içim şişti resmen kanser olcam artık düşünmekten

arkadasım sen bence hiç düzenini bozma cunkü bakıcı bulmak kolay degil bulsanda cocugun düzeni sil bastan olacak.belliki bir düzen içindesniz hiç kimseyi karıstırma ben zaten anlamıs degilim bu kv yada kendi annenın torun bakma meraklısı olduguna (benım kv cok meraklı ve artık eskisi degiller kendi cocuklarına baktıgı yaslarda sanıyolar kendılerını tabıkı daha bılgılı olabılır ama günümüzde artık eskiye göre degısen cok sey mesela kv kızımı 40 lıyken yuzustu yatrıp böyle cok rahat eder deyıp aksama kadar öyle yatırdı ve aksam mosmor oldu hastanelık olduk o eskıden yatan cocuklr sımdı yatınca dr dedıgı siz cahilmisinz böyle cocuklar ölüm sendromu dıye bısey var bundan ölen bebekler var dedı kv sok tabı gelde teslım et cocugunu)sen kırıcı olma tabıkı arada gelsın baksın özluyosa ama bakıcın olsun. ev ustune ev olmaz arkadsım.ya gelınını dusunmuyosun dıyelım oglunudamı dusunmuyosun bır özel hayatları var zaten cocuk olunca ıster ıstemez zaman ayıramıyosun bıde kv varsa nasıl olcak.ıyılık yapayım derken gözünü cıkartırlar bunlar.

okadar beceriksiz ve pasakli olsaydi o kadin karsinda kocam dedigin adam olmazdi
terbiyesizsiniz resmen
birgün sizede pasakli ve beceriksiz denilse ne olur acaba..

öyle bir olur ki! temizliğine düşkün olmayanların evlatları büyümüyor mu geçen bir arkadaım geldi kahvaltıya. kahvaltının ortasında halımın üstüne çocuğun poposunu değdire değdire altını açtı. pi...pi...siyle oynadı bezini bağladı. sonra kahvaltısına devam etti. arada çocuğun ağzına da verdi

simdi bilemedim de halidan cok cocugun poposu icin endiselendim ben :) mikrop kapar tahris olur filan diye. ayrica yerim ben o popoyu, hic de tiksinmem kendi cocugumsa, belki de ben de pasakliyimdir.

Ne demek beceriksizin teki pasaklı filan yahu sizin kocanızı da o kadın büyütttü yetiştirdi topraktan çıkıp büyümedi yani ayrıca aranızda bariz bir sorun da yok zaten eşi varken kalamaz fazla yani paniğe gerek yok. Aynı şehirdr olsanız bakıcıya para vereceğinize baksın ne var derdim bakıcı çocupa bakmaktan başka iş yapıyor mu sanki yapmasın da zaten kaynananda çocuğa baksa yeterdi

simdi bilemedim de halidan cok cocugun poposu icin endiselendim ben :) mikrop kapar tahris olur filan diye. ayrica yerim ben o popoyu, hic de tiksinmem kendi cocugumsa, belki de ben de pasakliyimdir.

siz yiyebilirsiniz o po..po yu ama misafir gittiğiniz kişi yemek zorunda mı sofranın yanında değiştirip elini yıkamaması ve be z sermeden altını değiştirmesi beni bitirdibir daha görüşmeyeceğim

siz yiyebilirsiniz o po..po yu ama misafir gittiğiniz kişi yemek zorunda mı sofranın yanında değiştirip elini yıkamaması ve be z sermeden altını değiştirmesi beni bitirdibir daha görüşmeyeceğim
guldurdunuz beni, zaten kendi cocugumsa yerim dedim ya. yok baska cocugunkinden ben de huylanirim kabul. ama iste ince dusunmemistir kendi tiksinmedigi icin. bence gorusmeyecek kadar bi durum yok ama siz bilirsiniz tabii :)

ne varki bunda benim kayınvalidemde pasklı 1 bardakl yıkamada 10 kişiye su veriri terlet üstündekin kurutur yine giyer yıkamaz v.s. bunun yaşla alaksı yokki bence.

aynen bende anlamadım herkes usluba takmış uslupta birşey yok olanı açıkça yazdım ne var bunda anlamadım.

okadar beceriksiz ve pasakli olsaydi o kadin karsinda kocam dedigin adam olmazdi
terbiyesizsiniz resmen
birgün sizede pasakli ve beceriksiz denilse ne olur acaba..

