Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
april çok güzel bir doğum hikayesi olmuş...:hooray:
bebişin hayırlı olsun.Allah sağlıklı uzun ömürler versin....
okurken doldu gozlerım..bu hamişlik cok bı duygusal yaptı beni...
masallah emır paşaya..Allah nazardan korusun onu...kırkbınkere masallah annesi...ne gusel yazmıssın oyle...darısı benım basıma.bende kısmetse 20 25 gun içinde kavusucam oglusuma...Allah herkeze nasıp etsın..Allah emır bebekle mutlulugunu daım etsın canım...sewgıler
ya anneler kızmasın ama beni bu sitede en çok bu hikaye etkiledi yemin ediyorum anneliğin ne kutsal olduunu bi kez daha anlıyo insan:)
allah analı babalıı büyütsünnnn
gecegece heycanlandırdın beniiii
inşallah darısı başımaaaaaaaaa
ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜNBizim hikayemiz 9 larla dolu.. Sıcak bi 9 Ağustos sabahı kendi kendime sadece 2 günlük bi geçikme olmasına rağmen test yaptım, eşim işe gitmek üzere hazırlanıyodu 2 çizgi sanki kafama güm diye vurdu, evin içinde çığlık çığlık kooooooşşşş diye bağırmaya başladım. Zavallı kociş sanmışki bonyoya pencereden güvercin girdi bende korkudan onu çağırıyorum:))) Geldi bak dedim, şok geçirdi tabi bu ne dedi dedim 2 çizgi nası yani dedi? Dedim 3 kişi oluyoruz. Bi teste baktı bi bana baktı bu çocuk erkek dedi:))) Hani ben bekliyorumki sarılsın öpsün beni sevinsiz falan yani, nerdeeeee... Sonra ben bi gülüyorum bi ağlıyorum resmen şok hali. Hemen dr.a gidiyoruz dedim...kapıdan girdim selam sabah yok testi adamcağızın önüne koydum bu ne dedim? kahkaha attı öncelikle tebrik ederim dedi, sonrada sakin olmamı söyledi bu şekilde 9 ay geçmez dedi. Nası yani? dedim. Ultrasona girdim, henüz erken dedi, bu ne acele daha belli belirsiz sen git 4 gün sonra gel. Garip oldum tabi sanki heyecanım yarım kaldı. 4 gün sonra gittiğimizde benim mucizem artık içimdeki evine taşınmıştı, minik bi ışık gibi gözüküyodu. Sonra tabi klasik herkeslere haber verildi, düğün dernek gibi kutlandı bebişimin haberi. Hemen KK. ya üye olundu, herbiri birbirinden özel olan 2009 NİSAN ANNELERİYLE tanışıldı. İyisiyle kötüsüyle zorluklarıyla, heyecanlarıyla koskocaman bi 39 hafta geride bırakıldı (sayı yine 9) Sabah kocama endişeler ve heyecanlarla kocişim, annem, babam, kardeşim, kayınvalidem, dayımlar, kuzenlerim eşimin teyzeleri, arkadaşlarımız kısaca cümbür cemaat hastaneye gittik. 609 numaralı odaya yerleştik (sayı yine 9) Bu arada tarih 9 Nisan 2009 perşembe:)) yani tam 1 hafta önce. Önce nst, ardından hazırlıklar ben inanılmaz mutlu ve neşeliyim. İçimde tek bir olumsuz duygu yok. Sadece ona layık bi anne olabilecek miyim? sorusu var. Kociş yerinde duramıyo, montunu bile çıkarmadı üzerinden saatlerce. Benim tercihimle epidural sezeryan olucaktım. Anestezi uzmanı bayan geldi, kadına hayran oldum. Hem insanlığına hem mesleğindeki başarısına. Dr.um zaten tek kelimeyle muhteşem insan. Gerekli konuşmalar yapılıp aile fertleri epidural konsunda rahatlatıldıktan sonra:)) beni hazırladılar ve yürüyerek hatta hoplaya zıplaya ameliyathanenin yolunu tuttuk. Kocişimi öptüm elimde serum şişem, ameliyat önlüğümle