bilmiyorum haklımıyım haksızmıyım tarafsız düşünen birilerine ihtiyacım var buradan başka bir yerde gelmiyor aklıma
son canımı sıkan şeyleri yazıp genel olarak ailemden bahsedeyim size
en yakın arkadaşım evleniyor 2 hafta sonra ve düğünümde bana bileklik takmışlardı bu durumda bizdende gitmesi gerekiyor ama annem bana takılan hiçbirşeyi bana vermedi kınam ve nikahım ayrı eyrlerde olduğu için herkes kınamda taktı ve o gcee takılan herşeyi evde çıkardıımdan annemdeydi hiç vermeyeceğini düşünmemiştim istemedimde sonra ama bir yerde konuşurken ben tyaktım onları ben götürücem niye vereyim dedi
neyse bileklik bende tabiki annemle konuştuk ben küçük altın takıcam annemde yarım falan takacaktı öyle anlaşmıştık sonra birgün arkadaşımın annesine onlarında arası iyidir kızmış bn ona altın falan takmam sen üstüne ne düşüyorsa onu tak git tarttır ben takmıyorum kızmada takmasınlar falan dedi
eşimle konuşuyorduk küçük altın takarız demiştik eşimde az olmazmı o sana ne taktı dedi bileklik dedim ya aslında o annemlerin hakkı ama biz üzerimize düşeni yapalım sen annelerin ne takacağını öğren dedi
tabi bunları eşime söyleyemedim çünkü
eşimin ailesi ihtiyacımız olmamasına rağmen herşeyimize yardım ederler düşüncelilerdir, altın konusunda zaten eşime karşı kendimi mahcup hissediyorum gerçi o hiçbirşey söylemedi bugne kadar ama ailem ihtiyacı olan bir aile değil annemin maaşı var eve tek kuruş harcamaz fatura ödese babam verir veya babam şehir dışına çıkar bazen harcayacağı parayı bırakır annem 15 senedir emekli babamın da durumu iyi
birde annem altın fırladığında elimde bir sürü küçük altın var bozdursammı falan dye bana soruyordu
şimdi anneme ne takacaksın ona göre altın alıcam demeyi düşünüyorum ben almıycam derse ne demelyim sen niye takmıyorsun diye falan kızmalımıyım
babam aradı birde pazartesi salı geliyorum diyor arada işimi çıkıyor gerçekten yoksa kendi kendinemi iş yaratıyor bilmiyorum ama ben geliyorum diyip geliyor hiç müsaitmisiniz diye soran yok bu hafta bizde tatile gitme planları yapıyorduk babaama birşeyde diyemedim kardeşimide getiriyormuş
düşünceli olmak bu kadarmı zor herkes kendine göre istediği gibi hareet etmek zorunda ama ben onların çocupuyum diye herşeyi alttanmı almalıyım yter artık
annem çok değişik biridir seni sever göklere çıakrır kızar yerin dibine sokar kıyametelr koparır herşey dilediği istediği gibi olacak benim evimide elinden gelse yönetecek Allahtan aynı şehirde değiliz çok sorunlar yaşadık eşimle bir süre konuşmadılar en son eşim ben çok üzülüyorum diye özür delidi annemden snei üzmediği sürece duymamalıktan gelicem diyor
çok yazdım başınızı ağrtıyorum belki ama rahatlamaya çok ihtiyacım vardı
ahhh ahhhh annem konusunda öyle dertliyimki kendime geldim biraaz anlatınca