İçim Ağlıyor.

Yok açıkça söyledim,malum pazar alışverişini kocamın ailesi yapıyor,ben de pazarın oradaki kuaföre gitmişken patlıcan aldım bir kilo bu kadar basit meseleyi nerelere getirdiniz diye açıkça sordum.
Yok öylesine sorduk diyor ama farkındayım buz gibi.

maaşallah herkese sizin gibi evlat lazım... Eşiniz de harika biri anladığım kadarıyla. Allah şifalar versin,sabrınızı arttırsın inşallah

maaşallah herkese sizin gibi evlat lazım... Eşiniz de harika biri anladığım kadarıyla. Allah şifalar versin,sabrınızı arttırsın inşallah
Amin Allahım razı olsun inşallah.
Çok teşekkür ederim.

Öncelikle çok geçmiş olsun. Babam 2 sene önce kalp krizi geçirdi, stent takıldı. Ondan sonrası kabus gibiydi. Ölüm korkusu yaşayan insanların ameliyattan çıktıktan sonra eskisi gibi olmadığını çoğu yerde okumuştum. Mesela kötü biriyse çok iyi birine dönüşebiliyor bi anda, iyi biriyse de bağırıp çağıran bir canavara dönüşebiliyor. Benim babam canavara dönüşmüştü. Her akşam annemi beni ağlatırdı. Bir de üstüne sigarayı bıraktığı için de sinir stresi vardı gerisini siz düşünün. 1-2-3 alttan aldıkça devam etti. En sonunda artık dayanamadık tamam sen kalp krizi geçirdin ama bize de yazık günah peşinden koşuyoruz sürekli diye sitem ettik artık. 2 sene geçti, hala tam olarak düzelmiş değil ama eskisine göre çok çok daha iyi. Arada yine bağırıp çağırır ama zaten ameliyattan önce de öyleydi diyip geçiyoruz.

Çok uzattım kusura bakmayın. Demem o ki, annenize tamam anne dedikçe devam edecek, kırmadan üzmeden durmasını onun ameliyat olduğu kadar sizin de uğraştığınızı söyleyip kendisine getirmeniz gerekiyor. Onun dışında da 1-2 sene içerisinde, zaman geçtikçe düzelir. Vücut kendine gelir, beyni ölüm korkusunu bir nebze olsun atmış olur.

Allah sağlık sıhhat versin hepsine, bir daha böyle kötü günler göstermesin.

Yani ben anlamadım. Evinizin hanımı siz değil misiniz? Tabiki siz alacaksiniz patlicaninizi da vs de. Bana eşinizin ya da hatta daha çok kayinvalide kayinpederinizin alışverişi yapması abes geldi. Anneniz bunun lafını ne diye yapıyor çok ilginç

Bence sen kendini bir miktar çek. İlgi alakada asla geri durma ama kendi hayatını bir adım geride tut. Hasta yakını olarak sen hassassın. Bu hassasiyetini rahatsız edecek şeylerden kaçınmaya bak. Başka ne yapılır bilmiyorum.

İnşallah biz de önce sağlık sonra huzura kavuşuruz en yakın zamanda...

Bu pazar alışverişi konusu bizim kararımız değildi.
Kayınvalidem öyle özendi biz de kabul ettik.

Çok teşekkür ederim.
Daha iyiolacağız hep birlikte inşallah...

Lale
Allah annene acil şifalar versin
Senin yorumlarından anladığım kadarıyla yemekle felan esin ilgileniyordu
O yüzden ailende sana karşı hassas oldukları için böyle düşünmüşlerdir
Bende olsam düşünürdüm yani

Hep baskalari icin yadamiissin allah yardimcin olsun.cnm kendini ifade etme soruny bendede var

Ağla be lale..ne kadar ince düşüncelisin. Bana da bi ara çok geliyordu ağlamak walla iş arkadaşı demiyordum,erkek demiyordum deli gibi ağlıyordum, adamların bi kravatına burnumu silmediğim kalmıştı nerde geliyorsa orda koyveriyordum eşinle paylaşmayacaksın da kimle paylaşacaksın hem

Saglık sıkıntıları olmasa da yaşlılıktan kaynaklanan sorunlar nedeniyle yine benzer huysuzlukları yapabilirlerdi.
Siz üstünüze düşeni fazlasıyla yapmışsınız zaten. Geçmişte kalan şeyler için daha fazla kaygılanmayın, o konuyu siz de geçmişte bırakın.

