• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

içim sızlıyor...

abeta

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2011
504
6
116
Iğdır
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/476100-ailesi-esimi-elimden-aldi.html

daha önce konumu takip eden arkadaşlar bilir...tekrar burada uzun uzadıya yazmayayım üzülüyorum..2 ay sonra dün eşimin avukatı aradı...boşanma davasını açıyoruz..eşiniz evin boşaltılamsını istiyor ve bunu sizin rızanızla yapmak istiyor..aksi halde eşinizde faturası olan eşyaları alabiliriz dedi..ki zaten eşyaların çocugun faturası eşime ait..neyse gözümde eşya şu bu inanın yok..ben yuvamı yıkmak istemiyorum..boşanmak istem,iyorum..bunu avukatınada söyledim...ve eşim bana hiç bir açıklama yapmadan gitti..ondan sadece bana bir açıklama yapmasını istiyorum dedim...bugün öğlen eşim aradı...çok ciddi ve soğuk...arama sebebi...maddi anlamda madur oldugunu ve eşyaları alıp evi boşalttıp boş yere kira vermek istemediğini söyledi...tam 40 dakika konuştuk..ikna etmeye çalıştım yüzyüze konuşalım dedim..yok dedi ben kararımı verdim..geri dönüşü yok dedi..zorluk çıkarmadan iki medeni insan gibi boşanalım birbirimizi yıpratmayalım dedi...ikimizde genciz hayatımıza başkaları çıkar yeni hayatla kurarız dedi...bende sırf karşıma gelsin konuşsun diye..karşılıklı görüşme ile bunu sonuca baglarız onun dışında boşanamam ben kendimi buna ikna edemem dedim..herşeye yeniden başlayabilriz dedim..nuh diyo peygamber demiyor..avukatımla biran önce eşya konusunu konuş..yoksa hukuki anlamda alacagız dedi..birazcık olsun hatrım ve hakkım varsa karşıma gel konuşalım dedim...bizim için en hayırlısı bu boşanacagız dedi..ben boşanmak istemiyorum dedim..eşya konusunuda karşılıklı halledebiliriz..zorluk çıkarmam dedim...benim gözümde eşya şu bu yok dedim..ben sadece seni istiyorum dedim...bitti o iş konuşmaya gerek yok dedi..iyi günler dileyip kapadı...ne yapacagımı bilemiyorum..bu kadar kolaymış demek..ama içimdeki huzur mutluluk hiç bitmedi..dava açılsın bakalım..ancak Yüce mevlam bilir hayırlı mı değil mi??

yorumlarınıza canı gönülden ihtiyacım var...

http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/476100-ailesi-esimi-elimden-aldi.html

daha önce konumu takip eden arkadaşlar bilir...tekrar burada uzun uzadıya yazmayayım üzülüyorum..2 ay sonra dün eşimin avukatı aradı...boşanma davasını açıyoruz..eşiniz evin boşaltılamsını istiyor ve bunu sizin rızanızla yapmak istiyor..aksi halde eşinizde faturası olan eşyaları alabiliriz dedi..ki zaten eşyaların çocugun faturası eşime ait..neyse gözümde eşya şu bu inanın yok..ben yuvamı yıkmak istemiyorum..boşanmak istem,iyorum..bunu avukatınada söyledim...ve eşim bana hiç bir açıklama yapmadan gitti..ondan sadece bana bir açıklama yapmasını istiyorum dedim...bugün öğlen eşim aradı...çok ciddi ve soğuk...arama sebebi...maddi anlamda madur oldugunu ve eşyaları alıp evi boşalttıp boş yere kira vermek istemediğini söyledi...tam 40 dakika konuştuk..ikna etmeye çalıştım yüzyüze konuşalım dedim..yok dedi ben kararımı verdim..geri dönüşü yok dedi..zorluk çıkarmadan iki medeni insan gibi boşanalım birbirimizi yıpratmayalım dedi...ikimizde genciz hayatımıza başkaları çıkar yeni hayatla kurarız dedi...bende sırf karşıma gelsin konuşsun diye..karşılıklı görüşme ile bunu sonuca baglarız onun dışında boşanamam ben kendimi buna ikna edemem dedim..herşeye yeniden başlayabilriz dedim..nuh diyo peygamber demiyor..avukatımla biran önce eşya konusunu konuş..yoksa hukuki anlamda alacagız dedi..birazcık olsun hatrım ve hakkım varsa karşıma gel konuşalım dedim...bizim için en hayırlısı bu boşanacagız dedi..ben boşanmak istemiyorum dedim..eşya konusunuda karşılıklı halledebiliriz..zorluk çıkarmam dedim...benim gözümde eşya şu bu yok dedim..ben sadece seni istiyorum dedim...bitti o iş konuşmaya gerek yok dedi..iyi günler dileyip kapadı...ne yapacagımı bilemiyorum..bu kadar kolaymış demek..ama içimdeki huzur mutluluk hiç bitmedi..dava açılsın bakalım..ancak Yüce mevlam bilir hayırlı mı değil mi??

