• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

içim sızlıyor...

dolduruşa çabuk geliyor demek ki şimdi düzelse bile yarın yine aynı şey olacaktır...diye düşünüyorum

canım bir önceki konunu da okudum şok oldum resmen. seni işyerinde ambulansla kaldırılırken yanında olmayan bir adam dan zaten hayır gelmez. bana kalırsa gururlu davran seni istemeyeni sende isteme. ortada hiç bişey yokken dönmüş resmen ben ele avuca alınacak bir sorun göremedim evliliğinizde üstelik de çok yeni evlisiniz daha hiç bişey anlamadım. yalnız bu işin altından başka biri çıkmasın eğer öyle bir durum varsa süründür mahkemelerde. sende kendine bak giy kuşan moralini yükselt. böyle bir adam için üzülmeye değmez canım. daha çok gençsin zararın neresinden dönsen kardır. inş. herşey yoluna girer

Arkadas cok güzel yorumlamis ve güzel tavsiyelerde bulunmus, bende harfi harfine katiliyorum ona bu konuda. Ortada gercek anlamda bir neden yokken bu hale gelmis olmaniz cok garip, seni istemeyen biri icin mücadele etmek ne kadar dogru bilmiyorum, fakat seni korumak icin seni istemiyormus gibi davraniyorsa ozaman durum elbette degisir, ama ne yazikki öyle bir seyde yok gibi..:44:

Ben sadece hissettiğimi söylüyorum, eşiniz kendisine yeni bir düzen kurmaya çabalıyor bu yüzden de sizinle irtibatını bir an önce koparmaya çalışıyor diye düşünüyorum. Sizinle yüzyüze gelmekten çekinmesinin sebebi de olur da siz sorduğunuzda yanınızda ağzından birşeyler kaçırır da siz iyice inatlaşırsınız diye.

Tekrar ediyorum sadece hissettiklerim... Ama şu kadarını söyleyeyim ben olsam gerekirse özel dedektif tutar ne halt ediyor iğneden ipliğe incelerdim. Mahkemede de süründürebildiğim kadar süründürür zerre kadar da kendimi üzmezdim.

Allah yuva yıkana yuva nasip etmiyor canım sen sakın üzme tatlı canını. Sabrının mükafatı olarak herşey senin umduğundan da iyi olur inşallah...

http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/476100-ailesi-esimi-elimden-aldi.html

daha önce konumu takip eden arkadaşlar bilir...tekrar burada uzun uzadıya yazmayayım üzülüyorum..2 ay sonra dün eşimin avukatı aradı...boşanma davasını açıyoruz..eşiniz evin boşaltılamsını istiyor ve bunu sizin rızanızla yapmak istiyor..aksi halde eşinizde faturası olan eşyaları alabiliriz dedi..ki zaten eşyaların çocugun faturası eşime ait..neyse gözümde eşya şu bu inanın yok..ben yuvamı yıkmak istemiyorum..boşanmak istem,iyorum..bunu avukatınada söyledim...ve eşim bana hiç bir açıklama yapmadan gitti..ondan sadece bana bir açıklama yapmasını istiyorum dedim...bugün öğlen eşim aradı...çok ciddi ve soğuk...arama sebebi...maddi anlamda madur oldugunu ve eşyaları alıp evi boşalttıp boş yere kira vermek istemediğini söyledi...tam 40 dakika konuştuk..ikna etmeye çalıştım yüzyüze konuşalım dedim..yok dedi ben kararımı verdim..geri dönüşü yok dedi..zorluk çıkarmadan iki medeni insan gibi boşanalım birbirimizi yıpratmayalım dedi...ikimizde genciz hayatımıza başkaları çıkar yeni hayatla kurarız dedi...bende sırf karşıma gelsin konuşsun diye..karşılıklı görüşme ile bunu sonuca baglarız onun dışında boşanamam ben kendimi buna ikna edemem dedim..herşeye yeniden başlayabilriz dedim..nuh diyo peygamber demiyor..avukatımla biran önce eşya konusunu konuş..yoksa hukuki anlamda alacagız dedi..birazcık olsun hatrım ve hakkım varsa karşıma gel konuşalım dedim...bizim için en hayırlısı bu boşanacagız dedi..ben boşanmak istemiyorum dedim..eşya konusunuda karşılıklı halledebiliriz..zorluk çıkarmam dedim...benim gözümde eşya şu bu yok dedim..ben sadece seni istiyorum dedim...bitti o iş konuşmaya gerek yok dedi..iyi günler dileyip kapadı...ne yapacagımı bilemiyorum..bu kadar kolaymış demek..ama içimdeki huzur mutluluk hiç bitmedi..dava açılsın bakalım..ancak yüce mevlam bilir hayırlı mı değil mi??

