İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

6. Ayımız bitiyor bugun canım

Sizin nasılsı ne icindi bizim sayı cok dusuk asılamaya bile yetmiyordu Balıkesir'de tüp bebek merkezi olmayınca tedavi olsun dedik ilk 3 ay 2 milyondan 9 milyona geldi
Bizim sayı hız morfoloji hepsi düşüktü... 3 yıla yakın tedavi gördü.. öyle aman aman yükselme olmadı ama baya ilerleme kat ettik.. aşılama oldum ben ama aşılamanın doğal gebelik gibi olduğunu bilerekten olmuştum.. tutmamıştı..
tüp yaptırdım sonra... hani geriye bakınca diyordumki keşke onca yıl tedavi görmek yerine onca masrafa , direk tüp yaptırsaymışım.. snra işin içine girince iyiki tedavi görmüş diyorum..
çünkü aşılama doğal tüp ne olursa olsun sağlam sperm önemli.. sayı çok ilerlemesede ilaçla spermler güçleniyor oldukça

Ahh kuzum bu bebeler için yemediğimiz hormon kalmadı bakalım ileride nerede çıkacak acısı
Aynen öyle kuzum benim doğal yollardan gebeliklerim var ama hep kalp atışı durduğu için kaybettim kontrollü gebelik olsun diye tüp bebek istedik bazen diyorum zorlamamak gerekiyormus diye bak 2. Denemeye baslicaktim kendimi bambaşka bir şeyin içinde buldum bu saatten sonra da vazgeçtim olur yada olmaz nasipte varsa seni buluyor rabbim herşeyin hayırlısını versin kuzum

Bizim morfoloji iyi Allahtan ilaclar bozmazsa %90 civarı geliyor sonuclar. Hız %20 lerde falan sayı cok dusuktu.
2 doktor direk tüp bebek dedi ama yasadıgımız sehirde yok diğer sehirlere git gel bir sürü masraf onun altından kalkamayız diye tedavi altına girdik ilk 3 ay iyi ilerledi inşallaahh bu seferde öyle giderse 9. Ayda daha da ilerler diye düşünüyorum
Asılama zaten sayımız yetmiyordu hem de dogaldan bir farkı yok bir ara dusundum vazgectim...

Kac yasında bebegin var dimi simdi

Oyy Allah razı olsun balımmm şimdi ilaca başladık inşallah hayırlı haberler veririm kuzumm yalnız olmadığımı destek olduğunuz için hepinize teşekkür ederim sende sağ salim sevdiklerine kavuştursun rabbim habersiz bırakmam canım benim

Aminnn kuzum benim çokça Aminnnn inşallah

En sevdiğim bataklık Trollerini ayrı seviyorum ama
Aman vallaha büyük bebeler olmadan küçüklerin olacağı teknoloji çıksa artık
İki bebeylen uğraşmak daha kolay çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…