kızım 19unda 1 yaşında olacak teyzesi darısı başına ve isteyen herkese...Bizim morfoloji iyi Allahtan ilaclar bozmazsa %90 civarı geliyor sonuclar. Hız %20 lerde falan sayı cok dusuktu.
2 doktor direk tüp bebek dedi ama yasadıgımız sehirde yok diğer sehirlere git gel bir sürü masraf onun altından kalkamayız diye tedavi altına girdik ilk 3 ay iyi ilerledi inşallaahh bu seferde öyle giderse 9. Ayda daha da ilerler diye düşünüyorum
Asılama zaten sayımız yetmiyordu hem de dogaldan bir farkı yok bir ara dusundum vazgectim...
Kac yasında bebegin var dimi simdi
Diyetteyim ya dondurma yemiyom
aaa nie paremBenim misafirlerim var kuzum ve çok gerginim
Te AllahmDiyetteyim ya dondurma yemiyom
Kolay gelsin kuzuBenim misafirlerim var kuzum ve çok gerginim
Ahahahah deliiEn sevdiğim bataklıkTrollerini ayrı seviyorum ama
Aman vallaha büyük bebeler olmadan küçüklerin olacağı teknoloji çıksa artık
İki bebeylen uğraşmak daha kolay çünkü
Len ben sizin yerinizde olsamm ohoookızım 19unda 1 yaşında olacak teyzesi darısı başına ve isteyen herkese...
yorucu ama sonu güzel olacağı bir yoldasın.. çıkacak sonuç ne olursa olsun sakın pes etme ki sayının artma ihtimali cok yüksek..
morfoloji ve hız en zor olanı...
biz hepsiyle uğraşmıştık.. şöyle düşün kullandğnz ilaçlar hepsine etki ediyor güçlenme anlamında
bi bakmışsın mucizen seninle
dutcum amerikanın oyunlarına gelme
aaa nie parem
Diyetteyim ya dondurma yemiyom
Burdayım kızzz sen nerdesin hele napıyosun@Paniksu
Jou
MssPARE
Cookiie
@Minnosprenses
@karamel Latte
Bal0ncuk
@Lna16
@Tiniminimavihanim
@Tweety Bird
@My_Moonlight06
Mi-Ok Yun anacım arada uğra buralara
@Fatmazell
@kedilinick nerdesin len sen
@ozo1907 bidenemmm gel de bunları canlandır bi nirdesinnnn
laaannnn nirdesinizzzzz
Yani bir çok çeşiti varmış kurabiyem bunun bende tam olarak bilmiyorum araştırıncada birsürü şey yazıyor. Ama bağışıklık sistemiyle alakalı bir sorunmuş sanırım. Bağışıklık aistemi sağlıklı hücrelere de saldırıyormuş. Organları etkiliyormuş vs. Bir tedavisi yokmuş sanırım işte bağışıklık düşürücü ilaçlar falan diyor sadece. Ama net bende bilmiyorum ne çeşitleri varİnşallah çıkmaz perim ilaçlarla düşürülebilir mi peki
İyi canım şükür kan değerleri düşmüyo . Dr riskli durumda dediBi Dut gördüm sanki
Kuzu eşin nasıl oldu iyidir inşallah
İğnwlere başladın mıBurdayım kızzz sen nerdesin hele napıyosun
İyi canım şükür kan değerleri düşmüyo . Dr riskli durumda dedi
Allah razı olsun canım sağolasınAllah yardımcınız olsunBir an önce toparlayın inşallah
Başladım canım cumartesi başladım cuma kontrol var. İşe devammı mucimİğnwlere başladın mı
Ben de aynı beya
ne yapasınLen ben sizin yerinizde olsamm ohooo
Allah şifa vrsin dutçumİyi canım şükür kan değerleri düşmüyo . Dr riskli durumda dedi
en güzel heycannnnnnnnnnnnBaşladım canım cumartesi başladım cuma kontrol var. İşe devammı mucim
Yaa toplamadan sonra bemce daha heyecan olcak gibime geliyor şuan hiç heyecanım yok ne yalan söyliyimne yapasın
söyle hdi dinliyoruz
Allah şifa vrsin dutçum
güzel haberlerinizi bekliyoruz
en güzel heycannnnnnnnnnnn
şansın bol olsun cnm
Bazen yok olmak istiyorum cidden yok olmakkızım 19unda 1 yaşında olacak teyzesi darısı başına ve isteyen herkese...
yorucu ama sonu güzel olacağı bir yoldasın.. çıkacak sonuç ne olursa olsun sakın pes etme ki sayının artma ihtimali cok yüksek..
morfoloji ve hız en zor olanı...
biz hepsiyle uğraşmıştık.. şöyle düşün kullandğnz ilaçlar hepsine etki ediyor güçlenme anlamında
bi bakmışsın mucizen seninle
dutcum amerikanın oyunlarına gelme
aaa nie parem
Hahahaha hiçte lohusalığım yok kızz piyemsess gibiyim vallahaa evdeeEneeem lohusa kaçııın
Beybimm hayırlısı olsun yaaaa oldunmu simdi embriyoBaşladım canım cumartesi başladım cuma kontrol var. İşe devammı mucim
Yok kuzum yumurtaları büyütüyoruz şimdi toplama olcak ondan sonra belli olcak embriyolar. Toplamada ne zaman bilmiyorum cuma kontrol var belli olur belki cuma günüBeybimm hayırlısı olsun yaaaa oldunmu simdi embriyo
Ay hadi sağlıklı yumiş ler olsunBaşladım canım cumartesi başladım cuma kontrol var. İşe devammı mucim
İşte kutu dondurmaysa çok severim ama limonlu vanilyalıne yapasın
söyle hdi dinliyoruz
Allah şifa vrsin dutçum
güzel haberlerinizi bekliyoruz
en güzel heycannnnnnnnnnnn
şansın bol olsun cnm
Hee doğru öyle oluyorr süperr banada haber ver bahhh unutuyorum kafam kalmıyo vallahii yoğunluktannYok kuzum yumurtaları büyütüyoruz şimdi toplama olcak ondan sonra belli olcak embriyolar. Toplamada ne zaman bilmiyorum cuma kontrol var belli olur belki cuma günü
Hahahaha hiçte lohusalığım yok kızz piyemsess gibiyim vallahaa evdee