Yorumlarınıza canı gönülden ihtiyacım var...

bir çift ayrılacağı zaman arşı a-la sallanır derler büyüklerimiz
üzülme belkide hakkında hayırlısı budur kardeşim.bu yerin üstü varsa altıda var en büyük hesaplar
orada görülecek senin hakkını rabbim sorsun.eğer eşin ve ailesinde vicdan varsa biraz başlarına kötü birşey geldiğinde
"bizkime neyaptıkki "dedikleri anda akıllarına gelirsin inşallah.sen allaha havale et bırak en büyük hüküm onundur enbüyük azapta mükafatta onundur
isyan etme bekle o döner gelir gör bak bugün böyle konusan yarın ayaklarına kapanır

bir çift ayrılacağı zaman arşı a-la sallanır derler büyüklerimiz
üzülme belkide hakkında hayırlısı budur kardeşim.bu yerin üstü varsa altıda var en büyük hesaplar
orada görülecek senin hakkını rabbim sorsun.eğer eşin ve ailesinde vicdan varsa biraz başlarına kötü birşey geldiğinde
"bizkime neyaptıkki "dedikleri anda akıllarına gelirsin inşallah.sen allaha havale et bırak en büyük hüküm onundur enbüyük azapta mükafatta onundur
isyan etme bekle o döner gelir gör bak bugün böyle konusan yarın ayaklarına kapanır
:46::46::46::46::46::46:

cok üzüldüm abeta ; sen genede al alacaksan esyanı
Hakkında hayırlısı olsun üzülme bugünlerde gececek :48:

bu işin içinde kesinlikle başka şeyler var gibi. ailesi rest çekmiş olabilir, bilemiyorum. ama her neyse de sebep, bu kadar vazgeçebildiğine göre demek ki duyguları çok da sağlam değilmiş. kabul etmek zor da olsa, birkaç ay dayanacaksınız, sonra zamanla herşey düzeliyor.

evet bende biliyorum daha önce okumustum zaten senin kaynina ve kayninin kiz arkadasina sinir oldum . Canim hiiiiiccccccccccccccccc kafani yorma bosan gitsin neden kendini yipratiyorsun ya bosver, karsina seni hak eden ama gercekten hak eden birileri cikacaktir. Ve esinde ettigini cekecek sana kul olacak geri ama pismanlik fayda etmeyecek tabiki sen mutluluga bak ne kafani yoruyorsun böyle bos insanlarla canim ya.

kafasında bitirdiğine kendini inandırmış(kafası zaten yerinde değil daha önceki konumdan bilenler bilir)...ailesi zaten isteseydi bu durumda olmazdık...şuan bana muhtaç bir an evvel kurtulmak istiyorya hani...bende boşanmayacağım..sonuna kadar bekleyecegim..inanın benimde aklıma geldi..dedim buna kesin ailesi birini buldu..tuzu kuru yaklaşıo olaylara...ama hayatına yeniden başlayabilmesi için önce beni boşaması tabiri yerindeyse benden kurtulması gerek..

aa be canım bende aynılarını bende soyledım
boşanmadımda boşanmıcaktımda
sonra sonra bu yük agır gelmeye basladı onun soyadı
bosaltmadımız evımız ev benım ıdı ama hanı doner dıye bosaltmadık 1 dava gectıkten sonra
düşünmeye basladım şu yaştayım bunu bunu yaşadım
zaten en güzel zamanımı onunla hiç etmiştim hiç tabiki eğer değmiş olsaydı kucagımda bi kac günlük bebeğimle başıma bunlar gelmezdi üstelik onun kusurlarına ragmen ona kucak acmışken
ben kimim dedim ona bedel ödeticem kendimde yıpranıyorum takıntılıyım ben hasta oluyorum günlerce kusuyorum yemeden içmeden kesiliyorum hayat akıp gidiyor
gittim baska bir mahkemeden dava actım anlasmalıya cagırdık anlaşmalı boşandık
iyikide bitmiş
mahkeme bitince daha bir soguyor
önce şunu kabul ettim
o benimle mutlu değil, o ogluylada mutlu olmayacak
bu düşünce çok acı ama sonra alıştım
o bizi terk ettiği kadından ayrıldı
benim hayatıma biri girdi
herkez ama herkez kucak actı bana destekledı akıl verdi öğüt verdi hayat bu gecip gidiyor dediler
kendimi ilişkime verdim
elbette yaptıgım hatalarım vardı elımden geldıgınce en ıyısını kattım ilişkime
yeniledim kendimi
bi kaç gündür liste hazırlıyoruz evde şu alıncak bu alınacak tencere tava
bahsetmiştim Rabbim nasip ederse evleniyorum
hiç evlilik yaşamamış biri ile bi çoğunuz bilir

