İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

piiii çocua iyi bak sıcaklar bastı asta etme cocu kurbi :KK70:

ben miii
tepresyona girdim geldim :KK70: ama sen hiç gelmiyon

Bdv'de takılıp off benimkide dert mi bu dertlerin yanında diyip depresyon kıyısından dönüş manevraları yapmakla meşgulüm şu ara 😂😂Sende öyle yap bi daha gitme 😘

Şimdi de büyük bebemin ki kendisi 30 yaşında aklı hafif başında bir şahıs olur 😩 kahvaltısını hazırlıcam 🤦🏼 Evdeki 8-10 öğünden birisini daha halletmeliyim ama nedense hiç kalkasım yoq 😬

Bdv'de takılıp off benimkide dert mi bu dertlerin yanında diyip depresyon kıyısından dönüş manevraları yapmakla meşgulüm şu ara 😂😂Sende öyle yap bi daha gitme 😘

Şimdi de büyük bebemin ki kendisi 30 yaşında aklı hafif başında bir şahıs olur 😩 kahvaltısını hazırlıcam 🤦🏼 Evdeki 8-10 öğünden birisini daha halletmeliyim ama nedense hiç kalkasım yoq 😬
Bebişimmmm😘😘

ahahaha manyak :KK70: girme o bataklığa çık ordan çık çık :KK70:

büyük bebe önemli o olmasa küçük bebeler olmazdı ehehehehe :KK70:

adam çocuğa soruyo beni mi çok seviyosun dedeni mi
+dedemi
bi da soruyo:
+dedemi cevap
oğlum dedeni niye seviyosun ben babanım diyo
seni yapmış diye seviyorum diyo :KK70:

küçükler napıyo ağzını yediklerim ne kadarlık oldular :KK68:

X