canım bir önceki konunu da okudum şok oldum resmen. seni işyerinde ambulansla kaldırılırken yanında olmayan bir adam dan zaten hayır gelmez. bana kalırsa gururlu davran seni istemeyeni sende isteme. ortada hiç bişey yokken dönmüş resmen ben ele avuca alınacak bir sorun göremedim evliliğinizde üstelik de çok yeni evlisiniz daha hiç bişey anlamadım. yalnız bu işin altından başka biri çıkmasın eğer öyle bir durum varsa süründür mahkemelerde. sende kendine bak giy kuşan moralini yükselt. böyle bir adam için üzülmeye değmez canım. daha çok gençsin zararın neresinden dönsen kardır. inş. herşey yoluna girer

Önceki konunu biliyorum cnm.yaşadıklarını tek tek okumuştum.
Elinden geleni yapmışsın ve vicdanen de rahat olacaksın.tekrar görüşmek istemişsin,kabul etmemiş.
Bu olayda parmağı olan herkesi allaha havale et.
Güzel,bakımlı ve çalışan bir bayan olduğunu biliyorum önceki konundan.Yaşında daha çok genç.Senin için yeni bir sayfa açmanın zamanı gelmiş.
İçin sızlasa da eşin kafaya koymuş ayrılmayı (dış etkenlerle tabii ki).
İçinin rahat olmadığını hissedebiliyorum.her zaman düzeliriz ümidi taşımışsındır bu zamana kadar da.
Ama ne yapabilirsin ki başka:26:

Canım çok üzüldüm.Peki eşiniz neden boşanmakta bu kadar ısrarcı? Görücü usulü mü evlendiniz?Aile büyükleriniz ikna etmiyor mu eşinizi?

[COLOR="#FF0000"]ikimizde genciz ha...inde olsam asla yeniden başlayalım demezdim..

Son düzenleme:
bi laf varya "birak gitsin geri dönerse senindir geri dönmezse zaten hic senin olmamistir"
en hayirlisi bu olacak demekki israr etmenin bi anlami yok diye düsünüyorum.
kiymet bilmeyene kiymet verme.

bu saatten sonra sizin boşanmayalım ben seni seviyorum konuşalım vs. gibi cümleler kurmanız onu sizden daha da soğutmaktan başka hiçbir işe yaramayacaktır....üzgünüm.

o hiç senin olmamış kiii
biara uğrayıp gitmişş
gerçekten seven insan böyle sebepsiz yere bırakmaz sevdiğini
bi de geçmiş eşya derdine düşmüş
yazık çok yazıkk onun erkekliğine
Rabbim hakkınızda hayırlısını versin.. ve çok geçmiş olsun..

zorluk çıkarmadan iki medeni insan gibi boşanalım birbirimizi yıpratmayalım dedi...ikimizde genciz hayatımıza başkaları çıkar yeni hayatla kurarız dedi...