eninde sonunda bi taraf istemiyorsa bitecek bitmeye mahkum kalıyor ilişkiler
zaten sizi baglayan sadece o imzaysa lanet olsun o imzaya

bu işin içinde kesinlikle başka şeyler var gibi. ailesi rest çekmiş olabilir, bilemiyorum. ama her neyse de sebep, bu kadar vazgeçebildiğine göre demek ki duyguları çok da sağlam değilmiş. kabul etmek zor da olsa, birkaç ay dayanacaksınız, sonra zamanla herşey düzeliyor.

ailesi acık acık ayrıl demez
kimse yarın bi gün siz sebeb oldugunuz dedirtmez
ama o begenmediği özellikleri söylerken bizde söyle söyle demişlerdir
bide erkekler bitti dedimmi bitiyor kadınlar daha bi baglı kalıyor kör düğüm oluyor evliliklerde değişebiliyor
zaten düzelsede herşey düzelecekmi sanıyorsun abeta , ekmek bölündü bi kere çok üzgünüm :43:

yeniden doğdum...teşekkürler yazıların için..benden bu kadar kolay kurtulabilsin istemiyorum ama..3 aylık evlilik?? çok zoruma gidiyor

kafasında bitirdiğine kendini inandırmış(kafası zaten yerinde değil daha önceki konumdan bilenler bilir)...ailesi zaten isteseydi bu durumda olmazdık...şuan bana muhtaç bir an evvel kurtulmak istiyorya hani...bende boşanmayacağım..sonuna kadar bekleyecegim..inanın benimde aklıma geldi..dedim buna kesin ailesi birini buldu..tuzu kuru yaklaşıo olaylara...ama hayatına yeniden başlayabilmesi için önce beni boşaması tabiri yerindeyse benden kurtulması gerek..

diğer konunuzu biliyorum. aşağıda listelediklerimin hepsi sizin yorumlamalarınız:

*kafası zaten yerinde değil
*şuan bana muhtaç

bunlar tamamen sizin hayal dünyanızın mahsülleri.. oysa eşiniz sadece sizden boşanmak istiyor. kafası neden yerinde olmasın? size neden muhtaç olsun? bu çıkarımları yapabileceğiniz mesnetli hiç bir davranışı yok.. sadece sizden boşanmak istiyor. gerçekleri olduğu gibi kabul etmemek, farklı şekillere bürümek, eşinizin değil sizin zararınıza.. bir erkek, hayatına devam eder resmen boşanmasa da.. kız arkadaş edinir, gezer tozar.. kimse de hor görmez.. ama (ne yazık ki) türk toplumu kadına farklı gözle bakar. kadın boşanmadan gezer tozar erkeklerle görüşürse adı çıkar.

yani bu davayı isterseniz 2 sene uzatın. eşinizin size döneceği falan yok. olan size olacak..

haa sorunlu bir evlilikten kurtulmak için boşanan adam da koşa koşa gidip başkasıyla evlenmez zaten. en fazlas sevgili vs edinir. bir müddet kendini toparlamak ister. yani o ailesi birini bulmuşlar, hemen evlenecek en iyisi ben boşamayayım da yoluna taş koyayımlar sizin hayalleriniz yine..

anlıyorum eşinizi çok seviyor ve ondan ayrılmamak istiyorsunuz.. ama kriz başladığından beri de hep yanlış davranıyosunuz.. boşanmıyorsunuz. neden? bağınız kopmasın diye.. oysa siz süreci uzattıkça adam sizden nefret edecek, sizi kendisinden kurtulunması gereken ayağa bir bağ gibi görecek..

ben aslında abetaya hak veriyorum eğer adam kafasında bitirdiyse neden yüz yüze görüşmek istemez .bana göre görünce kararından vazgecebileciği için gibi geliyor. nasıl iş yerinde görüyormusun abeta

bir insan, önemsemediği birinin yüzünü görmek istemez. eğer önemsiyor olsaydı, öyle ya da böyle yüzyüze görüşürdü. adam kafasında bitirmiş, dille de söylüyor, daha ne yapsın? abetayı istemediğini göstermek için tvye mi çıksın? gazeteye ilan mı versin? foruma gelip topic mi açsın?

yüzyüze görüşünce ne olacak sanıyosunuz? adam suratına boş boş bakıp, tel.de söylediklerini yüzüne söyleyecek..