herkese el sallayaak asansöre bindim. Bu sahnede hem hıçkırarak ağlarım diyodum ama benden başka herkes ağlıyodu bi ben nerdeyse göbek atıcaktım insanlara ben sakin olun dedim:)) Neyse aşağı indik beni kapıda dr.um karşıladı. Masaya oturdum epiduralim yapıldı. Tüm işlermler olurken nokta kadar bile canım acımadı. Masaya yattım uyuşuklğum başladı örtüler örtüldü. Bu arada sohbet muhabbet sanki arkadaşlarımla kafede buluştukda muhabbet ediyoruz. Dr.um sürekli benle dalga geçiyo gelip gidip resmimi çekiyo, anestezist bayanda aynı şekilde hep sohbet ettik, bebek hemşiresi, hastabakıcılar. Bi yanda türk sanat musikisi çalan bi radyo bi ara dedim daha eğlenceli bişeyler yok mu bu ne gıy gıy gıy:)) Neyse uyuşma başladı yani ameliyat da başladı. bu arada cenem bi düştü nası eğleniyorm nası gülüyoruz... Anladım bi an onu çıkaıyolar, dr. çıkmıyo büyük biraz dedi 2 kişi geldi onlarda el attı olaya hadi hoop derken bi ses eeeıııee.... bikez daha eeeıııee bu arada ben o çıkarılma anında ALLAHIM TÜM ANNE OLMAK İSTEYENLERE NASİP ET BU DUYGUYU, HERKESİN EVLADINI BAĞIŞLA dedim çoook yüksek sesle hemde, bütün ameliyathane AMİN dedi:))) ordada koptum gülmekten. derken o eeııııeee diyen sesin sahibini masaya koydular gözüm onda, hemen pipisivar mı diye baktım:) Ultrasona hiç güvenmedim çünkü hep erkek istiyodum hatta kimselere cinsiyetini söylemedim bile. Bu niye ağlamıyo dedim, ağladı ya dediler, gözüm onda ama hemşire gerekli ilk şeyleri yaptı bu bidaha eeeıııeee yaptı sonra yanıma getirdiler burnunu öptüm yüzüme baktı sen benim misin şimdi dedim bana dil çıkardı Ben bu sahnede de çok ağlarım diyodum ama ben nası gülüyorum yüzünü gördüğümde, kahkahalarla... delikafaduldenSonra yanımdan alıp yukarıya çıkarmak üzere götürüyolardıki bir kıyameti kopardı ıngaaaa diye hastane inledi. Hah dediler ağlamıyo diyodum bak erkek oldu hemen:)) Tabi o gitti benim içim içime sığmıyo biran önce kalkıp yukarı çıkmak istiyorum. Aklım kocişte, kimbilir nasıl endişelendi, nasıl korktu bizim için diyorum. Bu arada muhabbet devam ediyo yukarıdan haber geldi 3350 kilosu, 51cm. boyu diye. Sonra hemşire ve hastabakıcıları dedektif yaptım kendime şakkıdıkocam napıyomuş? bebeği görünce herkes ne yapmış? beni soruyolar mı? sürekli yukardan insanlarla ilgili bilgi aldım:))) Neyseki ameliyat bitti ben güle oynaya asansörde bonemi çıkarıp saçımı düzeltmeye uğşarak yukarı çıkarıldım. Herkes kapıda, kocişin elini tuttum "çok güzel dimi" dedim "evet" dedi "muhteşem" Sonra beni yatağıma yatırdılar hemen kurdelemi taktım, minik sıpamı EMİR'imi kucağıma verdiler ve hikaye esas o zaman başladı...
Hayatımın en özel ve en eğlenceli 1,5 saatini yaşadım oğluma kavuşurken. Hiç ağlamadım o da ağlamadı. İyikide onu istemişim, Allahıma bize nasip etmiş, iyikide kocişimle beni birleştirip bu büyük mutluluğu bize vermiş. Herşey için şükürler olsun. Allah herkese nasip etsin. Kocacım SENİ ÇOK SEVİYORUM:asigim: ve bu mucize için teşekkür ediyorum. Beni yalnız bırakmayan tüm 2009 NİSAN ANNELERİ'ne burada bizleri buluşturan KADINLAR KÜLÜBÜne herşey için çok teşekkür ederim...a.s. "Emir'in Annesi"