- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.857
-
- Konu Sahibi mysticbaby
Hayır ya ama genellikle şu lv sorularının altındakı cvplar klasik..söyle ki aman alma..sakın yüz verme vs. Bencillik fazla,bilemiyorum annem pasaklı pisde olsa,mesela bunu direk kocam öyle söylese gücüme gider diye düşünüyorum.Bunu farklı bir şekildede adlandırabilirsin...fazla mı duygusal yaklaştım nedir[/QUOTE]aaaaa bu olmadı işteburadaki herkes insan evladı çoğu da hem görümce hem gelin sizin gibi
YAHU BURDA AŞAĞLAYIP NAAPCAN KİMSE TANIMAZ ETMEZ NE BENİ NE KV :) YANİ BÖYLE CAHİLLİK GÖRMEDİM YAAA GÜLERMİSİN AĞLARMISIN....Burada konu açan herkesten gerçekliğini ispat etmesini isteyelim o zaman? Detaylandırıp uydurmadığı ne malüm? bu savunma olmadı, geçmezdi bir duruşmada olsaydı
ben tiksinmiyorum kendi cocugumun poposundan. isiririm da, elledikten sonra yemek de yerim. evet baskasinin tiksinebilecegini dusunmem gerekir, buna ince dusunmek denir. bu size pis geliyodur baskasina gelmeyebilir. o konu acanlar bi zahmet ne derece pis oldugunu bile anlamadan evlenmesinler o adamlarla.
Bacım zaten Bayan cocugumun poposunu elledikten sonra demiş ,temizlediktem sonra değilya yazmayayim dedim ama su mesajdan sonra yazmaliyim dedim. popo bu yahu popo. cok afedersiniz kaka cikiyo cis cikiyo. bunun sizin cocugunuz, onun cocugu olmasiyla ne alakasi var? ayni mantikla dusunecek olursak insan kendisinden cok kimseyi sevemedigi ve kendisinden cok kimseye yakin olamadigina gore kendi makatiyle hasir nesir olduktan sonra el yikama gibi bir aktiviteye girismemesi gerekir. tobe yarabbim. kiz popo bu popoo ne denir ki baska
YAHU BURDA AŞAĞLAYIP NAAPCAN KİMSE TANIMAZ ETMEZ NE BENİ NE KV :) YANİ BÖYLE CAHİLLİK GÖRMEDİM YAAA GÜLERMİSİN AĞLARMISIN....E simdi ne alaka ? Kv gercekten öyle oldugu ne malum ? Veya kvye asagilamadigi ? Ilk mesaj asagilar türdendi zaten...neyse ne,konu acinca detayla vermek daha iyi oluyor.Sonucta birsey soruyorsun,olumlu olumsuz cvp alıcaksın,ki herkes fikrini belirtiyor.yada sormicaksin,oda bir opsiyon...
HAHAHAHAHA :))))) ÖMÜRSÜNÜZ WLLAHAya yazmayayim dedim ama su mesajdan sonra yazasim geldi. popo bu yahu popo. cok afedersiniz kaka cikiyo cis cikiyo. bunun sizin cocugunuz, onun cocugu olmasiyla ne alakasi var? ayni mantikla dusunecek olursak insan kendisinden cok kimseyi sevemedigi ve kendisinden cok kimseye yakin olamadigina gore kendi makatiyle hasir nesir olduktan sonra el yikama gibi bir aktiviteye girismemesi gerekir. tobe yarabbim. kiz popo diyorum, kaka diyorum, hijyen diyorum. ne diyeyim ki baska
arkadaşlar bana akıl verin kv 15 tatil için bizdeydi eşiyle onlar varken çocuğu bakıcıya vermedim o baktı ama kendisi yeteneksizin ve beceriksizin teki pasaklı çocuğada düzgün bakamıyor zaten. ben kısa kalcak gönlü kırılmasın diye ses etmedim. dün bana bakıcıya boşa para veriyonuz ben kal desen kalırım dedi bende gerek yok biz düzen oturttuk dedim. oda alınganlık yaparak ben bakarım bana da mutluluk oluyor çok özlicem felan duygusal baskı yaptı aynı şeyi eşimede yapıyor eşimle aramız açıldı resmen kendini bırakmak kocasını yanlız yollamak için elinden geleni yapıyor. kocama kim yemek yapacak diye de düşünmüyor. burda rahat çünkü ohh yan gelip yatıyor eşimle aram açılıyor çok üzülüyorum ne yapıcam dua edip duruyorum öyle mutsuzumki o gelirse eşimle hiçbir özel hayatımız kalmayacak zaten aramızı zor düzelttik şimdi yine uzaklaşıcaz offff yaaa offf delircem
yaa cdden çok teşekkürler algısı tam insanları burda görmek ne güzelllll
sevgilerrrr
KESİNLİKLE KATILIYORUM demedikleri kalmıyor şimdi hepsi asker kesildisorsan kayınvalidelerinden şikayet ederler. başka biri de pasaklı dedi mi hemen savunmaya geçerler. insanları anlamak çok zor ya.
Ah ah cahillik bir Misali algilayamamk olabilir...yoksa tanimayiz tabiki ne sizi,ne kvyi ..hey allahm heyYAHU BURDA AŞAĞLAYIP NAAPCAN KİMSE TANIMAZ ETMEZ NE BENİ NE KV :) YANİ BÖYLE CAHİLLİK GÖRMEDİM YAAA GÜLERMİSİN AĞLARMISIN....
