Bilmem ki...yaşlandıkça biz de mi böyle olacağız acaba?
anneni memnun edemezsin çünkü bu artık alışkanlık olmuş. hı hı deyip geçeceksin. kafana takmayacaksın.
kendi annem ve dedem de böyle. annem 62 yaşında, dedem 86. senelerdir böyleler.
begenmıyorsa sızde fazla muhattap olmayacaksınız hastalanmıs bır badıre etlatmıs cook gecmıs olsun ama gecmıs gıtmıs yerı geldıgınde annenız bıle olsa laf soylemeyı bılmenız gerek yoksa bu ısın ne yasla ne baska seyle ılgısı yok ustunuze cıkar , ufacık seylerı problem eder...Yok zaten patlıcan bahaneydi.
Genel olarak hiç bir şey beğenmez.
Çoğu zaman takmıyorum inan.Lale cim
Sen anneni memnun etmeye çalıştıkça o düzelmeyecek.
Onun için anneni yine çok sev ama takma.
Gerçekten bir kulağından girsin diğerinden çıksın.
dediğin gibi bu böyle sürüp gidecek. GEçmiş olsun annenize.
Abla okudum okudum icim acidi hepinizi anlamaya calistim babanin patlican sorusuna istemsizce guldum
saka gibiler patlican patlican olduguna utanmistir
Aglama kiyamam..
Abla dedim burdaki yorumlarindan takibimdesin zaman zaman msjlarini destegini gucunu unutamam. Uzme kendini bu kdr nolur ben konuyu gorunce uzuldum ah ablacim derdin bu olsun.. ne caresi var anneni degistirebilirsin ne atabilirsin sen uzulme
Aynen öyle...Arka sokak fizan şam olmuş onlara
Çok teşekkür ederim.Geçmiş olsun öncelikle. Benim annem de çok büyük bir operasyon geçirmişti bundan 5 yıl önce.
Ve sonrası halimiz duman tabi ki. Kendi annesinden nefret edip evden kovmalar mı dersin, ne ararsan..
bir süre sonra geçti tabi ki.
Biraz idareci olmak gerek. Duymamazlıktan gelsen, yani biz başka çare bulamamıştık. İdare ettik hep.
Arkadaşlara katılıyorum , biraz uzak kalsan ?
Bunda vicdan yapılıp üzülecek birşey yok , zaten her türlü yanında olmuşsun, yine bir sıkıntısı olsa koşa koşa gideceksin elbette.
Şuan durumu iyi dediğin için böyle söylüyorum.
Seninde bu şekilde sıkıntıya girmen , kendini üzmen iyi değil ama
Çoğu zaman takmıyorum inan.
Yansıtmıyorum işime de kocama da.
Hiç kimseler anlamaz yürek yangımlarımı.
Sadece bugün fenayım,elbet akşama sürerim kırmızı rujumu gülümserim ben be güzelim...
Aynen öyle...
annem kocamın ölmesini isteyecek kadar ileri gitti mesela.Bilmem ki...
Allahım hayırlısını versin inşallah...
laale sen neden bu kadar göyzaşı döküyorsun.Gözümün yaşını akıtabilsem yazık diyecem de kilitlenip kalıyor pınarlarımda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?