Çok geçmiş olsun. İnsanlar anlamıyor onlara göre birdaha olur gençsiniz,olacağı varmış,en azından oluyormuş bunu gördün gib gibi saçma sapan şeyler maalesef sadece yaşayanlar anlar… 29 kasımda 20 haftalık hamileyken hiçbir sorun risk vs yokken açılmam oldu ve beklersek enfeksiyon kapabiliceğim söylendi normal doğumla kaybettim miniğimi. O kadar hayali toprağa koymak çok zor çok acı ama alışmak zorundayız,asla ağlamayın üzülmeyin demem içinize attıkça daha kötü oluyor ağlayın rahatlayın. Hastaneye geleni gideni eğliycem diye kendimi unutmuşum sonra kötü patladım. Kendinizi sorguluyorsunuz su mu içmedim şunu mu yapmadım diye bende aynı şekildeyim hergün başka bir sorgulama ama 3 gün önce doktora gitmiştim çok iyiydik,öğlen kontrole gidip akşam açılması olmuştu konuştuğum birisinin nasip mi diyelim artık
Rahim ağzı yetmezliği olabiliceği söylenildi bir sonraki hamilelikte 12.haftada dikiş atılıcak önlem amaçlı tekrwr açılma olursa tutsun diye. İyi bir perinatoloji doktoru bulup onunla yola devam etmenizi öneririm