Canım seni üzmek istemem ama o senden bir kere vazgeçmiş yaaa
adam kendisini yeni hayat kurabileceğine inandırmış bir kere... Karşısına senden daha iyisinin çıkabileceğini ya da senin karşına ondan daha iyisinin çıkacağını düşünen insana geri gel demek mantıksız.

Evliliklerin kırılma noktası burasıdır
bu erkek içinde kadın içinde böyle. Onsuz yapabileceğini Onsuz hayatı kabullenen bir kişi tekrardan onunla olmayı kabul etmez etse bile sürekli gidebileceği vardır kafasında.

abetacığım senin konunu hatırlamama rağmen tekrar okudum,inan bir dha üzüldüm senin için..Sen ne büyük bir yüreğe sahipsin bu yüreği üzdüğü için,bu güzel kalbi kırdığı için eşin ve ailesi mutluluğu yakalayabileceklermi ,Sanmıyorum..alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste demiş atalarımız çıkar elbet..
canım abetacığım ileride geçmişe dönüp sen için, içinde bir ukde olmayacak çünkü sen yapabileceğinin en iyisini yaptın,elinden gelen her türlü çabayı sarfettin,evliliğini kurtarmak için uğraştın, didindin.. Allahım bu saatten sonra içindeki tüm mutsuzlukları, üzüntüleri, gözyaşlarını, kötü gün kabuslarını alsın ve en güzel günleri yaşatsın sana..
Bu durumda senin bu konumunda sana nasıl bir fikir verebileceğimi inan bilemiyorum tek diyebileceğim Allah yardımcın olsun..

Canım eski konunu şimdi okudum.
O adamdan hayır gelmez.
Yaa madem ailesini dinleyecekti senle niye evlendi.
Allaha havale et. Bol bol dua et. Biliyorum zor bir durum ama elbette geçecektir.
Unutma hiç kimse senden daha değerli değildir.

valla konunu okur okumaz aklıma gelen tek sey bence kımsenın parmagı yok bu ıste sadece esının bunu ıstedıgını dusunuyorum. yanı konusmuslardır belkı ayrıl falan dıye ama esın ınsanları ıkna etmek ıstememıs bence o zaten kendıde ıstemıs ayrılmayı yoksa senı sevıyo olsa boyle bıcak gıbı kesıp atmazdı kı ortada anlattıgına gore bıseyde yok canın acıyodur belkı ama ınsan oglu nelere katlanmıyo kı buda senın sınavın olsun hem calısıp ayakları ustunde duran bırısın bence daha fazla esıne yalvarma hayatın sana getırecegı guzellıklere bak yoluna devam et ...

canım...
inan acını içimde hissediyorum ama üzülme adam olsaydı en azından bir açıklama yapardı. elle tutulur bi sebep olmadan bunu sana yaşatmazdı.
değmezmiş Rabbim karşına daha iyileri çıkarsın inşallah. Allaha havale et bol bol dua et. senin için hayırlısı buymuş demekki. üzülüp kendini heba etme sakın. elinde ne varsa ne yoksada al hakettiklerini yani. ona bırakma eşyalarını lütfen. Allahım ya sinirlerim bozuk zaten çok kötü sözler sayardım ona banlanmayacağımı bilsem ama neyse Allaha emanet ol canısı.

kafasında bitirdiğine kendini inandırmış(kafası zaten yerinde değil daha önceki konumdan bilenler bilir)...ailesi zaten isteseydi bu durumda olmazdık...şuan bana muhtaç bir an evvel kurtulmak istiyorya hani...bende boşanmayacağım..sonuna kadar bekleyecegim..inanın benimde aklıma geldi..dedim buna kesin ailesi birini buldu..tuzu kuru yaklaşıo olaylara...ama hayatına yeniden başlayabilmesi için önce beni boşaması tabiri yerindeyse benden kurtulması gerek..

