• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçim Ağlıyor.

geçmiş olsun rabbim şifa versin

Babamın vefatından sonra annem de bir tuhaf olmuştu,başta alttan aldık he dedik falan ama baktık önünü alamıcaz set çektik, senin kocansa bizimde babamız daa dedik kendine geldi, demek lazım, de az geri dur

Lalişim konunu biraz elim yüreğimde okudum ya. eşinle ilgili problem var sandım bi an.
Annene rabbim dahada saglık sıhhat versin.
Annen despotlugu dahada eline almış sanki hastalıgıyla.
Biraz araya mesafemi koysan acaba.Bir süre uzaklaşsan. Zor evet ama kendi sağlıgın ve evliliğin için bunu yapmalısın gibi.

Allah yardım etsin ama ben evlilikte ailelerinden sınırlarını bitmesinden yanayım benim annemde karışmayı sever ama olmaması için uyarıyorum kime ne canim ister ben giderim pazar a ister kocam sınırlarını çiz içine atma bence otur konus

Seni çok iyi anlıyorum canım. Allah annene uzun ömür versin ama böyle çok zor benim annemde öyle. Sürekli ona saygı duyulsun, herkes onun istediği gibi davransın, ona karşı çıkılmasın, ilgilenilsin böyle yani. Eşimle be farklı şehirdeyiz o başka şehirde hem oraya gittiğimizde hem buraya geldiğinde paşalar gibi ağırlar her istediğini alı yapar istemese de yapar ama bir konuda anne inatlaşır bırakmaz da. Ya da birşeyine takar illa. Ben bekarken de çok sorunlar yaşadım babamla ayrılmadan da dominanttı ayrıldılar daha da dominant oldu gençlik yollarım hep baskıyla geçti. Hep acaba bu akşam neye takıp kavga çıkarak derdim. Şimdi kardeşim evlendi gelinle aynı evdeler mecburen ona takıyor bana yansıtıyor bende öyle ya ağlıyorum ya bastırıyorum ne olacak böyle bilmiyorum ama sanırım ne olursa olsun biraz ses çıkarmak şart.

Kardeşlerinle nasılsın darlandığında onlarla dışarı çıksan anlatsan ağlasan ferahlarsın.İçinde tutmaklada olmaz.Y a sabrının tükendiği yerde annene kötü patlarsın ya da hasta olursun maazallah.

Deniz kenarına gitmek, dışarıda hava almak, içinden geldiği kadar ağlamak çok iyi geliyor .Hatta ben eşimede anlatıyorum rahatlıyorum .Oda yapıcı konuşur genellikle sakinleştirir.

Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim.
Kocamla az az paylaşabiliyorum saklamam normalde pek bir şey de gözyaşımı gösteremiyorum işte ona kıyamadığımdan...
Ama sert çıkamıyorum anneme gençliğimde olduğu gibi.
Eskiden hayırım hayırdı,olmazım olmazdı.
Ahhh kader,insanın nasıl da huyu suyu değişiyor...

laale sen neden bu kadar göyzaşı döküyorsun.
babacığım kocamla hiç bir sorunum yok.deseydin annenede anneciğim ben çıkıp hava aldım
yürüdüm gitmişkende alıverdim.Sen beni düşünme çok mutluyum ben deseydin.
kendini lütfen bu kadar harap etme.
Zaten öyle dedim ki gerçek olan da oydu.
Zaten taşıtmaz kocam hiç bir şey bana.
Diyorum ya bahane oldu.

Babamın vefatından sonra annem de bir tuhaf olmuştu,başta alttan aldık he dedik falan ama baktık önünü alamıcaz set çektik, senin kocansa bizimde babamız daa dedik kendine geldi, demek lazım, de az geri dur
Yok işte o seti çekemiyorum bir türlü...

Laalem ne diyeceğimi bilemiyorum ama,anneciğine çok çok geçmişler olsun..
Zor süreçtir mutlaka,bababa anlatma imkanın varsa sıkıntını dile getirsen,en azından seni çok daha iyi anlayabilir.
Amin güzelim inşallah.
Babam anlıyor ama bir yere kadar.
Sonuçta onlar tüm gün dipdibeler ve elbet anneciğimden çok etkileniyor.

