İçim Delik Deşik

Ne saçma muhabbetleriniz olmus. ''Hamile kalırsan seni aldatırım'' diyen bir adamın hala muhabbetini yapıyorsunuz, değer mi? Bu nasıl bir zihniyet. Size zorla dokunan, seks düşkünü biri kim bilir öğrencileri için ne düşünüyordur. Umarım düşündüğüm gibi değildir, çocukları dogru yere emanet ediyoruzdur.

Ayrıca 19 yaşında nasıl öğretmenliğe başladınız? Ben ilk sene üniversiteye yerleştim, yakında 20 yaşında olcam ve 2. sınıfa yeni başlayacağım. Bu soruya lütfen cevap verir misiniz?
.

Son düzenleme:

bende 22 yaşındayım yeni mezun oldum ama 2 yıldır ingilizce öğretmenliği yapıyorum özel bir kurumda part time olarak. olabilir yani..

bende 22 yaşındayım yeni mezun oldum ama 2 yıldır ingilizce öğretmenliği yapıyorum özel bir kurumda part time olarak. olabilir yani..

Özel bir kurumdaysa olabilir tabiki ama konuyu açan kişinin bilgilerinde mesleği ögrenci ve lisans yapıyor yazıyor. Ayrıca deminki cevaplarında atandığını yazmış, meb'de yani. İki farklı durum var ondan sordum ona :)

Son düzenleme:

yahu iyi ki söyledin... ben de mezun oldum ama hala öğrenci yazıyor profilim de.. düzelticm şimdi:)) büyük ihtml onun da öyledir.

aslında bu soruya hiç cevap vermem lazım ama neyse..sadece 5 yaşında okul başladığımı,hiç ara vermediğimi,hazırlık okumadığımı ve ilk senemde öss ve kpss'yi kazandığıma göre hesaplamanızı yapın lütfen.konu ben ve öğretmenliğe başlama yaşım değil.başka bir sorunuz olursa özelden mesaj atın ki burayı meşgul etmeyelim.

Son düzenleme:
Birşeyleri yaşarken sonunu, gideceği yeri düşünüp hareket etsen, işlerin ters gitmesi ihtimaline karşı biraz daha dikkatli davransan iyi olurdu.Şimdi bu kadar dert etmezdin. Aynı işyerinde görülüp duyulmak çok sıkıntı. Bir de aranız bozulunca kötü olmuş.

Dertlendiğin şeyler için kendini dha fazla yıprama, gereken dersi al bu tecrübeden ve unut.

Pek evlenilecek bir şahıs değilmiş zaten. Ayrılmanız bir bakıma iyi olmuş

Onun niyetini 15 yaşındaki kızlar bile anlar..

Siz 24 yaşında ve öğretmensiniz ama hala bi acabanız var..

Tek derdi cinsellik ve sizinle bi özel düşünmüyor.. İhtiyacını karşılamazsanız aldatacağını da peşin peşin söylüyor.. Sevmiyor işte neden anlamak istemiyorsunuz ki..

Şükür etmek lazım , daha kötüsü de olabilirdi..

Bazen sanırım sadece tecrübe deyip geçmek gerekiyor, bir de ben hala annemin babamın yeni özelliklerini keşfediyorum arada ki onlarla büyüdüm yani siz nasıl olur da hemen bir insanı tanıdığınıza inanıp bu kadar güvenirsiniz. Keşke sonunda ayrılık da olabileceğini düşünmeliydiniz. Bütün bunların yaşanmasına izin veren sizsiniz kendi kişiliğinizi korusaydınız en başından beri bunlara şimdi pişman olmazdınız. Eğer ki zaten yaşamak istediyseniz niye pişmansınız ayrıldınız diye mi? Ayrılmasaydınız pişman olmayacaktınız. Bunları sizi kırmak için söylemiyorum bundan sonra ayırdında olup uyanık davranırsınız diye söylüyorum. Bazen kendimizle ilgili kararları başkasına göre veriyoruz ya hep ondan oluyor..neyse bunların hepsi tecrübe bundan sonrası güzel olur umarım..

Son düzenleme:
seytana uymussun, ama suanda dert ettigin sey bana kalirsa ayrilmis olmaktan ziyade..ilkleri onla yasamis olmak ve adinin cikacak olmasi..kotu bir durum..

ama sirf bu yuzdende butun omrun boyu cekecek degilsin bu adami. kaldiki bu adam seni hic sevmemis gibi gozukuyor..seven insan seni aldatirim filan der mi

insan sevdiginden cocugu olsun istemez mi?

sevdigin insandan seve seve evladin olsun istersin..

yarin oburgun bu adam gider sumuklu bi kizla evlenir sende dusunup durursun bu kizda olupta bende olmayan neydi diye

Allah korusun boylelerinden ve boyle birinden kurtuldugun icin sukretmelisin

Ya bazı konularda vurun kahpeye yapılıyor da ,şimdi bu konuda bu kıza niye yapılmış anlamadım baştaki 8. sayfaya kadar okuyabildim.Bazılarının stres atma yeri olmuş burası iyice.Önce kıza bişeyler yaşamışsın kıvırma denilmiş,sonra yaptığının arkasında dur denilmiş,sonra sex hakkında ikinizin de bilgisi yok denmiş,sonra aslında sevgilin seks düşkünü değil denmiş,sonra öğretmenliklerinden dem vurulmuş.Allah Allaaaaah,iyi misiniz siz arkadaşım.Sonra kız tepki gösterince de biz burda her istediğimizi söyleriz denmiş.Hayır efendim her istediğinizi söyleyemezsiniz burda.Bak konu açıklamasında ne var 'veya sadece içinizi mi dökmek istiyorsunuz 'denmiş.Kız da kimseye anlatamadığını buraya yazmış.Herkes bir akıl hocalığına soyunuyor ya.Yok öyle değil sen yalan söylüyosun yok şunu yapmasaydın o zaman ... tövbe tövbeee.Şu kadınlar kulübünde bir reforma gidilmeli,belki de toplumda olmalı bu ,burası da toplumun bir aynası olduğuna göre.Toplum da ne yazık ki bu hallerde.