terbiyesiz lafını size iade ediyorum
nice güzel anaların çocukları katil oluyor hırsız oluyor
yada tam tersi ne ahlaksız kadınların çocukları çok efendi oluyor konuştuğunuza dikkat edin lütfen ters geliyorsa yazmayın kardeşim zorlamıyoruzki sizi yazın diye

guldurdunuz beni, zaten kendi cocugumsa yerim dedim ya. yok baska cocugunkinden ben de huylanirim kabul. ama iste ince dusunmemistir kendi tiksinmedigi icin. bence gorusmeyecek kadar bi durum yok ama siz bilirsiniz tabii :)
Bunun ince düşünmeyle,kendi çocuğundan tiksinmemeyle alakası yok ki.Ya hangi zamandayız.İnsanlar hele ki anne baba olanlar,çocuk yetiştirenler neyin nasıl olduğunu nerde nasıl davranması gerektiğini ve herşeyden önemlisi hijyen kurallarını bilmek zorunda.İnternet,kitaplar,tv... bilmiyosa bile geliştirmeli herkes kendini.Yani bir çocuğun altını değiştirirken yere bez örtmeyi,kendi çocuğu dahi olsa değiştirdikten sonra ellerini sabunla yıkamayı bilmeli insanlar.Sonra onun yetiştirdiği çocukta sonra burda kocam çok pis diye konu açanların eşleri oluyor.

sizekatılıyorum sonuçt çocuğun altını açıp ellerini çocuğunada sürüyor ayrıca benimde çocuğu olupta alt açma bezidir,mendilidir,örtüsüdür yanında taşımıyana sinir oluyorum ama konu açılsa eminim onlrdan temizi yoktur sorsan.

ben tiksinmiyorum kendi cocugumun poposundan. isiririm da, elledikten sonra yemek de yerim. evet baskasinin tiksinebilecegini dusunmem gerekir, buna ince dusunmek denir. bu size pis geliyodur baskasina gelmeyebilir. o konu acanlar bi zahmet ne derece pis oldugunu bile anlamadan evlenmesinler o adamlarla.

l

Ben olsam bi daha gorusmem ne insanlar var ya biraz dusunceli olur

Se neyle neyi karıştırıyorsun.Hala tiksinme meselesindesin.Bana öyle geliyor ona böyle geliyor diye birşey yok.Toplumsal kurallar vardır.Ve hijyen toplum kuralıdır medeniyettir.Yahu hijyen hijyen.Kendi evladını düşünüyorsan sağlıklı yetiştirmek istiyorsan hem kendini hem evladını hastalık tehlikesinden uzak tutacaksın.Parazit,bakteri,tırnak arasına yerleşen ve bir şekilde çocuğa bulaşan mikroplar.Asıl çocuğun altını değiştirdikten sonra kalkıp yemek yiyenler,el yıkamayı düşünemeyenler gerçekten evlenmesin.İnce düşünmek farklı birşey
Ben o arkadaşa katılıyorum,ben de kahvaltıya gelip çocuğunun altını değiştirip elini yıkamadan yemeğe oturup ona buna tutan insanla bende görüşmem.O insanın yaptığı yemeği yemem.Verdiği suyu içmem.Dinimizde bile hijyene ne kadar önem verilmiş..
Ben burad kötü birşey mi diyorum.Konu açanlar ne derece pis olduğunu anlamadan evlenmesin demek ne ezbere bir cümle.Pis olan zaten kocasının psiliğini farketmez.Ama aynı eve girmeden özel şeyler paylaşılmadan kimse kimseyi anlayamaz.Ben üstü başı çok temiz olup,pislikten geçilmeyen nice kadınlar bilirim.Bunları tartışıyor olmak bile ne acı.

işin ilginç tarafı benimle dertleşmek istiyormuş. kocasıyla sorunları varmış. kocası seni sevmiyorum pissin diyormuş napıyım dedi annem söyleseydinya dedi ama nasıl söylerim

bir insan pasaklıysa pasaklıdır pisse pistir tembelse tembeldir.... ben yazları evine gittiğimde dolabında 3 haftalık küflenmiş yemekleri atıyorum.. sebzelikleri zaten söylemiyim çünkü5-6 aydan fazla duranlar oluyor koltuga her gün otururu örtüsü kayar yerleri öper 1 hafta kaldırmaz sabahki bulaşık öğle bulaşık akşam bulaşık ikinci gün tabak çanak kalmayınca yıkar. yatak toplama zaten hiç yok ... bütün gün uyur kocasına bir çay demlemez adam alışmış artık bıkmış ses etmez.
çocuga da akşam alıyorum tulumları felan afedersiniz hep kakalı poposu düzgün silinmemiş mantar oldu çocuk şimdi krem kullanıyorum.... ne diyim şimdi ben böyle bir insana birazcık dağınıkmı diyim.... sırf laf olsun diye yorum yapmayın yahu halden anlayanlar gayet güzel cevap vermiş zaten kötü eleştirenede çekince görsünler diyorum çekmeyen bilmez

sorsan kayınvalidelerinden şikayet ederler. başka biri de pasaklı dedi mi hemen savunmaya geçerler. insanları anlamak çok zor ya.

neye bu kadar sinirleniyorsunuz anlamadim? bebegimin poposundan tiksinmiyorum, buna mi kizdiniz? belki sizin tiksinmediginiz baska birsey de bana igrenc geliyordur? ben kizmam soz :) ve gorusmeyin zaten pis buldugunuz insanlarla, ayni sekilde evlenecegi adamin da pislik dercecesini anlamadan evlenmesin kimse evet. bunun icin ayni evde yasamaya gerek yok yok, makul sure ve tecrube sonrasinda mutlaka anlasilir insanlarin hijyen derecesinin size uyup uymadigi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…