İçim Yanıyor Derlerdi de İnanmazdım

Selamın aleyküm
Bu aralar çok zor günler günler geçiriyorum
Hayatımdaki en büyük acıyı yaşadım
2 hafta önce babamı trafik kazasında kaybettim
Bu bana o kadar ağır geldi ki kabullenemiyorum
Olaydan daha 3 saat önce telefonda konuşmuştuk sesi çok iyiydi sonra acı haber geldi
Bundan aylar önce bir tanıdığım annesini kaybetmişti içim yanıyor diyordu. Bende bunda ne var hepimizin gideceği yer orası diyordum ama öyle değilmiş çok zor başına gelmeyen anlayamiyor cidden
Her gün ağlıyorum içime kapandım içimden hiç bişey yapmak gelmiyo
Kısacası dünya durmuş gibi hissediyorum sanki insanlar boşa yaşıyormuş gibi
Ben ne yapacağımı bilmiyorum
Boşluktayım
Bu acı unutulacak gelip geçici birşey değil ama nasıl başa çıkacağım bu acıyla?
Birde flört ettiğim biri vardı son zamanlarda bi konuşuyorduk bi konuşmuyorduk yani ne olduğu belli değildi kopukluk vardı aramızda
Ben onu aramak istedim geçenlerde aradım seninle konuşmaya ihtiyacım var diye
Çünkü o da babasını kaybetmiş daha önce beni en iyi o anlar diye düşündüm
Konuştuk uzun uzun teselli verdi ondan sonra 2 hafta geçti ses yok
Ne bileyim bu zor günlerimde insaniyet namına yanımda olur diye düşünmüştüm ama olmadı
Gerçi konuşmak istese de konuşmam bu dönemde hiç kimseyle iletişim kurmak istemiyorum değişik bir ruh halindeyim bilmiyorum
Acımın üstüne bir de bu eklendi
Gerçi bu gelip geçici bişey bi süre sonra ya yeri dolar ya unutulur ama baba acısı öyle değil ki
kimse babanın yerini dolduramaz
Babam için ne yapabilirim?
Bu zor günleri nasıl atlatabilirim?
Yardımcı olabilir misiniz
Basin sagolsun. Ancak yasayan anlar. Malesef ben de 8 yil once kaybettim. Cok zor bir durum. Anneme destek olmakk icin toparlamak zorundaydim. Toparlama dedigim icime gommek. İlk zamanlarda bence acisini yasamali insan. Yoksa daha beter oluyor. İcine atmadan yasa acini. Annen kardeslerin var mi? Birbirine kenetlenerek bu zor gunlerle basa cikmayi ogreniyorsun. Rabbim sabir versin cok zor...