diğer cümleleri değil ama bunu kullananlardan biri de benim..eğer birisiyle birşeyler yaşıyorsan ki sevdiğin insanla bu çok normal,sonra bu kadar ahlanmak doğru değil benim düşünceme göre.yaşadın,tecrübe oldu diye düşünmek lazım.tamam belki yanlış yaptı ama adım çıkacak diye düşünmek okumuş birine yakışıyor demek istenildi sanırım.benim anladığım bu.hani daha mantıklı düşünebilir diye.ve en az 2 kez peki sana nasıl yardımcı olalım diye sordum ve cevap alamadım....

Yaptığı birşey de yok aslında, sadece kendini o kadar hırpalıyor ki arkasında dur acı çekmezsin dedik :S

Pardon sorabilir miyim siz bu konunun altında konuya cevap yazanları eleştirmekten başka ne yaptınız?

İlk ilişkiler hep rüya gibi olsaydı,ikinciler olmazdı diymi.

O yüzden kendinizi şanssız veya kötü görmeyin.Çoğumuzun ilk ilişkisi hayal kırıklığıyla bitmiştir.

Arkadaşların çoğu yazmış,tekrarlamak istiyorum;İlişkinizde hissedip yaşadığınız şeyler için kimse sizi yargılayamaz,ama bunun içinde önce sizin kendinizi yargılamayıp,yaşadıklarınızın arkasında durmanız gerekir.

Tamamen tecrübesizlik bence başka da bir şey değil Kendi karakterin izin vermiyorsa yapmayacaksın izin veriyorsa arkasında duracaksın. Yine tekrarlıyorum eğer ayrılmasaydınız pişman olmayacaktınız öyle değil mi? O yüzden şimdi pişman olmanızın hiçbir anlamı yok.. Ya da şöyle olur bundan sonra dikkat edersiniz olanla ölene çare yok değil mi sonuçta..

bence onunla evlenmemekte iyi yapmışsın. çocuksuz aile mi olur. ondan zaten baba ve koca olmaz. şakayla makayla demiş aldatırım ama zaten aldatıyormuş seni. 9 ay nasıl katlanırım diyen siz sevgili iken de katlanmıyordur sen ilişkiye izin vermediğin için. kesin ya hayat kadınları ile ya da başka birileri ile cinsel ilişki yaşıyordur. öyle biri baba koca sevgili olur mu. ailen de istemiyormuş zaten sorun çıkardı ailenle de aran bozulurdu. şimdi ayrılık kötü his derken aşk acısından bahsetmiyorsun sanki de kendi düştüğün duruma yanıyorsun. zaten aşık da değilsin heralde artık. millet sizi sevgili bilmesi illa ilişki yaşamışsınızdır diye düşünmelerine sebep olmaz. hem öğretmen olduğunuz için seviyeli bir ilişki tanışma konuşma şeklinde düşünürler bence. yani ben olsam öyle düşünürdüm. adın çıkar falan diye düşünme o yüzden eski sevgilin birşey derse bile abartı dedikodu şeklinde sen de beni onu terk ettim diye iftira atıyor dersin. yani doğrulardan aşırısını söylerse demek istedim.

bence içinde bu kadar büyütme içinde kolay olmayacak ama insanlar yanyana çalıştığı kişilerle bile böyle durumlar yaşayıp katlanabiliyorlar. eğer senin için hayırlı ise mutlaka olur istediğin.

canım arkadaşım
öncelikle her elele tutuşan evlenseydi vay halimize derdik.öncelikle erkek arkadaşının annesi ile oturmak gibi bir isteği olabilir ama bunu sana dayatması buna mecbursun demesi biraz zorbalık gibi geliyor bana.annesi onları zorluklar altında büyütsede senden böyle bir isteyemez.ayrı evde oturup sık sık da vakit geçirebilirsiniz.benim çok arkadaşım var ailesiyle altı üstlü oturan,işten gelince önce anneye uğrarlar akşam yemeğini orda yiyip sona geç olmadan evlerine çıkarlar.yani istenirse çare çok arkadaşım.bir de anlamadım hamile kalırsan seni aldatırım falan bunlar daha şimdiden söyleniyorsa bir gariplik var gibi.ilk elini tuttuğun insan tabi ki özeldir herkes ister ilk elini tuttuğum kocam olsun diye ama bazen ilk yanlış kişinin elini tutuyosun.benim sana diyeceğim önüne daha nice insanlar çıkar herkesin elini tutmak da zorunda değilsin bunu evlenmeden istemeyen erkeklerde hala var inan.kendinle biraz muahekeme yap elbet bir gün hamile kalacaksın değil mi? iyice düşün...

Tutumunuz hep şöyle beni öptü bana dokundu blablabla...Belli ki sınırları olan birisiniz ve bunlar katı sınırlar.Bir dahaki ilişkinizde bu sınırlardan ilk aşamada bahsedin ki ardından tüm bu inandığınız sınırlardan taviz vermek zorunda kalmayın şimdi olduğu gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…