İçim Yanıyor Derlerdi de İnanmazdım

umutsuzvaka01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2018
5.023
2.919
Selamın aleyküm
Bu aralar çok zor günler günler geçiriyorum
Hayatımdaki en büyük acıyı yaşadım
2 hafta önce babamı trafik kazasında kaybettim
Bu bana o kadar ağır geldi ki kabullenemiyorum
Olaydan daha 3 saat önce telefonda konuşmuştuk sesi çok iyiydi sonra acı haber geldi
Bundan aylar önce bir tanıdığım annesini kaybetmişti içim yanıyor diyordu. Bende bunda ne var hepimizin gideceği yer orası diyordum ama öyle değilmiş çok zor başına gelmeyen anlayamiyor cidden
Her gün ağlıyorum içime kapandım içimden hiç bişey yapmak gelmiyo
Kısacası dünya durmuş gibi hissediyorum sanki insanlar boşa yaşıyormuş gibi
Ben ne yapacağımı bilmiyorum
Boşluktayım
Bu acı unutulacak gelip geçici birşey değil ama nasıl başa çıkacağım bu acıyla?
Birde flört ettiğim biri vardı son zamanlarda bi konuşuyorduk bi konuşmuyorduk yani ne olduğu belli değildi kopukluk vardı aramızda
Ben onu aramak istedim geçenlerde aradım seninle konuşmaya ihtiyacım var diye
Çünkü o da babasını kaybetmiş daha önce beni en iyi o anlar diye düşündüm
Konuştuk uzun uzun teselli verdi ondan sonra 2 hafta geçti ses yok
Ne bileyim bu zor günlerimde insaniyet namına yanımda olur diye düşünmüştüm ama olmadı
Gerçi konuşmak istese de konuşmam bu dönemde hiç kimseyle iletişim kurmak istemiyorum değişik bir ruh halindeyim bilmiyorum
Acımın üstüne bir de bu eklendi
Gerçi bu gelip geçici bişey bi süre sonra ya yeri dolar ya unutulur ama baba acısı öyle değil ki
kimse babanın yerini dolduramaz
Babam için ne yapabilirim?
Bu zor günleri nasıl atlatabilirim?
Yardımcı olabilir misiniz

Son düzenleme:
Zaman, sadece birazcık zaman.

Acınız daha çok taze, böylehissetmeniz çok normal. 9 ay oldu babamı kaybedeli hala kabullenemiyorum, çok özlüyorum. Ama hafifliyor, zamanla normal rutininize dönüyor hayata devam ediyorsunuz.

Flört ettiğiniz insanı şu an düşünmeyin. Bence düzgün bir insanmış ki acılı halinizden faydalanmaya kalkmamış.

Aleykümselam.
Dua edin bol bol.
Allah sabırlar versin.
Bu acı en büyük acılardan...
Tesellisi yok ama dua ederek rahatlayabilirsiniz.
Sizin de bildiğiniz gibi hepimiz gideceğiz, babanız erken gitti, Allah sizi cennetinde kavuştursun, sabırlar versin..

Şu süreçte yanınızda olmak için çaba harcamayan kimse için de üzülmeyin.Ailenizle birlikte bu günleri atlatmaya çalışın, faydası olmayan uzak dursun.

Malesef tek ilacı zaman.hicbir zaman tam olarak geçmiyor ama hafifliyor. Sonra ara ara aklıniza güzel anılarınız geliyor. Başınız sagolsun

Flört ettiğiniz çocuk belki bu süreç içinde yalnız kalmanizi, toparlanmanizi istemiştir. Şahsen ben bu duygularda olunca yalnız kalmayı tercih ediyorum. Erkek arkadaşım eşim bile olsa sürekli başımın ucunda olmasına ihityaç duymam. Ki bir süre yanınızda da olmuş. Hic umursamamazlik yok ortada. Bunu düşünmeyin şimdilik.

Basın sağolsun. Biraz zaman ver kendine...

20 şubatta babacığımı kaybedeli tam 18 yıl olacak. mezarına her gittiğimde ağlarım, bazen düşünür ağlarım acısı hep içimdedir ama arkadaşınız için düşündüğünüz şey devreye giriyor burada bir gün hepimiz öleceğiz, hepimizin gideceği yer orası.. benim babamda trafik kazasında hayatını kaybetti, 9 yaşındaydım ve olayların hepsini eksiksiz hatırlarım.. elimizden bir şey gelmiyor keşke gelse.. kaç gece rüyama gelse diye ağladım sayamam size. babacım diyen insanları nasıl kıskanırım anlatamam. kayınbabama baba derken ne kadar zorlandığımı anlatamam.. acınızı çok çok iyi anlıyorum.. allah cennette buluşmak nasip etsin..

Sizi çok iyi anlıyorum. Yaşadığınız acıyı, kalbinizin nasıl acıdığını, gün içinde aklınıza gelmediği bir an bile olmadığını çook iyi anlıyorum.

Ben de 1 yıl önce yine sizinki gibi trafik kazasında abimi kaybettim. Gencecikti daha birsürü hayalim vardı onunla ilgili. Hepsi yarım kaldı çocukluğum anılarım herşey silindi güzel anılarımızı bile hatırlamak içimi delip geçiyor.