Stres, üzüntü olmasın diye daha da özverili yaklaşıyorsunuz ancak karşınızdaki kişiler aileniz dahi olsa suistimal edebiliyor.
Peki sizin hayatınızda stresten kaynaklanan sorunlar oldugunda kim çözecek?

Huysuz veya tatminsiz insan her koşulda aynıdır. Onları memnun etmek icin kendinizi daha fazla hırpalamayın.

Cok gecmis olsun . Cok iyi bilirm bu aciyi yasadiklarimizi babam akciger kanseriydi cok zorlu bi surecti.Babacgimda en ufak seye sinirlenirdi kuserdi.Ama ilaclrdan acilarindandi keske yasasa ayaklarinn altını opesem bagirsa cagirsa küsse surat yapsa herseyine hasret kaldim.Hasta olsa olmese ömrümü ugruna feda edebilirdim.Cok zor geçti o hastalik süreci.Yasamayan bileemz.Annecigine kirilma darilma bi varlar bi yoklar.Hastaligina ver.Yasadiklarina ver.Hepsi geçiyor..Babacgimn guzel kalbindayanamadi bzii babasiz birakti.Bende oyle üzülür aglar kahrolurdum yanında ağlayamazdm bazen sacama sapan sarkida aglamk icin yer arardm Allah yardimcinz olsun

Laale yorumlarından tanıdığım kadarıyla biliyor ve seviyorum seni. Çok naif bir kadınsın, benim kafama takmayacağım gülüp geçeceğim şey üzmüş ağlatmış seni. Akıl veremeyeceğim ama bu da geçer Ya Hu.

Ahh okudum yazınızı yine doldu gözlerim yine ağlayamadım bende. Çocuklarım görüp üzülmesin diye. Benimde anneciğim şuan kanserle mücadele ediyor. Ve senin annem kadar şanslıda değil bütün vücuduna yayılmış durumda. Şehir dışında yaşamama rağmen sık sık gidiyorum kalıyorum. Benim annemde aksine hayatınıza bakın bu kadar sık gelmenize gerek yok. Her dakika beni düşünmeyin sizinde kendi hayatınız var falan der hep.evet bir kilo patlıcan için biraz abartılı annenizin tepkisi ama olsun yaşadıkları eminim çok zor. Tek anneciğimiz başımızda olsun herşeyine razıyım diyor insan. Bu hastalığı yaşayan bilir çok zor çokk. Rabbim şifa versin annenize. Malesef bu hastalıkla boğuşan kadar yakınlarınında psikolojisi bitiyor.

O zamanlar baska uyeligim vardi tanimaman normal: )
Hayat insani degistiriyor gerçekten.
Bende o zamanlar ince eleyip sik dokuyarak yorum yapar cevreme de ayni hassasiyeti gosterirdim ama zaman aci bir sekilde gosterdi tatli dilin yilani deliginden çıkarmadığını aksine o yilanin seni isiracagini.
Simdi kimseye eyvallahim yok.
Senin ilk evliligini bosanma surecini hatirliyorum.tekrar buraya donup evlendigini ve mutlu oldugunu gorunce cok sevindim.mutlulugun hep daim olsun.
Bende ilk evlendigimde ailemden aldigim hasarı esime cok yansittim.gereksiz yere cok uzdum onu.ama evlilik de bu degil mi? kimseye yapamadigin kaprisi ese yapabilmek.evet hos degil üzücü seyler ama en azından esime ne kadar guvenebilecegimi,dogru insani seçtiğimi gösterdi bana.
Unutmamak gerek ki bu hayatta dogrularimiz degil yanlislarimiz kilavuz bize.artık ne yapmamam gerektiğini iyi biliyorum en azından .

Anneni al karşına konuş diyecegim ama ayni anneden bende de oldugu ocin ise yaramadigini cok iyi biliyorum .
Malesef her insanin karakteri farklı ve kendi istemediği sürece kimse degismiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…