İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

kızım 19unda 1 yaşında olacak teyzesi darısı başına ve isteyen herkese...
yorucu ama sonu güzel olacağı bir yoldasın.. çıkacak sonuç ne olursa olsun sakın pes etme ki sayının artma ihtimali cok yüksek..
morfoloji ve hız en zor olanı...
biz hepsiyle uğraşmıştık.. şöyle düşün kullandğnz ilaçlar hepsine etki ediyor güçlenme anlamında
bi bakmışsın mucizen seninle

Migrenben artık dondurma şeyaparak da gelmiyon
Diyetteyim ya dondurma yemiyom

dutcum amerikanın oyunlarına gelme

Benim misafirlerim var kuzum ve çok gerginim
aaa nie parem

Len ben sizin yerinizde olsamm ohooo

İnşallah çıkmaz perim ilaçlarla düşürülebilir mi peki
Yani bir çok çeşiti varmış kurabiyem bunun bende tam olarak bilmiyorum araştırıncada birsürü şey yazıyor. Ama bağışıklık sistemiyle alakalı bir sorunmuş sanırım. Bağışıklık aistemi sağlıklı hücrelere de saldırıyormuş. Organları etkiliyormuş vs. Bir tedavisi yokmuş sanırım işte bağışıklık düşürücü ilaçlar falan diyor sadece. Ama net bende bilmiyorum ne çeşitleri var

ne yapasın
söyle hdi dinliyoruz

Allah şifa vrsin dutçum
güzel haberlerinizi bekliyoruz

en güzel heycannnnnnnnnnnn
şansın bol olsun cnm
Yaa toplamadan sonra bemce daha heyecan olcak gibime geliyor şuan hiç heyecanım yok ne yalan söyliyim

Bazen yok olmak istiyorum cidden yok olmak

Beybimm hayırlısı olsun yaaaa oldunmu simdi embriyo
Yok kuzum yumurtaları büyütüyoruz şimdi toplama olcak ondan sonra belli olcak embriyolar. Toplamada ne zaman bilmiyorum cuma kontrol var belli olur belki cuma günü

Reactions: Jou
Başladım canım cumartesi başladım cuma kontrol var. İşe devammı mucim
Ay hadi sağlıklı yumiş ler olsun ben de devam işte
ne yapasın
söyle hdi dinliyoruz

Allah şifa vrsin dutçum
güzel haberlerinizi bekliyoruz

en güzel heycannnnnnnnnnnn
şansın bol olsun cnm
İşte kutu dondurmaysa çok severim ama limonlu vanilyalı dondurma bu sevilmez mi

Yok kuzum yumurtaları büyütüyoruz şimdi toplama olcak ondan sonra belli olcak embriyolar. Toplamada ne zaman bilmiyorum cuma kontrol var belli olur belki cuma günü
Hee doğru öyle oluyorr süperr banada haber ver bahhh unutuyorum kafam kalmıyo vallahii yoğunluktann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…