• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçim Ağlıyor.

yaşlandıkça biz de mi böyle olacağız acaba?
anneni memnun edemezsin çünkü bu artık alışkanlık olmuş. hı hı deyip geçeceksin. kafana takmayacaksın.

kendi annem ve dedem de böyle. annem 62 yaşında, dedem 86. senelerdir böyleler.
Bilmem ki...
Allahım hayırlısını versin inşallah...

Yok zaten patlıcan bahaneydi.
Genel olarak hiç bir şey beğenmez.
begenmıyorsa sızde fazla muhattap olmayacaksınız hastalanmıs bır badıre etlatmıs cook gecmıs olsun ama gecmıs gıtmıs yerı geldıgınde annenız bıle olsa laf soylemeyı bılmenız gerek yoksa bu ısın ne yasla ne baska seyle ılgısı yok ustunuze cıkar , ufacık seylerı problem eder...
konuşmanın zamanı gelmiş..

Şu durumda anneye bir şey denmezde ben olsam babamla konuşurdum.Annem zaten yeterince üzüyorken birde babamın aynı şeyleri demesi üzütümü ikiye katlardı.

Fazla korumacı geldiler bana.Önceki evliliğinden dolayıda baban daha hassas davranıyor olabilir sana.

Babacığım biliyorum beni seviyorsunuz düşünüyorsunuz bende aynı şekilde ama eşimle herşey yolunda ,bir kilo patlıcanıda mesele yapmayın ben büyüdüm evim için kendimde birşeyler yapmak istiyorum..Annemin huyunu biliyorsun herşeyime karışıyor beğenmiyor bari sen beni destekleyici konuş annemi yatıştır derdim.

Abla okudum okudum icim acidi hepinizi anlamaya calistim babanin patlican sorusuna istemsizce guldum
saka gibiler patlican patlican olduguna utanmistir
Aglama kiyamam..
Abla dedim burdaki yorumlarindan takibimdesin zaman zaman msjlarini destegini gucunu unutamam. Uzme kendini bu kdr nolur ben konuyu gorunce uzuldum ah ablacim derdin bu olsun.. ne caresi var anneni degistirebilirsin ne atabilirsin sen uzulme

Lale cim
Sen anneni memnun etmeye çalıştıkça o düzelmeyecek.
Onun için anneni yine çok sev ama takma.
Gerçekten bir kulağından girsin diğerinden çıksın.
Çoğu zaman takmıyorum inan.
Yansıtmıyorum işime de kocama da.
Hiç kimseler anlamaz yürek yangımlarımı.
Sadece bugün fenayım,elbet akşama sürerim kırmızı rujumu gülümserim ben be güzelim...

Geçmiş olsun öncelikle. Benim annem de çok büyük bir operasyon geçirmişti bundan 5 yıl önce.
Ve sonrası halimiz duman tabi ki. Kendi annesinden nefret edip evden kovmalar mı dersin, ne ararsan..
bir süre sonra geçti tabi ki.
Biraz idareci olmak gerek. Duymamazlıktan gelsen, yani biz başka çare bulamamıştık. İdare ettik hep.
Arkadaşlara katılıyorum , biraz uzak kalsan ?
Bunda vicdan yapılıp üzülecek birşey yok , zaten her türlü yanında olmuşsun, yine bir sıkıntısı olsa koşa koşa gideceksin elbette.
Şuan durumu iyi dediğin için böyle söylüyorum.
Seninde bu şekilde sıkıntıya girmen , kendini üzmen iyi değil ama o_O

dediğin gibi bu böyle sürüp gidecek. GEçmiş olsun annenize.

Abla okudum okudum icim acidi hepinizi anlamaya calistim babanin patlican sorusuna istemsizce guldum
saka gibiler patlican patlican olduguna utanmistir
Aglama kiyamam..
Abla dedim burdaki yorumlarindan takibimdesin zaman zaman msjlarini destegini gucunu unutamam. Uzme kendini bu kdr nolur ben konuyu gorunce uzuldum ah ablacim derdin bu olsun.. ne caresi var anneni degistirebilirsin ne atabilirsin sen uzulme

Çok çok teşekkür ederim,Allahım razı olsun inşallah.