o severek ayrılıyoruz hikayeleri filmlerde oluyor. reel hayat çok daha düz.. niye anlamamaya, beyfendinin sözlerinin altında başka mesajlar aramaya çalışıyorsunuz ki ısrarla?

abeta 2 ay önce gerçeklerle yüzleşseydi, 1 ayda ayağa kalkardı.. oysa abeta kendine hayal aleminden bir dünya kurdu (eşim beni çok seviyor, ama ailesi elimden aldı.. yoksa bensiz acı çekiyor vs gibi) ve 2 aydır kendine gelemiyor.. böyle giderse, 2 sene de geçse kendine gelemeyecek..

yazık ben çok üzülüyorum abetaya.. bir an önce realiteyi görmeli ve ayağa kalkma aşamasına geçmeli..

Son düzenleme:
yeniden doğdum...teşekkürler yazıların için..benden bu kadar kolay kurtulabilsin istemiyorum ama..3 aylık evlilik?? çok zoruma gidiyor

Sabırlı olun. Dava açılınca zaten dava dilekçesinde neden ayrılmak istediğini belirtecek mecburen.Şiddetli geçimsizlik gibi yuvarlak laflarla hakim zaten boşamaz 3 aylık evlileri. Siz kararınızdan vazgeçmeyin. Bence de boşanmayın ve ayrıca tazminat isteyin. Bir genç kızın tüm hayatıyla oynamak bu kadar kolay olmamalı. Bunu anlamalılar. Muhakkak ama muhakkak yüklü bir tazminat isteyin.

bir insan, önemsemediği birinin yüzünü görmek istemez. eğer önemsiyor olsaydı, öyle ya da böyle yüzyüze görüşürdü. adam kafasında bitirmiş, dille de söylüyor, daha ne yapsın? abetayı istemediğini göstermek için tvye mi çıksın? gazeteye ilan mı versin? foruma gelip topic mi açsın?

yüzyüze görüşünce ne olacak sanıyosunuz? adam suratına boş boş bakıp, tel.de söylediklerini yüzüne söyleyecek..

o severek ayrılıyoruz hikayeleri filmlerde oluyor. reel hayat çok daha düz.. niye anlamamaya, beyfendinin sözlerinin altında başka mesajlar aramaya çalışıyorsunuz ki ısrarla?

abeta 2 ay önce gerçeklerle yüzleşseydi, 1 ayda ayağa kalkardı.. oysa abeta kendine hayal aleminden bir dünya kurdu (eşim beni çok seviyor, ama ailesi elimden aldı.. yoksa bensiz acı çekiyor vs gibi) ve 2 aydır kendine gelemiyor.. böyle giderse, 2 sene de geçse kendine gelemeyecek..

yazık ben çok üzülüyorum abetaya.. bir an önce realiteyi görmeli ve ayağa kalkma aşamasına geçmeli..

aynen kelimesi kelimesine katılıyorum.Ben evli değilim bekarım hiç evlenmedim.Ama karşımda benden ısrarla boşanmak isteyen adama karşıda diretmezdim.Boşanırdım..Ayrıca , abeta hep sizinde dediğiniz gibi eşim aslında öyle düşünmüyor ailesi yüzünden , adını anmayın ama işte malum şey yüzünden öyle eşim diyor. Fakat hiç eşinin boşanma isteği konusunda kendisinin karar verdiğini düşünmüyor ya en tuhafı buna ihtimal bile vermiyor.Ve bu davranışı en çok abetayı yıpratıcak.Karşındaki adam btirmiş zaten , boşanmak için abetayı iknaya koyulmuş bir an önce bitsin istiyor.

Hangi eş sırf ailesi istemiyor diye çok sevdiği birinden boşanır söyler misiniz ? kk da neler okuyoruz kayınvalide gelin kavgaları ne boyutlarda yaa niye o eşler hanımlarrını boşamıyor?Gerçkten seven insan eşi hatalı olsa bile ailesine karşı orta yolu bulur eşinin hatalarını düzeltmeye çalışır eşiyle konuşur vs. yinede boşanmaaazzz.Boşanmak isteyen kişinin içinde aşk sevgi herşey bitmiştir.Çünkü flört değil bu bugün ayrılıp geri dönesin..Evlilik adı üstünde ciddi bir kurumm.Bir insan gerçekten boşanmak istiyorsa o evliliği kalbinde de beynindede bitimiştir...

