaşıyorum..
Sıddet varsa haklısın bısey dıyemem ama suan bosanmak zor gıbı aılenızle neden kussunuz. Esınızde duzelme varsa bu kavgaylada bıraz daha duzeltebılırsınız hanı verdıgı sozu tutyorsa

ya çok hoşsunuz, böyle bir forumda eğer herkese giydireceksek resim olmamalı :))))

Normalde bosanin demek kolay ama maddi durumunuz el vermio aile destegi yok çocuk var ve kotu sozler edilmis olsa da ozur dileyen bir es (aldatma siddet olmadigi icin) bence biraz daha sabredin duzelebilir aile icerisnde daha kotu durumlar da yasanabiliyo ekonomik olarak kayip iki tarafi da geriyo ama kaynaniniz 3.kisi onun yuzunden evinizden olmayın

Sıddet varsa haklısın bısey dıyemem ama suan bosanmak zor gıbı aılenızle neden kussunuz. Esınızde duzelme varsa bu kavgaylada bıraz daha duzeltebılırsınız hanı verdıgı sozu tutyorsa
aslında eşim geçen yıla göre çok düzeldi ama ben unutamıyorum bu olanları. kvalidemi öldürme hissi geliyor bazen. ona hırslanınca eşime ayrı bir sinirleniyorum. hayal ettiğim zaman gelince eğer eşimde ben de değişmiş olursak tabiki ayrılık düşünmem ama bugünkü hislerim olursa kaçacağım..

zaten bu şartlarda olduğum için mecburen gidemiyorum..

ahhh ah ne kadar saçma bir mevzudan çıkan sorun ve huzursuzluk sanırım kayınvaliden çok cahil bir kadın ve sizi bilerek zor duruma sokmak istemiş eğer eşine sevgin yoksa tabiki boşanın tahammül kalmayınca kavgasız günün geçmez ama sadece annesinin yaptıkları yüzündense asla böyle bir duruma sokma kendini iyi düşün derim eğer kesşn boşanınca daha mutlu olacaksanız da umarım iyi kapılar açılır da maddi olarak istediğini yapabileceğin duruma gelirsin ...

Teşekkür ederim yorum ve desteğiniz için. maddiyat yüzünden eşimin bu hale geldiğini, dış faktörlerinde bizi çok etkilediğini düşünüyorum ama doldum içimden atamaz oldum.. boşanma fikti beynimde sürekli konuşuyor. güzel günler hepimiz için gelsin umarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…