- 3 Eylül 2013
- 177
- 75
-
- Konu Sahibi mysticbaby
Sakın! Çocuk çok alıştı bayana, onun da ihtiyacı var zaten. Bizimki kreşe/okula başlayana kadar bakıcaksın diye sözüm var diyeydin.arkadaşlar bana akıl verin kv 15 tatil için bizdeydi eşiyle onlar varken çocuğu bakıcıya vermedim o baktı ama kendisi yeteneksizin ve beceriksizin teki pasaklı çocuğada düzgün bakamıyor zaten. ben kısa kalcak gönlü kırılmasın diye ses etmedim. dün bana bakıcıya boşa para veriyonuz ben kal desen kalırım dedi bende gerek yok biz düzen oturttuk dedim. oda alınganlık yaparak ben bakarım bana da mutluluk oluyor çok özlicem felan duygusal baskı yaptı aynı şeyi eşimede yapıyor eşimle aramız açıldı resmen kendini bırakmak kocasını yanlız yollamak için elinden geleni yapıyor. kocama kim yemek yapacak diye de düşünmüyor. burda rahat çünkü ohh yan gelip yatıyor eşimle aram açılıyor çok üzülüyorum ne yapıcam dua edip duruyorum öyle mutsuzumki o gelirse eşimle hiçbir özel hayatımız kalmayacak zaten aramızı zor düzelttik şimdi yine uzaklaşıcaz offff yaaa offf delircem
duaya devam,özledikçe gelir görür.ablam hayattan soğumuştu kv ile yaşarken iyi bir kadın ama olmuyo beraber öyle ya da böyle.ne yap et eşini de kendi tarafına al,şimdi sana küser bi süre belki ama beraber yaşarsanız daha beter olacaksınız.arkadaşlar bana akıl verin kv 15 tatil için bizdeydi eşiyle onlar varken çocuğu bakıcıya vermedim o baktı ama kendisi yeteneksizin ve beceriksizin teki pasaklı çocuğada düzgün bakamıyor zaten. ben kısa kalcak gönlü kırılmasın diye ses etmedim. dün bana bakıcıya boşa para veriyonuz ben kal desen kalırım dedi bende gerek yok biz düzen oturttuk dedim. oda alınganlık yaparak ben bakarım bana da mutluluk oluyor çok özlicem felan duygusal baskı yaptı aynı şeyi eşimede yapıyor eşimle aramız açıldı resmen kendini bırakmak kocasını yanlız yollamak için elinden geleni yapıyor. kocama kim yemek yapacak diye de düşünmüyor. burda rahat çünkü ohh yan gelip yatıyor eşimle aram açılıyor çok üzülüyorum ne yapıcam dua edip duruyorum öyle mutsuzumki o gelirse eşimle hiçbir özel hayatımız kalmayacak zaten aramızı zor düzelttik şimdi yine uzaklaşıcaz offff yaaa offf delircem
sakınnn kabul etme.arkadaşlar bana akıl verin kv 15 tatil için bizdeydi eşiyle onlar varken çocuğu bakıcıya vermedim o baktı ama kendisi yeteneksizin ve beceriksizin teki pasaklı çocuğada düzgün bakamıyor zaten. ben kısa kalcak gönlü kırılmasın diye ses etmedim. dün bana bakıcıya boşa para veriyonuz ben kal desen kalırım dedi bende gerek yok biz düzen oturttuk dedim. oda alınganlık yaparak ben bakarım bana da mutluluk oluyor çok özlicem felan duygusal baskı yaptı aynı şeyi eşimede yapıyor eşimle aramız açıldı resmen kendini bırakmak kocasını yanlız yollamak için elinden geleni yapıyor. kocama kim yemek yapacak diye de düşünmüyor. burda rahat çünkü ohh yan gelip yatıyor eşimle aram açılıyor çok üzülüyorum ne yapıcam dua edip duruyorum öyle mutsuzumki o gelirse eşimle hiçbir özel hayatımız kalmayacak zaten aramızı zor düzelttik şimdi yine uzaklaşıcaz offff yaaa offf delircem
Ben olsam böyle anlatmaz pek temiz biri değil,çocuk bakımına da güvenemiyorum şeklinde anlatırdım..arkadaşlar bana akıl verin kv 15 tatil için bizdeydi eşiyle onlar varken çocuğu bakıcıya vermedim o baktı ama kendisi yeteneksizin ve beceriksizin teki pasaklı çocuğada düzgün bakamıyor zaten. ben kısa kalcak gönlü kırılmasın diye ses etmedim. dün bana bakıcıya boşa para veriyonuz ben kal desen kalırım dedi bende gerek yok biz düzen oturttuk dedim. oda alınganlık yaparak ben bakarım bana da mutluluk oluyor çok özlicem felan duygusal baskı yaptı aynı şeyi eşimede yapıyor eşimle aramız açıldı resmen kendini bırakmak kocasını yanlız yollamak için elinden geleni yapıyor. kocama kim yemek yapacak diye de düşünmüyor. burda rahat çünkü ohh yan gelip yatıyor eşimle aram açılıyor çok üzülüyorum ne yapıcam dua edip duruyorum öyle mutsuzumki o gelirse eşimle hiçbir özel hayatımız kalmayacak zaten aramızı zor düzelttik şimdi yine uzaklaşıcaz offff yaaa offf delircem
Niçinn büyükler pasaklı ve beceriksiz olamazlar mı benim kv le aram iyi mesele ama oda psaklı ve beceriksiz kii... bunu kendisi de hep söyler.Bir büyüğe pasaklı beceriksiz nasıl diyebiliyorsunuz?
Mesajımı tekrar dikkatle okursanız büyükler pasaklı ve beceriksiz olamaz demediğimi şıp diye anlayacaksınız.Niçinn büyükler pasaklı ve beceriksiz olamazlar mı benim kv le aram iyi mesele ama oda psaklı ve beceriksiz kii... bunu kendisi de hep söyler.
Bir büyüğe pasaklı beceriksiz nasıl diyebiliyorsunuz?