Umarım abetada bunun farkına varır ve hayatına ''yeni bir abeta'' olarak devam eder..

bence artık daha fazla boşanmak istemiyorum diye ısrar etmeyin.önceki konunuzu da okudum.eşiniz hiçbir şekilde yumuşamamış,sizinle konuşmak dahi istememiş demekki çok kararlı... siz ne yapsanız vazgeçecek gibi durmuyor.ayrıca sizin kaynınızla telefonda tartışmanızdan sonra ona biz kardeşiz benden uzaklaşma diye mesaj atması bana çok tuhaf geldi.bence eşiniz sizi gerçek anlamda hiç sahiplenmemiş kardeşi bile sizden öce geliyor.sizi hiç dinlemeden kim haklı kim haksız bilmeden kardeşine böyle bir mesaj atması zaten evliliğinize verdiği değeri gösteriyor.boşanmayı bu kadar istiyorsa boşanın istemiyorum diye diretirseniz kendinizden daha da uzaklaştırırsınız.zaten pişman olursa geri dönecektir

çeşitli konularda yazdıklarından anladığım kadarıyla ne güzel toparlamıştın kendini.
boşanmayada hazırlamıştın.
keşke ayrılmamak için bu kadar ısrar etmeseydin.
adamın gözünde bitmiş herşey.
telefonda dediklerin sadece onun egosunu yükseltmiştir.
tamam boşanacağım ama görüşelim bana bir açıklama yap deseydin daha iyi olurdu.
belkide ileride "ben elimden gelen herşeyi yaptım evliliğim için" diyebilmek için ısrar ettin ama inan gerek yok.
bazı insanlar böyle kaçak güreşir.
oturup konuşsan ne olacak muhtemelen seni daha çok üzecek laflar sarfedecek kendinden uzaklaştımak için.

Boşanmayacağim diye direttikçe eşinizin gözünde daha da "itici" oluyosunuzdur.. Boşanın, ne istiyorsa öyle olsun.. Bırakın gitsin.. Seviyor musunuz eşinizi, gene sevin.. ayrılıklar Boşanmalar sevmeye engel değildir.. Siz Bi Boşanın, Sizsizliği diplerine kadar yaşasın Bakalım.. şuan "sizsizliği" tatmadı.. izin vermediniz ki hiç "sizsiz" kalmasına.. hep Bildi ki geri döndüğünde kucak açacaksınız Bağrınıza Basacaksınız.. o yüzden aslında o hiç yalnız kalmadi.. Siz hiç ondan vazgeçmedınız.. O da Bunu hep Bildi..

Bi Gidin siz de, Tamam diyin, Boşanın.. Yol verin.. Azad edin.. Bir de Böyle deneyin.. uçsun gitsin ellerinizden.. o da Bilsin ama sizin de ondan gittiğinizi.. Bir de öyle deneyin..

Bu "karşılıklı" Bir aşksa zaten, çok zor değil, yeniden atıverirsiniz imzanınızı.. Bi şans daha verırsınız kendınıze..

Ama şuan siz Böyle önünde durdukça inanın sizden daha çok kaçmak kurtulmak istiyor..

ya ben senin diger konunuda okumuştum..
tamam anladıgımız eşin bir anda soguyor ve ben artık dayanamıyorum boşanmak istiyorum diyor..
ve neden boşanmak istedigine ve neden soguduguna dair hiçbirşey söylemiyor :44::44:
tuhaf değilmi...
sonradan ek dediği şey ise Yalanların ortaya çıktı ... :44:

Ben en azından senin aklında bir fikir oldugunu düşünüyorum..
Bir insan neden sogur..
Ne yaptında bu adamın bukadr gıcıgını aldın..
sen bunu biliyor olmalısın...
Örneğin benim başıma gelseydi bu olay derimki adama çok cırlıyorum dediğini yapmıyorum.. ne bileyim inatçıyım .. bunlar gelir aklıma yani kötü birşeyim varsada bilirim..
peki sen kendin hakkında diyemiyormusun bunu yaptım.. bundandır..
Ha senin yerinde olmayı kimse istemez ama kendimi senin yerine koyuyorum
kimse bu şekilde terkedilmeyi istemez..
En azında açıkça karşına çıkmasını konuşmsını gerekirse saysın sövsün ama derdini içindekileri bir bir anlatsın ve içimde soru işareti kalmasın isterdim ..

Ama boşanma olayına gelince.
Sana bu adamdan koca olmaz..
Adam değilmiş çünkü.. boşanmamakta ısrar etme bence dahada itici olmaya başlarsın gözünde..
Ama mahkemede anlaşmalı boşanman taraftarıda değilim..
egerki boşanmıycam diyorsan sırf sürünsün diye olsun bence.. :38:

Son düzenleme:
Back
X