- 5 Ekim 2013
- 3.583
- 3.395
-
- Konu Sahibi mysticbaby
gelin suratı çekmeye ne kadar meraklı ve gurursuz bu kayınvalidelerin bazıları.arkadaşlar bana akıl verin kv 15 tatil için bizdeydi eşiyle onlar varken çocuğu bakıcıya vermedim o baktı ama kendisi yeteneksizin ve beceriksizin teki pasaklı çocuğada düzgün bakamıyor zaten. ben kısa kalcak gönlü kırılmasın diye ses etmedim. dün bana bakıcıya boşa para veriyonuz ben kal desen kalırım dedi bende gerek yok biz düzen oturttuk dedim. oda alınganlık yaparak ben bakarım bana da mutluluk oluyor çok özlicem felan duygusal baskı yaptı aynı şeyi eşimede yapıyor eşimle aramız açıldı resmen kendini bırakmak kocasını yanlız yollamak için elinden geleni yapıyor. kocama kim yemek yapacak diye de düşünmüyor. burda rahat çünkü ohh yan gelip yatıyor eşimle aram açılıyor çok üzülüyorum ne yapıcam dua edip duruyorum öyle mutsuzumki o gelirse eşimle hiçbir özel hayatımız kalmayacak zaten aramızı zor düzelttik şimdi yine uzaklaşıcaz offff yaaa offf delircem
ne varki bunda benim kayınvalidemde pasklı 1 bardakl yıkamada 10 kişiye su veriri terlet üstündekin kurutur yine giyer yıkamaz v.s. bunun yaşla alaksı yokki bence.Bir büyüğe pasaklı beceriksiz nasıl diyebiliyorsunuz?
pasaklılığın ve beceriksizliğin yaşı mı var?Bir büyüğe pasaklı beceriksiz nasıl diyebiliyorsunuz?
bazıları hakediyor gerçekten. kınamamak lazım.yani benimki tamamen bu kelimeleri hakediyor.Bir büyüğe pasaklı beceriksiz nasıl diyebiliyorsunuz?
Geçici çözümler istemiyorum.Senin de eşin evin var.Ben bu şekilde düzenimi oturttum de.Eşine de aynı şeyleri söyle.Kimse kimseyi zorla birşey yapmaya ikna edemez.Zaten olacak iş değil.Kadının kocası var.Eşin bundan dolayı uzaklaşacaksa uzakşasın.Ömür boyu uzaklaşacak hali yok.arkadaşlar bana akıl verin kv 15 tatil için bizdeydi eşiyle onlar varken çocuğu bakıcıya vermedim o baktı ama kendisi yeteneksizin ve beceriksizin teki pasaklı çocuğada düzgün bakamıyor zaten. ben kısa kalcak gönlü kırılmasın diye ses etmedim. dün bana bakıcıya boşa para veriyonuz ben kal desen kalırım dedi bende gerek yok biz düzen oturttuk dedim. oda alınganlık yaparak ben bakarım bana da mutluluk oluyor çok özlicem felan duygusal baskı yaptı aynı şeyi eşimede yapıyor eşimle aramız açıldı resmen kendini bırakmak kocasını yanlız yollamak için elinden geleni yapıyor. kocama kim yemek yapacak diye de düşünmüyor. burda rahat çünkü ohh yan gelip yatıyor eşimle aram açılıyor çok üzülüyorum ne yapıcam dua edip duruyorum öyle mutsuzumki o gelirse eşimle hiçbir özel hayatımız kalmayacak zaten aramızı zor düzelttik şimdi yine uzaklaşıcaz offff yaaa offf delircem
Bütün kocalar becerikli analar babalardan mı oluyor.Kadın burda kayınvalidesinin bakmasını istememesinin sebeplerini anlatıyor.Kaynana kendi çocuğunu kendi zamanının şartlarına göre hasbel kader büyütmüş olabilir.Ama bir anne çocuğunun en iyi şartlarda ,hele ki hastalıkların ayyuka çıktığı bir zamanda hijyenli ortamda büyümesini istemesinden daha doğal ne olabilir.Kendi aile mahremini özelini kendi aile içinde kaynanasız yaşamak istemekten daha doğal ne olabilir.okadar beceriksiz ve pasakli olsaydi o kadin karsinda kocam dedigin adam olmazdi
terbiyesizsiniz resmen
birgün sizede pasakli ve beceriksiz denilse ne olur acaba..
terbiyesiz deme hakkını kendinizde nasıl buldunuz merak ettim.okadar beceriksiz ve pasakli olsaydi o kadin karsinda kocam dedigin adam olmazdi
terbiyesizsiniz resmen
birgün sizede pasakli ve beceriksiz denilse ne olur acaba..
Ay olur mu hiçç. Bir insan pisse ama yaşı büyükse, mis gibi tertemiz harika diyeceksin salonun ortasına s.çsa bile.Bütün kocalar becerikli analar babalardan mı oluyor.Kadın burda kayınvalidesinin bakmasını istememesinin sebeplerini anlatıyor.Kaynana kendi çocuğunu kendi zamanının şartlarına göre hasbel kader büyütmüş olabilir.Ama bir anne çocuğunun en iyi şartlarda ,hele ki hastalıkların ayyuka çıktığı bir zamanda hijyenli ortamda büyümesini istemesinden daha doğal ne olabilir.Kendi aile mahremini özelini kendi aile içinde kaynanasız yaşamak istemekten daha doğal ne olabilir.
Tanımadığın insana bu kadar füutrsuzca terbiyesiz deme hakkını bulabiliyorsun maşallah