@Paniksu
Jou
MssPARE
@Hogwartss
@Minnosprenses
@karamel Latte
Bal0ncuk
@Lna16
@Tiniminimavihanim
M Mavi Menekse
@My_Moonlight06
Mi-Ok Yun anacım arada uğra buralara
@Fatmazell
@kedilinick nerdesin len sen
@ozo1907 bidenemmm gel de bunları canlandır bi nirdesinnnn
laaannnn nirdesinizzzzz
piiii çocua iyi bak sıcaklar bastı asta etme cocu kurbi
ben miiiAsıl sen nerdesin
Bi ara grilere bürünmüştün
piiii çocua iyi bak sıcaklar bastı asta etme cocu kurbi
ben miii
tepresyona girdim geldimama sen hiç gelmiyon
Ben herzamanki gibii ter içindeyim iki dk duş alayım 10dk sonra gene@Paniksu
Jou
MssPARE
@Hogwartss
@Minnosprenses
@karamel Latte
Bal0ncuk
@Lna16
@Tiniminimavihanim
M Mavi Menekse
@My_Moonlight06
@Fatmazell
laaannnn nirdesinizzzzz
BebişimmmmBdv'de takılıp off benimkide dert mi bu dertlerin yanında diyip depresyon kıyısından dönüş manevraları yapmakla meşgulüm şu araSende öyle yap bi daha gitme
Şimdi de büyük bebemin ki kendisi 30 yaşında aklı hafif başında bir şahıs olurkahvaltısını hazırlıcam Evdeki 8-10 öğünden birisini daha halletmeliyim ama nedense hiç kalkasım yoq
ahahaha manyakBdv'de takılıp off benimkide dert mi bu dertlerin yanında diyip depresyon kıyısından dönüş manevraları yapmakla meşgulüm şu araSende öyle yap bi daha gitme
Şimdi de büyük bebemin ki kendisi 30 yaşında aklı hafif başında bir şahıs olurkahvaltısını hazırlıcam Evdeki 8-10 öğünden birisini daha halletmeliyim ama nedense hiç kalkasım yoq
sağaaanneeeeee@Paniksu
Jou
MssPARE
@Hogwartss
@Minnosprenses
@karamel Latte
Bal0ncuk
@Lna16
@Tiniminimavihanim
M Mavi Menekse
@My_Moonlight06
@Fatmazell
laaannnn nirdesinizzzzz
anangil gitti miBen herzamanki gibii ter içindeyim iki dk duş alayım 10dk sonra gene
sağaaanneeeeee
Benim anam coktan gitti kuzum 2 hafta kaldı kv bende hep beraber gitcez istanbula kendi otobuslerle gitmediği için malummanangil gitti mi
6. Ayımız bitiyor bugun canım
Yarın yola gidiyoz bayramaamannnnnnnnnnn boşver yarın yaparsın eheheh
hadi yaaaa anan kalsa iyiymişBenim anam coktan gitti kuzum 2 hafta kaldı kv bende hep beraber gitcez istanbula kendi otobuslerle gitmediği için malumm
Kardeşim tek kuzumm kendi yemek etmey çamasırı yıkamayyhadi yaaaa anan kalsa iyiymiş
iyi işte bayramdan sonra temizle kim neetcek evde de olmicanYarın yola gidiyoz bayrama
lise aşkı bi de 3 4 sene bacım sen ikinciyi doğurun o zamanaKardeşim tek kuzumm kendi yemek etmey çamasırı yıkamayyevlendirsek rahatlayacak anam lise aşkı var zaten 3 4 sene ye evlenir oda
Sorma kız iyice seyler götürsün öyle temizleriziyi işte bayramdan sonra temizle kim neetcek evde de olmican
pok muSorma kız iyice seyler götürsün öyle temizleriz