- 13 Nisan 2007
- 33.056
- 100.207
- 1.123
- 45
geçmiş olsun rabbim şifa versin
Babamın vefatından sonra annem de bir tuhaf olmuştu,başta alttan aldık he dedik falan ama baktık önünü alamıcaz set çektik, senin kocansa bizimde babamız daa dedik kendine geldi, demek lazım, de az geri dur
Lalişim konunu biraz elim yüreğimde okudum ya. eşinle ilgili problem var sandım bi an.
Annene rabbim dahada saglık sıhhat versin.
Annen despotlugu dahada eline almış sanki hastalıgıyla.
Biraz araya mesafemi koysan acaba.Bir süre uzaklaşsan. Zor evet ama kendi sağlıgın ve evliliğin için bunu yapmalısın gibi.
Allah yardım etsin ama ben evlilikte ailelerinden sınırlarını bitmesinden yanayım benim annemde karışmayı sever ama olmaması için uyarıyorum kime ne canim ister ben giderim pazar a ister kocam sınırlarını çiz içine atma bence otur konus
Seni çok iyi anlıyorum canım. Allah annene uzun ömür versin ama böyle çok zor benim annemde öyle. Sürekli ona saygı duyulsun, herkes onun istediği gibi davransın, ona karşı çıkılmasın, ilgilenilsin böyle yani. Eşimle be farklı şehirdeyiz o başka şehirde hem oraya gittiğimizde hem buraya geldiğinde paşalar gibi ağırlar her istediğini alı yapar istemese de yapar ama bir konuda anne inatlaşır bırakmaz da. Ya da birşeyine takar illa. Ben bekarken de çok sorunlar yaşadım babamla ayrılmadan da dominanttı ayrıldılar daha da dominant oldu gençlik yollarım hep baskıyla geçti. Hep acaba bu akşam neye takıp kavga çıkarak derdim. Şimdi kardeşim evlendi gelinle aynı evdeler mecburen ona takıyor bana yansıtıyor bende öyle ya ağlıyorum ya bastırıyorum ne olacak böyle bilmiyorum ama sanırım ne olursa olsun biraz ses çıkarmak şart.
Kardeşlerinle nasılsın darlandığında onlarla dışarı çıksan anlatsan ağlasan ferahlarsın.İçinde tutmaklada olmaz.Y a sabrının tükendiği yerde annene kötü patlarsın ya da hasta olursun maazallah.
Deniz kenarına gitmek, dışarıda hava almak, içinden geldiği kadar ağlamak çok iyi geliyor .Hatta ben eşimede anlatıyorum rahatlıyorum .Oda yapıcı konuşur genellikle sakinleştirir.
Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim.
Kocamla az az paylaşabiliyorum saklamam normalde pek bir şey de gözyaşımı gösteremiyorum işte ona kıyamadığımdan...
Ama sert çıkamıyorum anneme gençliğimde olduğu gibi.
Eskiden hayırım hayırdı,olmazım olmazdı.
Ahhh kader,insanın nasıl da huyu suyu değişiyor...