içim şişti resmen kanser olcam artık düşünmekten

Burda kayınvalideni savunanlara kulak tıka ,cevap bile verme.Konu ne saçma yerlere gidiyor .Herkes ne yaşadığını, kimlerle ne şekilde yaşadığını ancak kendisi bilir.
Bence sorun şu, sen eşinle aran bozulmasın diye kendini yiyiyorsun,oysa eşinin umru bile değil.O senin düşündüğün kadar ,düşünmüyor.Senin rahatsız olduğunu bile bile,hala annem diyor.Kocan bile olsa ,önce kendini düşüneceksin.Sen mutlu olacaksın ki,eşini çocuğunu mutlu edebilesin.Diyeceksin ki, bunu eşim anlamaz ki.O zaman istediği kadar konuşmasın,surat yapsın eşin, gelmeyecek ,ben kimseyle bi arada yaşayamam diye direteceksin.İstemezsen ne yapabilir.Surat asması,konuşmaması en fazla 1-2 ay sürer ,sonra senin dediğin olur.Kesin bi şekilde istemediğini anlaması lazım,bu kadar yüz verip ,her dediklerini yapmayın şu eşlerin.Annesiyle yaşayacaksa evlenmeseymiş.Hiç yelkenleri suya indirme .

siz bana mümkünse hiçbir şey öğretmeyin ..Hele bu üslupla asla ..Kadın çocuğumun .okunda boncuk ararım dememiş ,poposunu ısırırım demiş ..Popo yerine size nereyi öğrettiler merak ediyorum ..
Ben bu çağda oluşan hastalıkların annenin çocuğunun poposunu ısırdıktan sonra oluştuğunu bilemiyorum maşallah siz biliyormuşsunuz ..
Kendi fikirleriniz size kalsın ,toplumsal sağlık kuralları kitabının çıkarırsanız imzalayıp yollarsınız ..İnsanların kim olduklarını,nerede ,nasıl bir yaşam sürdüklerini bilmeden ,bol keseden sallayıp ,bak güzelim ,bak balım diye arabesk arabesk söylemlerinizle bi bitmediniz gittiniz ..
Genel toplum kurallarıymış,akşam akşam güldüm ya .Siz önce tanımadığınız insanlarla nasıl iletişime geçilir onu öğrenin..

Ay hala neden bahsediyor.Hala popo diyor.Popo ısırma diyor.İyi kıvırıyorsun hee taktir ettim.Sen otur iyicce oku burda yazılanları.Ay gerçekten uğraşamayacağım.çocuğumun altını temizledikten sonra elimi yıkamam diyen bir insanın nasıl olduğunu anlamak için İnsanların nasıl yaşam sürdüklerini bilmek gerekmiyor.Sen kitap değil ansiklopedi bitirsen anlayamazsın.Hadi canım arabeski nerden çıkardın bilmiyorum ama bu ezber cümlelerinle üste çıkamazsın.
Hadi canımm hadi.Hijyeni tartışıyor ya.Neyi savunuyor.Midem kalktı iyice.

İlk okuduğum mesajla bu mesaj arasındaki 10000 farkı bulun..
Yaaa ilk mesaji okuyup yazmıştım o mesajı. Çok sinir olmuştum konu sahibesine. Sonra tüm yorumlarını okudum haklılık payı varmış. Amaaan ne yapayım yani her mesajı okuyamam ki yorum yapmadan. Tüm detayları anlatsalar ne olur ilk yorumda? kahin miyim ben?

Çok şaşırdım tekrar okuduğumda ondan şey ettim
Ön yargı kötü bir şeydir. Bunu kendime de çok sık hatırlatıyorum ama uygulayamıyorum maalesef.

sen gercekten zir cahil bir insansin...burda kendince millete temizlik adabini ögretmene gerek yok ! Sen kimsin ki ! Nice kadinlar görüyoruz temizim diyip diyip pisligi pacasindan akan..cok konusan daim hatalidir zaten.Kendinle ilgili bir sorun sanirim, allah sifa versin,zira egonuz hastalik derecesine gelmis...Karsinizdaki insan belkide Hijyeni sizden kat kat iyi biliyordur, belki Saglik Personelidir, belki titizlik hastasidir, belki belki vs vs...Atip tutmanizda da da basarilar dileyelim, merak etmeyin Bayanin mesajini okudum, ama anlama özürlü olmalisiniz ki ayni yere takilip kalmisiniz.

