- 10 Mart 2012
- 1.926
- 1.010
- 398
Ne saçma muhabbetleriniz olmus. ''Hamile kalırsan seni aldatırım'' diyen bir adamın hala muhabbetini yapıyorsunuz, değer mi? Bu nasıl bir zihniyet. Size zorla dokunan, seks düşkünü biri kim bilir öğrencileri için ne düşünüyordur. Umarım düşündüğüm gibi değildir, çocukları dogru yere emanet ediyoruzdur.
Ayrıca 19 yaşında nasıl öğretmenliğe başladınız? Ben ilk sene üniversiteye yerleştim, yakında 20 yaşında olcam ve 2. sınıfa yeni başlayacağım. Bu soruya lütfen cevap verir misiniz?
.
bende 22 yaşındayım yeni mezun oldum ama 2 yıldır ingilizce öğretmenliği yapıyorum özel bir kurumda part time olarak. olabilir yani..
Özel bir kurumdaysa olabilir tabiki ama konuyu açan kişinin bilgilerinde mesleği ögrenci ve lisans yapıyor yazıyor. Ayrıca deminki cevaplarında atandığını yazmış, meb'de yani. İki farklı durum var ondan sordum ona :)
Ne saçma muhabbetleriniz olmus. ''Hamile kalırsan seni aldatırım'' diyen bir adamın hala muhabbetini yapıyorsunuz, değer mi? Bu nasıl bir zihniyet. Size zorla dokunan, seks düşkünü biri kim bilir öğrencileri için ne düşünüyordur. Umarım düşündüğüm gibi değildir, çocukları dogru yere emanet ediyoruzdur.
Ayrıca 19 yaşında nasıl öğretmenliğe başladınız? Ben ilk sene üniversiteye yerleştim, yakında 20 yaşında olcam ve 2. sınıfa yeni başlayacağım. Bu soruya lütfen cevap verir misiniz?
.
Ya bazı konularda vurun kahpeye yapılıyor da ,şimdi bu konuda bu kıza niye yapılmış anlamadım baştaki 8. sayfaya kadar okuyabildim.Bazılarının stres atma yeri olmuş burası iyice.Önce kıza bişeyler yaşamışsın kıvırma denilmiş,sonra yaptığının arkasında dur denilmiş,sonra sex hakkında ikinizin de bilgisi yok denmiş,sonra aslında sevgilin seks düşkünü değil denmiş,sonra öğretmenliklerinden dem vurulmuş.Allah Allaaaaah,iyi misiniz siz arkadaşım.Sonra kız tepki gösterince de biz burda her istediğimizi söyleriz denmiş.Hayır efendim her istediğinizi söyleyemezsiniz burda.Bak konu açıklamasında ne var 'veya sadece içinizi mi dökmek istiyorsunuz 'denmiş.Kız da kimseye anlatamadığını buraya yazmış.Herkes bir akıl hocalığına soyunuyor ya.Yok öyle değil sen yalan söylüyosun yok şunu yapmasaydın o zaman ... tövbe tövbeee.Şu kadınlar kulübünde bir reforma gidilmeli,belki de toplumda olmalı bu ,burası da toplumun bir aynası olduğuna göre.Toplum da ne yazık ki bu hallerde.
Ya bazı konularda vurun kahpeye yapılıyor da ,şimdi bu konuda bu kıza niye yapılmış anlamadım baştaki 8. sayfaya kadar okuyabildim.Bazılarının stres atma yeri olmuş burası iyice.Önce kıza bişeyler yaşamışsın kıvırma denilmiş,sonra yaptığının arkasında dur denilmiş,sonra sex hakkında ikinizin de bilgisi yok denmiş,sonra aslında sevgilin seks düşkünü değil denmiş,sonra öğretmenliklerinden dem vurulmuş.Allah Allaaaaah,iyi misiniz siz arkadaşım.Sonra kız tepki gösterince de biz burda her istediğimizi söyleriz denmiş.Hayır efendim her istediğinizi söyleyemezsiniz burda.Bak konu açıklamasında ne var 'veya sadece içinizi mi dökmek istiyorsunuz 'denmiş.Kız da kimseye anlatamadığını buraya yazmış.Herkes bir akıl hocalığına soyunuyor ya.Yok öyle değil sen yalan söylüyosun yok şunu yapmasaydın o zaman ... tövbe tövbeee.Şu kadınlar kulübünde bir reforma gidilmeli,belki de toplumda olmalı bu ,burası da toplumun bir aynası olduğuna göre.Toplum da ne yazık ki bu hallerde.
İlk ilişkide bunları yaşamak beni çok yıprattı inanın kimseye guvenim kalmadı üstelik onu görmek zorundayim böyle bir insanla bu tür şeyleri yaşadığım için kendime kızıyorum kendimi affedemiyorum seviyorum da unutmaya çalışıyorum
hayal kırıklığım çok büyük
canım acıyor tek başına çıkamıyorum isin içinden
açıp ona ağzıma geleni sayıp hickira hickira ağlamak istiyorum sadece
aşırı seks düşkünüydü hamile kalırsan seni aldatırım falan diyordu şakayla dokuz ay nasıl ihtiyacımı karsilayacam benim ailemde bunu istemiyordu ben sevmiştim ama sorunlara daha fazla dayanamadım ve bitirdim ilişkimi çok kötü bir his ayrilik kizgin demir yutmak gıkını çıkarmamak kimseye de anlatamıyorum beni öptü her yerime dokundu sevgilim oldu ama şimdi yok aynı okulda öğretmeniz haftanın iki günü görüyorum servislerde hep yan yana ek ele otururduk herkes sevgili olduğumuzu öğrenmişti şimdi onla nasıl iki yabancı olacagim gordugumde yüz çeviricm. yaptıklarımzı nasıl unutucm küçük bir yerde ogretmenim belki adım çıkacak artık düşünmektn bktm kótûym
Bizim öğrencilerin servisi değildi hep dikkat ettik ama yan yanaydik ilk defa elimi tuttuğunda agladim hep kızdım ona beni öpme dokunma diye kaç kere kavga ettim sen benim sevgilimsin dedi amacı kesinlikle beni kullanmak değildi gerçekten sevdi beni ayrilmayalm diye yalvardı kaç kez belki bende iradesiz davrandım hata yapamaz mi insan kaç gündür namazlarımda hep tövbe ettim kimseyi kınamayın arkadaşlar hayat bu neyse şimdi aynı ortamda olmak onu görecek olmak beni mahvediyor Dayanamiyorum onunla da olmuyor onsuz da olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?