-
- Konu Sahibi mysticbaby
Al bitane daha.Konuyu kendi çaplarınca okuyup,sırf birini savunma adına boş boş yazmak.hALA TİKSİNMEDE KALMIŞLAR.
BAK GÜ-ZE-LİM,sen git o lilanil arkadaşının çocuğunun kakasını temizledikten sonra yıkamadığı elleriyle verdiği yemeği ye.O senin problemin.Sen bu çağda,bunca hastalığın içinde bir insanın çocuğun altını değiştirdikten sonra ellerini yıkamadan dezenfekte nedir bilmedem bir yerlere tutmasına yemek yemesine çok hijyendir diyorsan o senin temizlik anlayışın.O zaman tuvaletten çıkınca da yıkama ellerini.İnsan kendinden tiksinir mi.
Burda düşünce tartışılmıyor.GENEL BİR TOPLUM KURALI VARDIR.Ben sana el yıkama adabını öğretecek değilim.Hadi canım sana ve arkadaşına bol popolu kakalı günlerrrrr
Sanki çocuğunuza baktırarak lütfediyorsunuz kadına.
İstemiyorum deyin gelmesin madem sizin evinize, başka da yapacak bir şey yok. Ya da en güzeli eşinize söyleyin o söylesin. Oglunu dinler.
Ay hala neden bahsediyor.Hala popo diyor.Popo ısırma diyor.İyi kıvırıyorsun hee taktir ettim.Sen otur iyicce oku burda yazılanları.Ay gerçekten uğraşamayacağım.çocuğumun altını temizledikten sonra elimi yıkamam diyen bir insanın nasıl olduğunu anlamak için İnsanların nasıl yaşam sürdüklerini bilmek gerekmiyor.Sen kitap değil ansiklopedi bitirsen anlayamazsın.Hadi canım arabeski nerden çıkardın bilmiyorum ama bu ezber cümlelerinle üste çıkamazsın.siz bana mümkünse hiçbir şey öğretmeyin ..Hele bu üslupla asla ..Kadın çocuğumun .okunda boncuk ararım dememiş ,poposunu ısırırım demiş ..Popo yerine size nereyi öğrettiler merak ediyorum ..
Ben bu çağda oluşan hastalıkların annenin çocuğunun poposunu ısırdıktan sonra oluştuğunu bilemiyorum maşallah siz biliyormuşsunuz ..
Kendi fikirleriniz size kalsın ,toplumsal sağlık kuralları kitabının çıkarırsanız imzalayıp yollarsınız ..İnsanların kim olduklarını,nerede ,nasıl bir yaşam sürdüklerini bilmeden ,bol keseden sallayıp ,bak güzelim ,bak balım diye arabesk arabesk söylemlerinizle bi bitmediniz gittiniz ..
Genel toplum kurallarıymış,akşam akşam güldüm ya .Siz önce tanımadığınız insanlarla nasıl iletişime geçilir onu öğrenin..
Yaaa ilk mesaji okuyup yazmıştım o mesajı. Çok sinir olmuştum konu sahibesine. Sonra tüm yorumlarını okudum haklılık payı varmış. Amaaan ne yapayım yani her mesajı okuyamam ki yorum yapmadan. Tüm detayları anlatsalar ne olur ilk yorumda? kahin miyim ben?İlk okuduğum mesajla bu mesaj arasındaki 10000 farkı bulun..
Yaaa ilk mesaji okuyup yazmıştım o mesajı. Çok sinir olmuştum konu sahibesine. Sonra tüm yorumlarını okudum haklılık payı varmış. Amaaan ne yapayım yani her mesajı okuyamam ki yorum yapmadan. Tüm detayları anlatsalar ne olur ilk yorumda kahin miyim ben?
sen gercekten zir cahil bir insansin...burda kendince millete temizlik adabini ögretmene gerek yok ! Sen kimsin ki ! Nice kadinlar görüyoruz temizim diyip diyip pisligi pacasindan akan..cok konusan daim hatalidir zaten.Kendinle ilgili bir sorun sanirim, allah sifa versin,zira egonuz hastalik derecesine gelmis...Karsinizdaki insan belkide Hijyeni sizden kat kat iyi biliyordur, belki Saglik Personelidir, belki titizlik hastasidir, belki belki vs vs...Atip tutmanizda da da basarilar dileyelim, merak etmeyin Bayanin mesajini okudum, ama anlama özürlü olmalisiniz ki ayni yere takilip kalmisiniz.Al bitane daha.Konuyu kendi çaplarınca okuyup,sırf birini savunma adına boş boş yazmak.hALA TİKSİNMEDE KALMIŞLAR.
BAK GÜ-ZE-LİM,sen git o lilanil arkadaşının çocuğunun kakasını temizledikten sonra yıkamadığı elleriyle verdiği yemeği ye.O senin problemin.Sen bu çağda,bunca hastalığın içinde bir insanın çocuğun altını değiştirdikten sonra ellerini yıkamadan dezenfekte nedir bilmedem bir yerlere tutmasına yemek yemesine çok hijyendir diyorsan o senin temizlik anlayışın.O zaman tuvaletten çıkınca da yıkama ellerini.İnsan kendinden tiksinir mi.
