Evett o zamana 2ciye hamile kalirimmlise aşkı bi de 3 4 sene bacım sen ikinciyi doğurun o zamana
kalk temizle o zaman ne geziyon burdqHe
Bunlardan
kardeşine de kiEvett o zamana 2ciye hamile kalirimmallah nasip ederse dah 24 yaşında işini iyice oturtması lazım
Sıcak mı o ne kipiiii çocua iyi bak sıcaklar bastı asta etme cocu kurbi
ben miii
tepresyona girdim geldimama sen hiç gelmiyon
Hahahahahkalk temizle o zaman ne geziyon burdq
kardeşine de ki
bak karşimm
erken kalkan yol alır erken evlenen döl alır asldskjeflfg
Bizim sayı hız morfoloji hepsi düşüktü... 3 yıla yakın tedavi gördü.. öyle aman aman yükselme olmadı ama baya ilerleme kat ettik.. aşılama oldum ben ama aşılamanın doğal gebelik gibi olduğunu bilerekten olmuştum.. tutmamıştı..6. Ayımız bitiyor bugun canım
Sizin nasılsı ne icindi bizim sayı cok dusuk asılamaya bile yetmiyorduBalıkesir'de tüp bebek merkezi olmayınca tedavi olsun dedik ilk 3 ay 2 milyondan 9 milyona geldi
Aynen öyle kuzum benim doğal yollardan gebeliklerim var ama hep kalp atışı durduğu için kaybettim kontrollü gebelik olsun diye tüp bebek istedik bazen diyorum zorlamamak gerekiyormus diye bak 2. Denemeye baslicaktim kendimi bambaşka bir şeyin içinde buldum bu saatten sonra da vazgeçtim olur yada olmaz nasipte varsa seni buluyor rabbim herşeyin hayırlısını versin kuzumAhh kuzum bu bebeler için yemediğimiz hormon kalmadı bakalım ileride nerede çıkacak acısı
Beybisiii ben koşturuyorumm her zamanki gibi ya sen napıyorsunnn kuzummmmCatlak-kurabiye
Jou
MssPARE
@Hogwartss
@Minnosprenses
@karamel Latte
Bal0ncuk
Lna16
@Tiniminimavihanim
M Mavi Menekse
@My_Moonlight06
Mi-Ok Yun anacım arada uğra buralara
@Fatmazell
@kedilinick nerdesin len sen
@ozo1907 bidenemmm gel de bunları canlandır bi nirdesinnnn
laaannnn nirdesinizzzzz
Bizim morfoloji iyi Allahtan ilaclar bozmazsa %90 civarı geliyor sonuclar. Hız %20 lerde falan sayı cok dusuktu.Bizim sayı hız morfoloji hepsi düşüktü... 3 yıla yakın tedavi gördü.. öyle aman aman yükselme olmadı ama baya ilerleme kat ettik.. aşılama oldum ben ama aşılamanın doğal gebelik gibi olduğunu bilerekten olmuştum.. tutmamıştı..
tüp yaptırdım sonra... hani geriye bakınca diyordumki keşke onca yıl tedavi görmek yerine onca masrafa , direk tüp yaptırsaymışım.. snra işin içine girince iyiki tedavi görmüş diyorum..
çünkü aşılama doğal tüp ne olursa olsun sağlam sperm önemli.. sayı çok ilerlemesede ilaçla spermler güçleniyor oldukça
Oyy Allah razı olsun balımmm şimdi ilaca başladıkHadi hayırlısı olsun Meralcim
Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah tez zamanda şifanı bulll Aminnn
Biz hep senin yanındayız kuzum unutma lütfen
Hayırlı haberlerle dönmek nasip olsun buraya
Belki fazla giremem birkaç gün sonra Tr ye gidiyorum ama lütfen bişi olursa etiketleme yapmayı unutma olur mu merak ederim
Öpüyorum seni balım çok geçmiş olsun terkardan
Aminnn kuzum benim çokça Aminnnn inşallahOyy Allah razı olsun balımmm şimdi ilaca başladıkinşallah hayırlı haberler veririm kuzumm yalnız olmadığımı destek olduğunuz için hepinize teşekkür ederim sende sağ salim sevdiklerine kavuştursun rabbim habersiz bırakmam canım benim
Amin bitanem yüreğine sağlık ağzına sağlık inşallah RABBIM kabul eder âmin bitsnem❤❤
İyi çalışıyore linoşumBeybisiii ben koşturuyorumm her zamanki gibi ya sen napıyorsunnn kuzummmm
Diyetteyim ya dondurma yemiyom
Benim misafirlerim var kuzum ve çok gerginimCatlak-kurabiye
Jou
MssPARE
@Hogwartss
@Minnosprenses
@karamel Latte
Bal0ncuk
Lna16
@Tiniminimavihanim
M Mavi Menekse
@My_Moonlight06