AYRICA SEN AŞAĞLAMA GÖRMEMİŞSİN ONDAN BU TEPKİN SANIRIM AŞAĞLAMA BÖYLE OLMAZ
Ay canım benim hiç kendini yorma.Anlamıyor anlamıyor.Akıl başka yerde.Hala çocuğumu tiksinmem mde tiksinmemHalen konuyu anlamamakta israr ediyorsun. Cocugun diye pipisinde, kakasinda bakteri, mikrop yoktur diye birsey yok.
Genel hijiyenik kurallar var. O halde benim popomda cok tatlidir, severim. Bende o zaman wc'den sonra ellerimi yikamayim, tekrar kahvalti yapim, o eller ile cocuguma yemek verim?
Hijiyen algi ve ya tiksinme ile alakasi yok. Genel kurallar ile alakali. Yoksa o zaman hic birimiz ellerimizi yikamayalim, banyo yapmayalim, bulasiklari yikamayalim,...
kesinlikle zaten gönül kırmadan izah ettim gittiler ve şimdi gayet iyiyiz kızımda bu dönem 1,5 kilo verdi her gün sadece aptamil içtiği için şimdi bakıcısında maşallah eski düzenine döndü oda mutlu bende mutluyumÇok sinir oldum birisi " kocası bu kadını boşar yanında annesi olur" gibi bir şey demiş.
İnsanların yuvasının yıkılmasından haz duyan, ama terbiye dersi veren birisi.
Bunda iyi niyet?
Boşver aldırma , bence eşinle güzelce konuş, ben bir düzen kurdum çocuk bakıcıya alıştı sonra baban yalnız yapamayacak çağırıcak tekrar bakıcı aramak çok sorun olur de.
Bakıcı bulmak çok zor bir şey.
Benim ablamda bana emanet edemiyor çocuğunu ve ben hiç alınmıyorum. Bu konuda iyi değilim çok dalgınım.
Sende çocuğunu istediğin kişiye emanet edersin bna kimse karışamaz. Sevgiler.
misali konuşacaksan o zaman ciddi ciddi soru sormanın bir anlamı yok burda medem öyle geyik yapalım sormayalım ciddi bir sıkıntı sizin misal dediğiniz şey benim 15 gün kabusum oldu kızım mantar oldu 1,5 kilo verdi yani benim huzursuzlugumAh ah cahillik bir Misali algilayamamk olabilir...yoksa tanimayiz tabiki ne sizi,ne kvyi ..hey allahm hey
Sen gerçekten okuduğunu anlamıyorsun.Kimseyi kasma.Bacım zaten Bayan cocugumun poposunu elledikten sonra demiş ,temizlediktem sonra değil) bende severim bebisimin TEMIZ Poposunu MAKATINI degil... )hahhay ya
Ya güzelim ne diyosun neyi savunuyosun.Takmışsın bi tiksinmeye.Kendin agresif agresif konuşuyorsun sonra bana neye sinirlendin diye sonuna gülücük atıyorsun.Bak tatlım hijyen demişim,evlat yetiştirme demişim,mikroplar demişim...sen hala yok tiksinmiyorum yok bilmeyen evlenmesin.Tamam güzelim ya sen çocuğunun altını değiştir.Kakasını temizle sonra o ellerle yemek ye,evladını sev,eşine yemek pişir.O senin ve eşinin hatta çocuğunun yaşantısı.
Hijyen derecesi nedir ya.Valla güzelim bak ÜSTÜNE BASA BASA DİYORUM aynı evde yaşamadan tam olarak kimseyi anlayamazsın.Bu çağda evlenmişsin çocuk sahibi olmuşsun sana temizlik kurallarını öğretecek değilim.Neyi tartıştığını dönüp bir okusan gerçi yine anlamazsın.Hijyenle tiksinmeyi ayırt etmeyi anlaman lazım önce.Hadi canım yeter.Midem kalktı artık.
Bacım zaten Bayan cocugumun poposunu elledikten sonra demiş ,temizlediktem sonra değil) bende severim bebisimin TEMIZ Poposunu MAKATINI degil... )hahhay ya
Al bitane daha.Konuyu kendi çaplarınca okuyup,sırf birini savunma adına boş boş yazmak.hALA TİKSİNMEDE KALMIŞLAR.Ya demiyim demiyim diyorum da kendi bildiklerinizi neden bir başkasına dikte etmeye çalışıyorsunuz ..Ve gerçek hayatta hiç tanımadığınız ,muhtemelen hiç tanımayacağınız biri hakkında ne kadar pervasız konuşabiliyorsunuz bazen anlamak mümkün değil ..
L lilanil ne demiş çocuğumun kakasını eller sonra gider yemek yerim çocuğuma da yediririm mi demiş ? Tiksinmem kendi çocuğumdan demiş ..Kendi çocuğumun dışkısından tiksiniyorum diyen bir kadın olsa kk linç timi orada da devreye girerdi ..Sen ne biçim annesin ben kurban olurum o kakaya diye ..İlginçsiniz vesselam ..
Ayrıca lilanili gerçekte de tanıyorum ,çok çocuk sevmememe rağmen o minik kızın poposunu bende ısırırımAyrıca evinde yemekte yerim ,verdiği suyu da içerim ..
Gayette hijyenik buldum kendisini ..
Siz içmeyin o sizin yaşantınız ,ama BAK GÜZELİM le başlayan kelimelerinizi ,öğretici ,avgacı tavrınızı kendinize saklayın ..Zira burada herkes yorum yapma hakkına sahip ,herkes aynı düşünceyi paylaşacak olsa ne diye konu açılsın ..