İçim Ağlıyor.

geçmiş olsun rabbim şifa versin

Babamın vefatından sonra annem de bir tuhaf olmuştu,başta alttan aldık he dedik falan ama baktık önünü alamıcaz set çektik, senin kocansa bizimde babamız daa dedik kendine geldi, demek lazım, de az geri dur

Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim.
Kocamla az az paylaşabiliyorum saklamam normalde pek bir şey de gözyaşımı gösteremiyorum işte ona kıyamadığımdan...
Ama sert çıkamıyorum anneme gençliğimde olduğu gibi.
Eskiden hayırım hayırdı,olmazım olmazdı.
Ahhh kader,insanın nasıl da huyu suyu değişiyor...

Zaten öyle dedim ki gerçek olan da oydu.
Zaten taşıtmaz kocam hiç bir şey bana.
Diyorum ya bahane oldu.

Babamın vefatından sonra annem de bir tuhaf olmuştu,başta alttan aldık he dedik falan ama baktık önünü alamıcaz set çektik, senin kocansa bizimde babamız daa dedik kendine geldi, demek lazım, de az geri dur
Yok işte o seti çekemiyorum bir türlü...

Laalem ne diyeceğimi bilemiyorum ama,anneciğine çok çok geçmişler olsun..
Zor süreçtir mutlaka,bababa anlatma imkanın varsa sıkıntını dile getirsen,en azından seni çok daha iyi anlayabilir.
Amin güzelim inşallah.
Babam anlıyor ama bir yere kadar.
Sonuçta onlar tüm gün dipdibeler ve elbet anneciğimden çok etkileniyor.

Coook eski uyelerdensin.
Bende oyle tabi bu yeni uyelik.
2009larda buralara cok takilirdim ve sende cok yorum yapardin.o zamanlar yorumlarin cok sert ve keskindi.
Hep merak uyandirirdin bende.
Sonra benim universite bitirme telasim falan derken cok giremedim buralara.
O kadar degismissin ki.
Kimseyi kirmadan nasil yorum yaparim diye kılı kırk yariyorsun adeta..: )
Bunu belirtmek istedim.
Konuna gelecek olursa benim annemde annen gibi sayilir.
Malesef ben bir çözüm bulamadim.
Zira en ufak uyarida kusuyor.
Evlenip baska sehre gidince biraz azaltti.
Anne baba olunca malesef akan sular duruyor.ne yapacağını şaşırıyor insan.
Rabbim gönlüne ferahlik annene de maddi manevi sifa versin .

Lale ablacım sen iyi ol.
Aslında cidden üzülecek, içine atacak bir şey yok ama patlama noktasına gelmişsin belli.
Annen böyle, kızma ama değiştirme şansın da yok. Geçmiş olsun kendisine de. Allah upuzun sağlıklı ömür versin.
Baban da annenden etkilenip evham yapmış belli ki. Boşver. En kötü her hafta patlıcan alsan dahi ne olur sıkma canını.
Duymamazlığa gel bazı şeyleri. Kanıt çabasına girme.
Derin nefes al, sigara iç, yap bi kahve.

Amin amin amin inşallah...
Ben tanıyamadım kusura bakma.
Öyle işte tanıyanlar biliyor o sert Lale'nin bir günde süt döken kedi gibi sürekli mahcup olduğunu.
Hayatın ne kadar acımasız ve kısa olduğunu o zamanlar öğrendim ben.
Yine kırdıklarım vardır da eski Lale değilim.
Kocamı çok incittim mesela.Ondan çok utanıyorum. Flört döneminde eski evliliğimin kalıntıları,evlenince annemin rahatsızlığı. Tüm öfke patlamalarımı kocama yaşattım...

Annenizde kaygi bozuklugu gibi bir rahatsizlik mi var acaba dedim. Bence annenize cok sey anlatmayin. O konussun siz dinleyin. Patlican aldim ' lafindan konu nasil sizin esinizle aranizdaki iliskiye gelmis...

Zaten öyle dedim ki gerçek olan da oydu.
Zaten taşıtmaz kocam hiç bir şey bana.
Diyorum ya bahane oldu.
yani kadıncağız hasta normal yapısıda zaten hassasmış bu şekilde kabul edeceksin.
ama sen kendini bu kadar yıprtmaki anneciğinle zaman geçirmek ona destek olmak için güçlü olasın
anneler işte.... ahhhhhh yavrususun acaba kocası üzüyormu kırıyormu diyordur içinden

İşte hep bu şekilde dayanıyorum inan ben de.

Geçmiş olsun. Umarım anneniz tam anlamıyla sağlığına bir an önce kavuşur.

Birazcık kendinizi geri çekin. Çünkü patlıcan almanızdan olayın eşinizle aranızın bozuk olup olmadığına gelmesi normal değil.

Benim merak ettiğim patlıcan almanızdan çıkarttıkları sonuçla ilgili sizinle konuştuklarında nasıl cevap verdiğiniz?
Çok mu sessiz kalıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…