içim şişti resmen kanser olcam artık düşünmekten

valla şu mesajı görene kadar ben de sizi pek anlayamadım ama bu mesaj anlattı her şeyi. ben de öyle temizlik titizlik hastası değilim ama bu söyledikleriniz çok uç örnekler hele de çocuk söz konusu olunca daha dikkatli olmak gerek enfeksiyon olur yavrucak sonra çok üzülürsünüz. bakıcı yapsa uyarırısınız ama kv olunca iş bıçak sırtı.
kaldı ki tertemiz de olsa insan düzeninin bozulmasını istemeyebilir. ev ev üstüne olmaz. kv gelince çok zorluk yaşamanız muhtemel.
çocuğunuz için az daha surat çekin. kocanıza durumu onu kırmadan anlatın. çocuk bakmak zor, yorucu iş. ben kimsenin minnetini istemiyorum. hem ev ev üstüne olmaz zorlanırız deyin. kv ye de anlatın. ben düzen oturttum. çocuk bakıcıya alıştı, zorlanırız. istediğiniz zaman gelin görün deyin. kestirin konuyu. uzattıkça siz yıpranırsınız.

İlk mesajda da ben bir hakaret göremiyorum ki yanlış yorumlansın.Kadın gayet açık,kaynanam pasaklıdır diyor.Çocuğumun bakmasını istemiyorum diyor.Burdan konu kocanın yanında anası kalır karısını boşar,herkes yerini bilsin...lere nasıl geldi.

Yerini bilsin derken ? O Hanım arkadaşımızı boşar Kocası,ama pasaklı anası yanında kalır her daim...bencede yerini ve haddini bilmek çok önemli.
Demek istedigim esiyle arasi bozulacak diye korku duyup evde kalmasina izin vermsin cunku rahatsiz oluyor bayan. Ve kocann annesi kim bilir kalirsa kac ay kalir ooo

Neden detaylandırmak zorunda mı? Konu sahibine pis geliyorsa, ona göre pistir. Çok titiz olduğu, konu sahibi pis olduğu halde sırf kvyi aşağılamak için söylediği belli olursa ters tepki verilmesi gerekli.

yakaladım seni GÖRÜMCESİN değilmi yanlışsam söyle

Bide sanki her erkek yada kadin harika, temiz ailelerden geliyorlar. Ne kötü aileler var, pis, cahil, siddet var,... Ama cocuklar bir sekilde savasip, cabalayip bir yerlere geliyorlar.

Yani herkesin hayatta basarisi, karakteri annesine bagli degil ki.

Üstelik konu sahibi kadinin gönülü kirilmasin diye bakicisini iptal etmis. Yani kvdesine saygisiz davranmadi.

Ben cidden bu büyüklere karsi asiri derecede saygiyi anlayamiyorum. Kadin bu yasa kazasiz belasiz geldi diye ben napim? Ha elbette saygi duyarim, ben her cana, büyük kücük saygi duyarim fakat asiri daima kötü birseydir.

ne alaka ya saçmalıyorsunuz resmen herkes sizin gibi düşünmek zorundamı ben böyleyim siz yaşayabilirsiniz pislik içinde ben yaşamam yapanada evimde tahammül etmem zaten çalışıyorum butün gün canım çıkıyor

Evet okumamisim yeni okudum
yakaladım seni GÖRÜMCESİN değilmi yanlışsam söyle
cNim yaa hem görümce hem gelin -insan evladiyim ve ileride bende kv olucam ,hemide hem geline hem damata )

Ya biri bana söylesin, size pis geldiği halde neden kv'nin pis olduğunu söylemek ayıp? Atıyorum, annenize bahsederken, temizliğine dikkat etmiyor mu diyeceksiniz? bunun karşılığı ne peki?
Ben de bunu anlamadım yazmıştım zaten. KV'ye karşı bir saygısızlık söz konusu değilken, kadının burada kvyi istememe sebebini yazmasının ne gibi bir terbiyesizliği oluyor? Uçmuş insanlar ya.

teşekkürler yaa

Bugün sanırım dünya kaynanaları savunma günü.Bir de konuyu alakasız yerden anlama günü

cNim yaa hem görümce hem gelin -insan evladiyim ve ileride bende kv olucam ,hemide hem geline hem damata )[/QUOTE]

aaaaa bu olmadı işte buradaki herkes insan evladı çoğu da hem görümce hem gelin sizin gibi

Neden detaylandırmak zorunda mı? Konu sahibine pis geliyorsa, ona göre pistir. Çok titiz olduğu, konu sahibi pis olduğu halde sırf kvyi aşağılamak için söylediği belli olursa ters tepki verilmesi gerekli.
E simdi ne alaka ? Kv gercekten öyle oldugu ne malum ? Veya kvye asagilamadigi ? Ilk mesaj asagilar türdendi zaten...neyse ne,konu acinca detayla vermek daha iyi oluyor.Sonucta birsey soruyorsun,olumlu olumsuz cvp alıcaksın,ki herkes fikrini belirtiyor.yada sormicaksin,oda bir opsiyon...

yaa cdden çok teşekkürler algısı tam insanları burda görmek ne güzelllll
sevgilerrrr

inanın bende hiç anlamadımmm

cNim yaa hem görümce hem gelin -insan evladiyim ve ileride bende kv olucam ,hemide hem geline hem damata )

aaaaa bu olmadı işte buradaki herkes insan evladı çoğu da hem görümce hem gelin sizin gibi[/QUOTE]
Hayır ya ama genellikle şu lv sorularının altındakı cvplar klasik..söyle ki aman alma..sakın yüz verme vs. Bencillik fazla,bilemiyorum annem pasaklı pisde olsa,mesela bunu direk kocam öyle söylese gücüme gider diye düşünüyorum.Bunu farklı bir şekildede adlandırabilirsin...fazla mı duygusal yaklaştım nedir

Burada konu açan herkesten gerçekliğini ispat etmesini isteyelim o zaman? Detaylandırıp uydurmadığı ne malüm? bu savunma olmadı, geçmezdi bir duruşmada olsaydı

ya yazmayayim dedim ama su mesajdan sonra yazasim geldi. popo bu yahu popo. cok afedersiniz kaka cikiyo cis cikiyo. bunun sizin cocugunuz, onun cocugu olmasiyla ne alakasi var? ayni mantikla dusunecek olursak insan kendisinden cok kimseyi sevemedigi ve kendisinden cok kimseye yakin olamadigina gore kendi makatiyle hasir nesir olduktan sonra el yikama gibi bir aktiviteye girismemesi gerekir. tobe yarabbim. kiz popo diyorum, kaka diyorum, hijyen diyorum. ne diyeyim ki baska

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…