İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

Masallah kuzuya

Rabbim hayırla isteyen herkese nasip eylesin
Beklemesi, sabretmesi zor bir yol bu.. esim de ben de pes etmedik ben cok karamsarlığa düştüğüm anlar oldu ama nasip diyip sustum.. vakti gelince olacak inşallah

Canım Rabb'im sifa eylesin inşaallah sürecin cok cok iyi gecer

İznin falan yokmu canım biraz çıkıp dinlen bu havalarda çalışmak zor
Şişli kolandayım canım ben. Şuan zam gelmiş ama biz mart ayında 14.500 anlaşmıştık tüpe pgt 300 dolardı. Şuanki fiyatlar nasıl hiç bilmiyorum. Ama ödeme konusunda çok kolaylık sağlıyorlar ya ben diğer görüşmeye gittiğim yerlerde gördüğm şeylerden sonra burasının bu imkanı beni şaşırtıyor doğrusu maşallah diyim

sadece tüp şu piyasada yine iyi sayılır
biz ekim 2021 de anlaşmıştık 11250 idi
genetik 300 dolar günün fiyatından olur sanırım o biraz çokmuş ya normal deneseniz bi kere çünkü ben burda okumuştum sürekli kimyasal oluyomuş tüple normal olmuş
kromozomla mı alakalı dedi dr ah kuzum hepsi su gibi akıp geçsin yorulmadan yormadan kavuşun

ben izin alamam artık kuzum zaten bayram var ya sonra 1,5 ay sonra inşallah çıkmış olcam die ümit ediyorum

Evet canım ya o günün kuruyla olucak nasip olur 5. Güne giderse. Canım valla o kadar yoruldukki artık şöyle olsa olurmu falan diye düşünemiyorum. Ne gerekiyorsa yapılsın istiyorum. Doktorda direk pgt diyor zaten. He benim bu lupus durumum çıkarsa nasıl olur gidişat değişirmi onuda bilmiyorum. Cünkü lupustan kaynaklı olabilir dediler kayıplara.
Sağolasın canım senin niyetin varmı denicekmisin tekrar
İştenmi çıkıcaksın

Yaa toplamadan sonra bemce daha heyecan olcak gibime geliyor şuan hiç heyecanım yok ne yalan söyliyim
yaa o 3. gün 5. gün felan aramaları resmen korku filmi gibi
ama çok zevkli

Bazen yok olmak istiyorum cidden yok olmak
ama ne oldu aprem
sen böyle değilsin normalde

inşallah cnm
güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…