Geçmiş olsun öncelikle. Benim annem de çok büyük bir operasyon geçirmişti bundan 5 yıl önce.
Ve sonrası halimiz duman tabi ki. Kendi annesinden nefret edip evden kovmalar mı dersin, ne ararsan..
bir süre sonra geçti tabi ki.
Biraz idareci olmak gerek. Duymamazlıktan gelsen, yani biz başka çare bulamamıştık. İdare ettik hep.
Arkadaşlara katılıyorum , biraz uzak kalsan ?
Bunda vicdan yapılıp üzülecek birşey yok , zaten her türlü yanında olmuşsun, yine bir sıkıntısı olsa koşa koşa gideceksin elbette.
Şuan durumu iyi dediğin için böyle söylüyorum.
Seninde bu şekilde sıkıntıya girmen , kendini üzmen iyi değil ama o_O
Çok teşekkür ederim.
Uzak kalamam,mahvolurum ben...
Duymuyorum,görmüyorum çoğu zaman da bugün böyle içlendim işte...

Çoğu zaman takmıyorum inan.
Yansıtmıyorum işime de kocama da.
Hiç kimseler anlamaz yürek yangımlarımı.
Sadece bugün fenayım,elbet akşama sürerim kırmızı rujumu gülümserim ben be güzelim...

Canım ben seni gayet anlıyorum
Çünkü benim annem de evliliğimi kabul edemedi
Biraz da ona göre erken evlenmiştim (23)
İstiyordu ki her akşam oraya gidelim, orada yiyelim
Birlikte olalım.
Eşim de kendisi gibi çorabıma kadar giydirsin :d
Yani kadın gelip çorabımı giydiriyordu
sürekli ateşim var mı diye kontrol ediyordu
Düşkünlüğü vol bilmem kaçtı.
Ben sürekli ters yaparak düzelttim kendisini.

Şimdi hastalığı olmasa sana da aynı şeyi tavsiye edecektim ama
hasta kadın bir şeyde diyemiyorum.
Şuan annem %100 düzelmiş durumda.

Söyledikleri yada davranışları üzerinde düşünme.
Anne işte de geç.

Lalişim konunu biraz elim yüreğimde okudum ya. eşinle ilgili problem var sandım bi an.
Annene rabbim dahada saglık sıhhat versin.
Annen despotlugu dahada eline almış sanki hastalıgıyla.
Biraz araya mesafemi koysan acaba.Bir süre uzaklaşsan. Zor evet ama kendi sağlıgın ve evliliğin için bunu yapmalısın gibi.

Bilmem ki...
Allahım hayırlısını versin inşallah...
annem kocamın ölmesini isteyecek kadar ileri gitti mesela.
ya da dedeme elini yıka dediğimizde evi terkedecek kadar öfke doluyor.
başa çıkamadık, hı hı evet doğru diyorsun la geçiyor günlerimiz.

Allah yardım etsin ama ben evlilikte ailelerinden sınırlarını bitmesinden yanayım benim annemde karışmayı sever ama olmaması için uyarıyorum kime ne canim ister ben giderim pazar a ister kocam sınırlarını çiz içine atma bence otur konus

Seni çok iyi anlıyorum canım. Allah annene uzun ömür versin ama böyle çok zor benim annemde öyle. Sürekli ona saygı duyulsun, herkes onun istediği gibi davransın, ona karşı çıkılmasın, ilgilenilsin böyle yani. Eşimle be farklı şehirdeyiz o başka şehirde hem oraya gittiğimizde hem buraya geldiğinde paşalar gibi ağırlar her istediğini alı yapar istemese de yapar ama bir konuda anne inatlaşır bırakmaz da. Ya da birşeyine takar illa. Ben bekarken de çok sorunlar yaşadım babamla ayrılmadan da dominanttı ayrıldılar daha da dominant oldu gençlik yollarım hep baskıyla geçti. Hep acaba bu akşam neye takıp kavga çıkarak derdim. Şimdi kardeşim evlendi gelinle aynı evdeler mecburen ona takıyor bana yansıtıyor bende öyle ya ağlıyorum ya bastırıyorum ne olacak böyle bilmiyorum ama sanırım ne olursa olsun biraz ses çıkarmak şart.

Kardeşlerinle nasılsın darlandığında onlarla dışarı çıksan anlatsan ağlasan ferahlarsın.İçinde tutmaklada olmaz.Y a sabrının tükendiği yerde annene kötü patlarsın ya da hasta olursun maazallah.

Deniz kenarına gitmek, dışarıda hava almak, içinden geldiği kadar ağlamak çok iyi geliyor .Hatta ben eşimede anlatıyorum rahatlıyorum .Oda yapıcı konuşur genellikle sakinleştirir.

Gözümün yaşını akıtabilsem yazık diyecem de kilitlenip kalıyor pınarlarımda...
laale sen neden bu kadar göyzaşı döküyorsun.
babacığım kocamla hiç bir sorunum yok.deseydin annenede anneciğim ben çıkıp hava aldım
yürüdüm gitmişkende alıverdim.Sen beni düşünme çok mutluyum ben deseydin.
kendini lütfen bu kadar harap etme.

Back