Coook eski uyelerdensin.
Bende oyle tabi bu yeni uyelik.
2009larda buralara cok takilirdim ve sende cok yorum yapardin.o zamanlar yorumlarin cok sert ve keskindi.
Hep merak uyandirirdin bende.
Sonra benim universite bitirme telasim falan derken cok giremedim buralara.
O kadar degismissin ki.
Kimseyi kirmadan nasil yorum yaparim diye kılı kırk yariyorsun adeta..: )
Bunu belirtmek istedim.
Konuna gelecek olursa benim annemde annen gibi sayilir.
Malesef ben bir çözüm bulamadim.
Zira en ufak uyarida kusuyor.
Evlenip baska sehre gidince biraz azaltti.
Anne baba olunca malesef akan sular duruyor.ne yapacağını şaşırıyor insan.
Rabbim gönlüne ferahlik annene de maddi manevi sifa versin .

Lale ablacım sen iyi ol.
Aslında cidden üzülecek, içine atacak bir şey yok ama patlama noktasına gelmişsin belli.
Annen böyle, kızma ama değiştirme şansın da yok. Geçmiş olsun kendisine de. Allah upuzun sağlıklı ömür versin.
Baban da annenden etkilenip evham yapmış belli ki. Boşver. En kötü her hafta patlıcan alsan dahi ne olur sıkma canını.
Duymamazlığa gel bazı şeyleri. Kanıt çabasına girme.
Derin nefes al, sigara iç, yap bi kahve.

Coook eski uyelerdensin.
Bende oyle tabi bu yeni uyelik.
2009larda buralara cok takilirdim ve sende cok yorum yapardin.o zamanlar yorumlarin cok sert ve keskindi.
Hep merak uyandirirdin bende.
Sonra benim universite bitirme telasim falan derken cok giremedim buralara.
O kadar degismissin ki.
Kimseyi kirmadan nasil yorum yaparim diye kılı kırk yariyorsun adeta..: )
Bunu belirtmek istedim.
Konuna gelecek olursa benim annemde annen gibi sayilir.
Malesef ben bir çözüm bulamadim.
Zira en ufak uyarida kusuyor.
Evlenip baska sehre gidince biraz azaltti.
Anne baba olunca malesef akan sular duruyor.ne yapacağını şaşırıyor insan.
Rabbim gönlüne ferahlik annene de maddi manevi sifa versin .
Amin amin amin inşallah...
Ben tanıyamadım kusura bakma.
Öyle işte tanıyanlar biliyor o sert Lale'nin bir günde süt döken kedi gibi sürekli mahcup olduğunu.
Hayatın ne kadar acımasız ve kısa olduğunu o zamanlar öğrendim ben.
Yine kırdıklarım vardır da eski Lale değilim.
Kocamı çok incittim mesela.Ondan çok utanıyorum. Flört döneminde eski evliliğimin kalıntıları,evlenince annemin rahatsızlığı. Tüm öfke patlamalarımı kocama yaşattım...

Annenizde kaygi bozuklugu gibi bir rahatsizlik mi var acaba dedim. Bence annenize cok sey anlatmayin. O konussun siz dinleyin. Patlican aldim ' lafindan konu nasil sizin esinizle aranizdaki iliskiye gelmis...

Zaten öyle dedim ki gerçek olan da oydu.
Zaten taşıtmaz kocam hiç bir şey bana.
Diyorum ya bahane oldu.
yani kadıncağız hasta normal yapısıda zaten hassasmış bu şekilde kabul edeceksin.
ama sen kendini bu kadar yıprtmaki anneciğinle zaman geçirmek ona destek olmak için güçlü olasın
anneler işte.... ahhhhhh yavrususun acaba kocası üzüyormu kırıyormu diyordur içinden

yani kadıncağız hasta normal yapısıda zaten hassasmış bu şekilde kabul edeceksin.
ama sen kendini bu kadar yıprtmaki anneciğinle zaman geçirmek ona destek olmak için güçlü olasın
anneler işte.... ahhhhhh yavrususun acaba kocası üzüyormu kırıyormu diyordur içinden
İşte hep bu şekilde dayanıyorum inan ben de.

Geçmiş olsun. Umarım anneniz tam anlamıyla sağlığına bir an önce kavuşur.

Birazcık kendinizi geri çekin. Çünkü patlıcan almanızdan olayın eşinizle aranızın bozuk olup olmadığına gelmesi normal değil.

Benim merak ettiğim patlıcan almanızdan çıkarttıkları sonuçla ilgili sizinle konuştuklarında nasıl cevap verdiğiniz?
Çok mu sessiz kalıyorsunuz?

Back