Cnm önceki konunu da çok net biliyorum. Takip etmiştim. Çok üzüldüm senin adına. Ama ne yazık ki eşin üzülmeye bile değmeyecek bir adammış. 2 ay sonra seni avukatına aratıp mal-mülk derdine düşecek kadar gurursuz bir adam. Üstelik senin bütün iyi niyet çabalarına rağmen. Yüzyüze gelmekten neden bu kadar çekindiğini hiç anlayamıyorum inan. Ama sen başını dik tut. İçindeki ses boşanma diyorsa süründür. Bir kadının gururuyla oynamak ne demek anlasın ama ona karşı umut besleme artık cnm. Bırak o çoktan gitmiş ne yazık ki senden... Allah bundan sonrası için sana güzel yazılar yazsın. Dualarım seninle inan sen çok daha iyilerine layıksın...

Benim bile içim sızladı okurken..
Ben keşke konuşmasaydın diyenlere katılmıyorum.
Eşinizin kararını değiştiremediniz ama en azından elinizden geleni yaptınız. Evliliğinizi kurtarmak için yaptıklarınızı gururunuzla ilişkilendiremiyorum.
Maalesef boşanmaktan başka yapılabilecek bir şey görünmüyor.
Bu kadar katı olması bana hayatına birinin girdiğini düşündürtüyor. Denemek için hiçbir çaba sarfetmiyor ve bu kadar soğuk davranabiliyor.
Boşanırken bunu gözardı etmeyin ve arkasına düşün.
Sonucu değiştirmeyecektir ama onun da ne olduğu ortaya çıkacaktır.
Sabır diliyorum size.
Asla unutmayın şu anda canınız çok acıyor ama inanın geçecek.

öncelikle çok gecmiş olsun ama sakın yıkılma güçlü ol sakın yıkıldığınıda karşı tarafa belli edipte mutlu olmaları için paye verme biz kadınlar çok güçlüyüz zorlukları yeneriz senden ricam arkadaşım şuraya bir konu açtım okursan kendini inan daha güçlü hissedeceksin sakın sakın değmeyen birine üzülme hatta kendi elinle gönder gitsin birimiz hepimiz hepimiz birimiz için

http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/489243-erkekler-simardi-iliskiler-kisa-suruyor.html

kafasında bitirdiğine kendini inandırmış(kafası zaten yerinde değil daha önceki konumdan bilenler bilir)...ailesi zaten isteseydi bu durumda olmazdık...şuan bana muhtaç bir an evvel kurtulmak istiyorya hani...bende boşanmayacağım..sonuna kadar bekleyecegim..inanın benimde aklıma geldi..dedim buna kesin ailesi birini buldu..tuzu kuru yaklaşıo olaylara...ama hayatına yeniden başlayabilmesi için önce beni boşaması tabiri yerindeyse benden kurtulması gerek..

Ben hayatında başka biri olduğunu düşünmüyorum.sadece söylediğin gibi kafası yerinde olmayan, başkalarının akıllarıyla hareket eden,kendi inisiyatifleri olmayan, hatta kendi duyguları ve mantığı olmayan birisi. :47:

CANım eski konunu da tAkip etmiştim çok üzüldüm eşinin bu kadar boşanmak için ısrarcı olmasına: bence sende kEndini bu insan için daha fazla yıpratma esın artık boşanmayı kafasına koymuş eminim ki senin kıymetini bilen çok daha iyi insanlar karsı a çıkacaktır. Bu zor zamanları çabuk atlatirsin inşallah

ben dedim ki o kadar yaşanılan var..karşıma gel halledelim bu işi..ve helalleşelim..ama karşıma gelmeye o kadar katı duruyorki anlatamam..neden karşıma gelip konuşmak onu bu kadar korkutuyor anlamadım..çokta ılımlı ve sakin konuştum..kendimle gurur duydum açıkcası ne sabırmış dedim...avukatına da demişki...bir sorun olmadan hallolsun abeta madur olmasın..gereken ne ise yapılsın demiş...normalde eşyaları alıp gidebilrmiş lakin benim rızam olsun istemiş..ne kadan da anlayışlı...kolları sıvadım vallaha kızlar..

Back
X