Selamın aleyküm
Olaydan daha 3 saat önce telefonda konuşmuştuk sesi çok iyiydi sonra acı haber geldi
Bundan aylar önce bir tanıdığım annesini kaybetmişti içim yanıyor diyordu. Bende bunda ne var hepimizin gideceği yer orası diyordum ama öyle değilmiş çok zor başına gelmeyen anlayamiyor cidden
Boşluktayım
Birde flört ettiğim biri vardı son zamanlarda bi konuşuyorduk bi konuşmuyorduk yani ne olduğu belli değildi kopukluk vardı aramızda
Ne bileyim bu zor günlerimde insaniyet namına yanımda olur diye düşünmüştüm ama olmadı
Gerçi konuşmak istese de konuşmam bu dönemde hiç kimseyle iletişim kurmak istemiyorum değişik bir ruh halindeyim bilmiyorum
Gerçi bu gelip geçici bişey bi süre sonra ya yeri dolar ya unutulur ama baba acısı öyle değil ki
tam bu mevzu üstündeydim ben de:KK43:
öncelikle Allah rahmet eylesin.. merhameti ile sarıp sarmalasın babalarımızı tüm ölmüşlerimizi.
beni de 2 ay oldu babamı kaybedeli.. ve yarın doğum gübü.. az önce bir arkadaş paylaş demişti sağ olsun.. denk geldi..valla zaman diyenler olacak ama değil geçen zaman daha acıtıyor.. çünkü yerini hasret alıyor.. acısı tarif edilecek gibi değil.. babam için ne yapabilirim demişsiniz ya ?hayrını hasenatını yapın.. mümkün olduğunca her gün yasin okuyun babanıza ve tüm ölmüşlerimize gitmesi için dua edin.. bir evladın babasına ağlaması demek onun sevaplarını arttırması demek gibi bir şey duymuştum.. ondan değil elbet ama benim de göz yaşımın sonu gelmedi.. dilerim babamın ruhu şad olsun.. sizinkinin de...inanarak atlatabilirsin..Allah sabrını gerçekten veriyor.. maalesef giden geri gelmiyor.. biz değil onlar bizi bekliyor oralarda.. çok dua et babana çok duasız yasinsiz bırakmamaya özen göster.. gördüğün dilenciye fakire yardımını elinde ne varsa esirgeme.. babamın ruhuna gitsin de.. acı net acı daim ...her an her saniye akılda.. artık hayallerde anılarda kaldılar yapacak hiç bir şeyimiz yok.. keşke elimizden bir şey gelse.. bizden büyük Allah var.. çok uzattım kusura bakma.. ama insan dolu dolu olunca dökülüyor hiç durmaksızın :KK43:((

erkek arkadaşın için tek söz edemeyeceğim..
inan hiç bir önemi yok
kimseye bir şeyleri yaptıramazsın herkes her istediğini içinden geldiği gibi yapar. yapmıyorsa el sallaa gerçketen daha büyük acı var :KK43:(

Selamın aleyküm
Boşluktayım
Aynı acıyı yaşadım tarifi imkansız bir acı bilirim, bol bol sabırlar diliyorum teselli edecek bir söz de yok sizi anladığımı ve yalnız olmadığınızı söylemek için yazdım mekanı cennet olsun babanızın, tüm kayıplarımızın...

Bende düğününe 4 ay kala annemi kaybetmistim hemde ansızın ne hastaydı ne yatalakti. O gün dünyanın nekadar adaletsiz olduğunu anlamıştım hala kendime gelmiş değilim evlendim kızım oldu ve melek annem hiç birini göremedi. Ama ben hep beni izlediğini düşünüyorum. Çok kez denemisimdir ne zaman onun için kuran okuyup yatsam o gece rüyamda da değil de sanki gerçekmiş gibi bir gece yasarim bol bol dua edin. Acınız asla gecmiycek ama hafifliycek. Allah mekanını cennet eylesin inşallah

Kimse babanizin yerini tabiki dolduramaz ne es ne abi ne kardes ne bir akraba ben babam baska sehire gittimi kendimi sahipsiz hissediyorum halbuki yanimda esim var ama yanlis bir dusunce tabi benimki.bir kiz cocugu icin baba tabiki onemli ancak ben sunu dusunuyorum babanizin size seslenme durumu olsaydi kizim uzulme sen iyi ol toparla kendini hayata saglam ayaklarini bas derdi.yanliz degilsin biz variz kardesim.

Flört ettiğiniz çocuk belki bu süreç içinde yalnız kalmanizi, toparlanmanizi istemiştir. Şahsen ben bu duygularda olunca yalnız kalmayı tercih ediyorum. Erkek arkadaşım eşim bile olsa sürekli başımın ucunda olmasına ihityaç duymam. Ki bir süre yanınızda da olmuş. Hic umursamamazlik yok ortada. Bunu düşünmeyin şimdilik.

Basın sağolsun. Biraz zaman ver kendine...
Sağolun
Bende zaten şu zamanlar yalnız kalmak istiyorum kimseyle konuşmak istemiyorum
Zaten bitti gibi bişeydi bi konuşuyoduk bi konnuşmuyoduk belkide böylelikle tamamen bitmiştir

Basiniz sağolsun.
Kimse kimse icin o kadr cok üzülmüyor ne yazikki
Sizin caniniz gitti toparlanmasi zor olacak.
Ama karşı taraf icin acısı pek sürmeyecegi icin belki de unuttu bile.
Allah sabir versin.