Bu acıyı gerçekten yaşamayan anlayamaz. O yüzden sizin yanınızda olanları sevin sahip çıkın. Ama olmayanları hiiç düşünmeyin bile. Şahsen ben böyle bir acı yaşadıktan sonra şu an kimi önemsiyorsun desen sadece annem ve babamı derim. Geri kalanlar benim yanımdaysa eyvallah yanımda olmayansa benim için yoktur artık.

Kardesim ameliyattayken durumu ciddi herseye hazirlikli olun dendiginde ciddi anlamda ic yanmasi olan seyi yasadim.Allahim o aciyi kimseye yasatmasin asiri zordu.Zaman sadece zaman..unutmicaksiniz ama zamanla yaraniz kabuk bağlayacak.Allah sabirlar versin ani ölüm çok çok zor..

Aleyküm selam empati yaptım benim bile içim yandı Rabbim size ferahlık versin babanızın mekanı cennet olsun inşallah sizin için dua edicem sizde bol bol neşrah süresi okuyun bunaldikca.

Aleykumselam.allah rahmet eylesin, basınız sağolsun. Benimde annemin ani ölümünün üzerinden 2 yıl geçti hala içim yanar ilk günkü gibi hepte yansın ki annemin ateşi içimde hiiç unutmayım ben.cookk sabirlar dilerim ama size teselli vermeyeceğim çünkü hiç bı söz içinizi zaten soğutmayacak.o yüzden kimseyi takmadan acınızı yaşayın bence,bağıra bağıra ağlayın hatta.icim bı öyle Soğuyordu çünkü benim ilk zamanlar hiç sönmese de atesi...

Biraz zaman aciniz cok taze ama düsün baban bu sekil sürekli üzülmeni kapanmani ister miydi? Yarin bi gün belki bizim zamanimiz geldigi zaman hepimiz ailemize kavusmayacak miyiz? Insanlar dogarken ölüm tarihleri bellidir ne yap ne et care yok biraz zaman ama aciniz hic bi zaman sinmeyecek zamanla mecbur yasamayi ögreniyosun mecburiyetten

Allah rahmet eylesin cennette kavusursunuz insallah..
Hayatta zaman zaman yasaniasi gereken acilar var bunu yasayin akip gitmesine izin verin..

Allahım butun vefat etmislerimize rahmet eylesin mekanları cennet olsun herkese de dayanma gucu versin insanin sevdikleri ile sinanması cok zor Allahim korusun baska acilar gostermesin

Aleykümselam.

Bu gibi durumlarda karşı taraf ne diyeceğini bilemediği için kendini geri cekmiş seni kendi haline bırakmış olabilir.Dediğin gibi ölüm hak ama bu gibi durumlarda insanın elinden gelen tek şey dua etmek.Sende öyle yap dua et bol bol Kuran oku anne ve babalarin amel defterleri cocuklari ölene kadar kapanmaz derler o yüzden babanın adina hayırlı işlerde bulun.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.

Aleykümesselam
Yakın zamanda kaynanamı kaybettik
Eşim anlatamam acımı diyor
Tarif edilmez bir acı diyordu
Bir ayı atlattık,biraz daha iyi eşim
Allah unutmak gibi bir lûtuf vermiş insanlara,buna şükrediyorum,ne de güzel bir şey unutmak
Canımın içiydi benim de,nekadar sevebirsem sevdim,o da beni nekadar sevebilirse sevdi
Gelin kaynana olarak
Fakat eşimin acısı gibi bir acı duymamışımdır Eminim,acı çektiğini biliyorum fakat o derin acıyı ben hissedemiyorum
Bunu kendi içinde yaşıyor
Allah anneme babama ömür versin
Onların yokluğunu Düşündükçe kahroluyorum,düşünmek bile içimi yakıyor
Ama Allah güç veriyor,sabır veriyor unutmak gibi lütuf yerine geliyor
Eşim annesi rahatsızlandığında durumu acil olduğunda söylediği söz kulaklarımda çınlıyordu
“Annem ölürse ben kendimi öldürürüm”demişti
Çok kormuştum,ama allah sabır veriyor çok şükür
Seninde acın dinecek zaman zaman zaman
Asla unutmayacaksın eşimin dediği gibi
Her saniye aklında olacak,sonra yavaş yavaş kabul edeceksin
Allah sabır versin kardeşim,mekanları cennet olsun inşallah

Aleykümselam.
Allah rahmet eylesin. Daha aciniz taze. Böyle hissetmeniz normal. Unutmayacaksiniz ama geçecek. Aciniz hafifleyecek. Bir zaman sonra ne kadar aglasaniz sizlansaniz da geri gelmedigini anlayacaksiniz. Ozaman toparlanacaksiniz.
Bol bol dua okuyun ama dua okumak da baslarda icini acitiyor insanin. İhtiyaci oldugunu dusunerek okuyun. Sizi boyle gormek istermiydi hep bunu dusunun. Zaman taniyin kendinize aciniz dinecek.

Benim bu halimden nasıl faydalanmaya çalışabilirdi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…