-
- Konu Sahibi Canimmannemherseyimm
Amin Allah razı olsun.. inşallah hayırlısıyla sizde evladınızı kucağınıza alırsınız.. stres yapmamaya çalışın mümkün olduğunca.. Allah yardımcınız olsun..Amin Allah razı olsun.Rabbim sizinde bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Göründüğüm doktor kendi dalında en iyilerden biriymiş ama başa doktorlarada görüncem umarım oğlumu sağlıklı bir şekilde kucağıma alabilirim
Boyle bir tanidigim var çocuğu saglikli birseyi yok.bu haftalarda böyleydi hatta dowm sendomlu gözüküyordu,sonra böbrek genişlemesinde duzeldi.inşallah kötü birsey olmaz.17 Haftalık hamileyim.12. haftada kontrol için doktora gittiğimde doktor herhangi birşey söylemedi herşey yolunda görünüyordu.16. hafta doktora gittğimide hem bebeğimin cinsiyetini öğrenmek istedim hem de aylık konrolümü olurum dedim.Fakat doktor bebeğimin sol böbreğinde 23 mm sağ böbreğinde ise 3,5 mm genişleme olduğunu söyledi.Gebeliğin sonlandırılması gerektiğini söyledi aksi durumda büyük olasılıkla böbrek yetmezliği sorunuyla dünyaya gelicek dedi.Penatoloğa yönlendirdi bizi.Gittiğimiz Prof. amniyosentez yapmayı önerdi onuda yaptık sonuçlanlar 3 gün içinde çıktı genetik herhangi bir rahatsızlığı yok dendi.(down sendromu vs.)Takip edilecek fakat ümitlenmeyin pek dedi.Böyle bir durum yaşayan var mı?Herşey Allahtan tabi ama böyle bir durum yaşayıpta bebeğinde düzelme olan var mı?İçim acıyor meleğimi düşünmediğim tek bir an bile yok.Hep en kötüsü aklıma geliyor.Olurda zorunlu kürtaj yapılırsa kürtajdan da korkuyorum Allahım kafayı yemek üzereyim dualarınıza ihtiyacım var(
Lütfen konuyu taşımayın burda daha faxla kişinin konuyu görme şansı var belki biri bana yardımcı olabilir(
Allah razı olsun denedim ama özelden mesaj atamadım nasıl oluyo bende görünmüyor mesaj yazma kısmımerhaba çok geçmiş olsun
Rabbim şifa nasip eylesin o yavrucağa özelden bana adınızı yazarsanız adınıza YASİN SURESİ okumak isterim sizin ve bebişiniz için , Rabbim yardımcınız olsun inşallah
evet cinsiyeti erkek.İki doktora gittim ikiside aynı şeyleri söyleyince kötü oldum ama başka doktorada gidicem Allahın izniyle.İnş Rabbim banada nasip eder sağlıkla bebeğimi kucağıma almayıBebeğinizin cinsiyeti erkek mi ? Genellikle erkek bebeklere konulan bir teşhis çünkü bu.
Bence birkaç doktor daha gezin,benim bir arkadaşıma da böyle bir şey söylenmişti ve İstanbul’da özel bir hastaneye gittiler buradaki doktor ne dediyse İstanbul’daki doktor tam tersini söylemiş. Sonuç sapasağlam bir çocuk doğurdu.
Bende iki doktora gittim ikiside çok olumsuz konuştu.Çok kısa zamanda böbreğinin birinde aşırı bi büyüme olmuş nerdeyse iflas etmiş dedi.Diğer böbrek ise şuan için korkulacak büyüklükte değil ama büyümeye meyilli dedi.Ayrıca iflas eden böbrek büyüyüp karın boşkuğunda şişlik yapabilir ki böyle vakalarda böbrek genellikle büyür dedi bu durumda da bebeği aldırmak zorunda kalırız dedi.Ben ağlarken öyle üzgün ağızlarının içine bakarken çok rahat ve bi O kadar karamsar konuşuyorlardıki bilemiyorum ne yapsam ne etsemde güzel şeyler düşünemiyorumCanim ben ikizlere hamileyim ve her iki bebegimde de böbrek buyumesi vr. Detaylu ult. 20. Haftada ogrenduk. Iki doktorum da buyuk cogunlugu dogumdan once veya sonra gecer dedi. Dogduktan sonra kontrol edilecek. Hic olumsuz konuşmadılar.
Benim bebeğimde de genişleme vardi böbrekte doktorlar erkek çocukta normal olduğunu söylüyorlar size neden böyle dendi ki..Amin Allah razı olsun.Rabbim sizinde bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Göründüğüm doktor kendi dalında en iyilerden biriymiş ama başa doktorlarada görüncem umarım oğlumu sağlıklı bir şekilde kucağıma alabilirim
Bende diyarbakirdayim..memorial yunus çavuş a bi görünsen mi..Diyarbakırdayım.Prof. Dr. Ahmet Yalınkaya'ya gittim takip edilcek dedi ama pek ümitli konuşmadı