Üste çıkmak için uğraşan sizsiniz ,burayı da mahalle sanmanız beni eğlendirdi ..Kimin sesi daha yüzsek çıkıyorsa o kazanır kafasındasınız bravo.Ayrıca evet ,ben değil kitap ansiklopedi bitirsem sizin gibileri anlayamam bu başka bir kültür ..Neyse size iyi günlerrr .

Çok şaşırdım tekrar okuduğumda ondan şey ettim
Ön yargı kötü bir şeydir. Bunu kendime de çok sık hatırlatıyorum ama uygulayamıyorum maalesef.
İlk mesajdan klasik şımarık yeni jenerasyon gelin profili çizdi konu sahibesi bana. Var ya böyle tipler kayınpederleri ev alır, araba alır. Evin dış kapısını beğenmez. ''Üğüüü eziliyorum.'' moduna girer. Ben de öyle sandıydım. Yanılmışım. En azından hatamı düzelttim. Gerçi hala abarttığını düşünüyorum söylesin gelmesin. Bunda kanser olunacak bir şey yok.

Biz zdagda yasiyoruz sanki, neyse Bacim neyse de gec...bitmezler tükenmezler...Asil Mantar budur iste

Şşşştt zır cahil diyen hatuuunnn,kendin bi oku sana verilen cevapları da oku.o zamna anlarsın kim cahil.Ben bak bakalım kime ne temizlik dersi vermişim.Bi iyi oku bakalım kimler anlama özürlü kimler nerde takılıp kalmışlar.Hiç kusura bakma nben senin gibi, tersinden anlayıpta,yok kocası boşar yok anası yanında kalır,yok burda yazılanlar gerçekmi...yazmadım.Burda kadın psilikten pasaklılıktan bahsediyor.Konu TEMİZLİKLE alakalı zaten.Çocuğumun alını temizledilkten sonra elimi yıkamam diyen insan mı sence hijyen hastası.Verdiğin örnekelre bak ya.Konu neeee,biz ne yazmışız bu nediyorCahil olmayan hatun

Konu sahibi yazdı zaten çözmüş sorunu. Tek üzüldüğüm, kızının mantar olup bu yaşta 2 haftada 1,5 kilo kaybetmesi oldu.

Artık çağımız eskisi gibi değil. mikroplar, bakteriler, virüsler de çağ atlıyor. Çok daha güçlüler, savunma mekanizması oluşturuyorlar ilaçlara karşı. Asıl şimdi dikkat etmek gerekli. Onları geliştikçe öldürücü boyutları da gelişiyor.

Bak şimdi anladın asıl konuyu,sadece cevap vermek olsun diye başka yerden ele alıyorsun.Gerçekten sen bizim gibileri anlayamazsın.

Gözüme çarpıyor he gene yazacağım yazmadan duramayacağım. Kocasına kayınvalidesine söz geçiremeyen gelip burda konuşuyor işte. Böyle kendini ezdiren, herşeye boyun eğen kişiler yüzünden bizden de aynısını bekliyorlar ama yemezler tabi. Bir kere geldik dünyaya. Gelin dediğiniz ses çıkarmaz, hakkını aramaz, eğer boynunu oturur, ezilir, sindirilir. gelin dediğinin hiç bir şeye hakkı yoktur. Yapmak istemediğini yapmamak, istemediği hayatı "ben istemiyorum" diye belirtmek neyine. KV istediğini der ama gelin bir "pasaklı" bile diyemez (pasaklı birine ne denirse artık) Sizler böylesiniz diye konu sahibi ya da bizler böyle olmak zorunda değiliz... Kadın neden istemediğini belirtmiş. Biz terbiyeyi vakti zamanında ailemizden aldık o iş sizin işiniz değil, gidin kendi çocuklarınıza terbiye verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…