Burda düşünce tartışılmıyor.GENEL BİR TOPLUM KURALI VARDIR.Ben sana el yıkama adabını öğretecek değilim.Hadi canım sana ve arkadaşına bol popolu kakalı günlerrrrr
Ay hala neden bahsediyor.Hala popo diyor.Popo ısırma diyor.İyi kıvırıyorsun hee taktir ettim.Sen otur iyicce oku burda yazılanları.Ay gerçekten uğraşamayacağım.çocuğumun altını temizledikten sonra elimi yıkamam diyen bir insanın nasıl olduğunu anlamak için İnsanların nasıl yaşam sürdüklerini bilmek gerekmiyor.Sen kitap değil ansiklopedi bitirsen anlayamazsın.Hadi canım arabeski nerden çıkardın bilmiyorum ama bu ezber cümlelerinle üste çıkamazsın.
Hadi canımm hadi.Hijyeni tartışıyor ya.Neyi savunuyor.Midem kalktı iyice.
Çok şaşırdım tekrar okuduğumda ondan şey ettim
Ön yargı kötü bir şeydir. Bunu kendime de çok sık hatırlatıyorum ama uygulayamıyorum maalesef.
Biz zdagda yasiyoruz sanki, neyse Bacim neyse de gec...bitmezler tükenmezler...Asil Mantar budur istesiz bana mümkünse hiçbir şey öğretmeyin ..Hele bu üslupla asla ..Kadın çocuğumun .okunda boncuk ararım dememiş ,poposunu ısırırım demiş ..Popo yerine size nereyi öğrettiler merak ediyorum ..
Ben bu çağda oluşan hastalıkların annenin çocuğunun poposunu ısırdıktan sonra oluştuğunu bilemiyorum maşallah siz biliyormuşsunuz ..
Kendi fikirleriniz size kalsın ,toplumsal sağlık kuralları kitabının çıkarırsanız imzalayıp yollarsınız ..İnsanların kim olduklarını,nerede ,nasıl bir yaşam sürdüklerini bilmeden ,bol keseden sallayıp ,bak güzelim ,bak balım diye arabesk arabesk söylemlerinizle bi bitmediniz gittiniz ..
Genel toplum kurallarıymış,akşam akşam güldüm ya .Siz önce tanımadığınız insanlarla nasıl iletişime geçilir onu öğrenin..
Şşşştt zır cahil diyen hatuuunnn,kendin bi oku sana verilen cevapları da oku.o zamna anlarsın kim cahil.Ben bak bakalım kime ne temizlik dersi vermişim.Bi iyi oku bakalım kimler anlama özürlü kimler nerde takılıp kalmışlar.Hiç kusura bakma nben senin gibi, tersinden anlayıpta,yok kocası boşar yok anası yanında kalır,yok burda yazılanlar gerçekmi...yazmadım.Burda kadın psilikten pasaklılıktan bahsediyor.Konu TEMİZLİKLE alakalı zaten.Çocuğumun alını temizledilkten sonra elimi yıkamam diyen insan mı sence hijyen hastası.Verdiğin örnekelre bak ya.Konu neeee,biz ne yazmışız bu nediyorCahil olmayan hatunsen gercekten zir cahil bir insansin...burda kendince millete temizlik adabini ögretmene gerek yok ! Sen kimsin ki ! Nice kadinlar görüyoruz temizim diyip diyip pisligi pacasindan akan..cok konusan daim hatalidir zaten.Kendinle ilgili bir sorun sanirim, allah sifa versin,zira egonuz hastalik derecesine gelmis...Karsinizdaki insan belkide Hijyeni sizden kat kat iyi biliyordur, belki Saglik Personelidir, belki titizlik hastasidir, belki belki vs vs...Atip tutmanizda da da basarilar dileyelim, merak etmeyin Bayanin mesajini okudum, ama anlama özürlü olmalisiniz ki ayni yere takilip kalmisiniz.
Belli ne bildiğin.Çocuk tiksinmesiyle hijyeni birbirine karıştıran,ellerini nerde ne zaman yıkaması gerektiğini bilmeyen dağda mı yerde mi nerde yaşıyo ben bilemem BACIBiz zdagda yasiyoruz sanki, neyse Bacim neyse de gec...bitmezler tükenmezler...Asil Mantar budur iste
Konu sahibi yazdı zaten çözmüş sorunu. Tek üzüldüğüm, kızının mantar olup bu yaşta 2 haftada 1,5 kilo kaybetmesi oldu.İlk mesajdan klasik şımarık yeni jenerasyon gelin profili çizdi konu sahibesi bana. Var ya böyle tipler kayınpederleri ev alır, araba alır. Evin dış kapısını beğenmez. ''Üğüüü eziliyorum.'' moduna girer. Ben de öyle sandıydım. Yanılmışım. En azından hatamı düzelttim. Gerçi hala abarttığını düşünüyorum söylesin gelmesin. Bunda kanser olunacak bir şey yok.
Bak şimdi anladın asıl konuyu,sadece cevap vermek olsun diye başka yerden ele alıyorsun.Gerçekten sen bizim gibileri anlayamazsın.Üste çıkmak için uğraşan sizsiniz ,burayı da mahalle sanmanız beni eğlendirdi ..Kimin sesi daha yüzsek çıkıyorsa o kazanır kafasındasınız bravo.Ayrıca evet ,ben değil kitap ansiklopedi bitirsem sizin gibileri anlayamam bu başka bir kültür ..Neyse size iyi günlerrr .
YemiyoruzŞimdi bebişlerin poposunu elledikten sonra yıkamadığımız ellerimizle yemek yiyor muyuz yemiyor muyuz?