İçimde, gerçekten bi mucize varmış!

Gözlerim dolu dolu okudum çok güzel anlatmışsın hikayeni hoşgeldin emir bebek
Sağlıkla huzurlu büyüsün işallah ömrü uzun bahtı açık olsun

Ağladımm Ağladımm vala okurkenn

allah mutlulugunuzu daım etsın mınık emır le :)

Okuyan ve iyi dileklerde bulunan herkese çok teşekkür ederim. Allah herkesin gönlüne göre hayırlı evlatlar versin...

allah analı babalı büyütsün. nasılda güzel anlatmışsın herşeyi bu yazıda anlattığın gibi ogün kü gibi hiç ağlamad hep gülerek bir ömür geçirin inşallah

april çok güzel bir doğum hikayesi olmuş...:hooray:

bebişin hayırlı olsun.Allah sağlıklı uzun ömürler versin....

april çok güzel bir doğum hikayesi olmuş...:hooray:

bebişin hayırlı olsun.Allah sağlıklı uzun ömürler versin....

Canım çok teşekkür ederim iyi dileklerin için.. Dilerim en ykın zamanda senden de güzel haberler alırız. Dualarımın içinde sen de varsın..her zamana.s.

ya anneler kızmasın ama beni bu sitede en çok bu hikaye etkiledi yemin ediyorum anneliğin ne kutsal olduunu bi kez daha anlıyo insan:)

okurken doldu gozlerım..bu hamişlik cok bı duygusal yaptı beni...
masallah emır paşaya..Allah nazardan korusun onu...kırkbınkere masallah annesi...ne gusel yazmıssın oyle...darısı benım basıma.bende kısmetse 20 25 gun içinde kavusucam oglusuma...Allah herkeze nasıp etsın..Allah emır bebekle mutlulugunu daım etsın canım...sewgıler

Amin canım tüm bebekleri Allah korusun. onlar bizim meleklerimiz. Sende hayırlısıyla meleğine kavuşursun umarım. Seni zor ama bi o kadarda keyifli günler bekliyokaydirigubbakcemile5

ya anneler kızmasın ama beni bu sitede en çok bu hikaye etkiledi yemin ediyorum anneliğin ne kutsal olduunu bi kez daha anlıyo insan:)

Ay ne çok mutlu oldum beğenmene:) iyi dileklerine çok teşekkür ederim:asigim:

allah analı babalıı büyütsünnnn
gecegece heycanlandırdın beniiii
inşallah darısı başımaaaaaaaaa

rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin...
darısı bizlerinde başına...:Saruboceq:

ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…