Zaman, sadece birazcık zaman.

Acınız daha çok taze, böylehissetmeniz çok normal. 9 ay oldu babamı kaybedeli hala kabullenemiyorum, çok özlüyorum. Ama hafifliyor, zamanla normal rutininize dönüyor hayata devam ediyorsunuz.

Flört ettiğiniz insanı şu an düşünmeyin. Bence düzgün bir insanmış ki acılı halinizden faydalanmaya kalkmamış.
Burda ne demek istediniz aciklar misiniz

İnsanlar acılı anlarında daha zayıf ve korunaksız olurlar.Bazı insanlar da amaçları doğrultusunda bu zayıf anı değerlendirmek isterler.Sizi teselli ediyor, yanınızda oluyormuş tavrıyla kendi isteklerini uygulamak için adım atabilirler.Filmlerde bile işlenir, kişi ağlıyordur üzgündür, arkadaşı sandığı vatandaş gelir teselli eder, sanki onun acısını hissediyormuş gibi yapar ama omuzunda ağlarken bir anda bir atılımda bulunur.Boşluk duygusu ve acı o anda duyguları etkileyip hiç yapmak istemediğiniz bir şeyi yapmanıza sebebiyet verebilir.

Bir hafta geçti üstünden yahu, siz hala orda mısınız?

İnsanlar acılı hallerde sığınacak liman ararlar. Bu sığındıkları liman ne yaparsa kabul ederler, çünkü sağlıklı düşünemezler. Karşıdaki insan bunu kullanmak istese maddi manevi ve seksüel anlamda çok rahat kullanır sonra da çeker gider. Adam bunu yapmamış size. Mesafesini korumuş. Azııck ilgi gözterse ona sığınacak ve sorgulamadan her dediğine inanacak ve kabul edeceksiniz şu durumda. Adam bundan faydalanmıyor.

Bir hafta geçti üstünden yahu, siz hala orda mısınız?

İnsanlar acılı hallerde sığınacak liman ararlar. Bu sığındıkları liman ne yaparsa kabul ederler, çünkü sağlıklı düşünemezler. Karşıdaki insan bunu kullanmak istese maddi manevi ve seksüel anlamda çok rahat kullanır sonra da çeker gider. Adam bunu yapmamış size. Mesafesini korumuş. Azııck ilgi gözterse ona sığınacak ve sorgulamadan her dediğine inanacak ve kabul edeceksiniz şu durumda. Adam bundan faydalanmıyor.
Haklısın orası öyle
Ama 17 gün oldu hala ses seda yok insanın ağrına gidiyo öyle değil mi

Haklısın orası öyle
Ama 17 gün oldu hala ses seda yok insanın ağrına gidiyo öyle değil mi

Babamı 9 ay önce kaybettim. O süreçte açıkçası kim aradı, kim aramadı, kiminle konuştum, kim yanımda oldu hatırlamıyorum bile. Elalemi boşverin şimdi, bunların zamanı değil bence. 17 gün çok yeni, acınız çok taze.

Babamı 9 ay önce kaybettim. O süreçte açıkçası kim aradı, kim aramadı, kiminle konuştum, kim yanımda oldu hatırlamıyorum bile. Elalemi boşverin şimdi, bunların zamanı değil bence. 17 gün çok yeni, acınız çok taze.
çok üzüldüm senin de başın sağlsun senin baban kaç yaşındaydı hasta falan mıydı

Benim babam 62 yaşındaydı hastalıgı falan da yoktu ama takdiri ilahi
Çocuk benim düştüğümü gördü bununla mı ugraşacam diyip o yüzden uzaklaşmış olabilir mi

Olabilir de ama sanmam. Zaten öncesinde de kopuk bir ilişkiniz varmış. Başlamamış bir şeyi bu kadar kafana takmaya değmez.

X