İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

Bizim morfoloji iyi Allahtan ilaclar bozmazsa %90 civarı geliyor sonuclar. Hız %20 lerde falan sayı cok dusuktu.
2 doktor direk tüp bebek dedi ama yasadıgımız sehirde yok diğer sehirlere git gel bir sürü masraf onun altından kalkamayız diye tedavi altına girdik ilk 3 ay iyi ilerledi inşallaahh bu seferde öyle giderse 9. Ayda daha da ilerler diye düşünüyorum 😌
Asılama zaten sayımız yetmiyordu hem de dogaldan bir farkı yok bir ara dusundum vazgectim...

Kac yasında bebegin var dimi simdi 🥰
kızım 19unda 1 yaşında olacak teyzesi darısı başına ve isteyen herkese...
yorucu ama sonu güzel olacağı bir yoldasın.. çıkacak sonuç ne olursa olsun sakın pes etme ki sayının artma ihtimali cok yüksek..
morfoloji ve hız en zor olanı...
biz hepsiyle uğraşmıştık.. şöyle düşün kullandğnz ilaçlar hepsine etki ediyor güçlenme anlamında
bi bakmışsın mucizen seninle

Migrenben Migrenben artık dondurma şeyaparak da gelmiyon:63:
Diyetteyim ya dondurma yemiyom 🤣

dutcum amerikanın oyunlarına gelme :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Benim misafirlerim var kuzum ve çok gerginim 😡😡😡
aaa nie parem :KK43:

yorucu ama sonu güzel olacağı bir yoldasın.. çıkacak sonuç ne olursa olsun sakın pes etme ki sayının artma ihtimali cok yüksek..
biz hepsiyle uğraşmıştık.. şöyle düşün kullandğnz ilaçlar hepsine etki ediyor güçlenme anlamında

Len ben sizin yerinizde olsamm ohooo

İnşallah çıkmaz perim ilaçlarla düşürülebilir mi peki
Yani bir çok çeşiti varmış kurabiyem bunun bende tam olarak bilmiyorum araştırıncada birsürü şey yazıyor. Ama bağışıklık sistemiyle alakalı bir sorunmuş sanırım. Bağışıklık aistemi sağlıklı hücrelere de saldırıyormuş. Organları etkiliyormuş vs. Bir tedavisi yokmuş sanırım işte bağışıklık düşürücü ilaçlar falan diyor sadece. Ama net bende bilmiyorum ne çeşitleri var

ne yapasın
söyle hdi dinliyoruz :KK70:

Allah şifa vrsin dutçum
güzel haberlerinizi bekliyoruz

en güzel heycannnnnnnnnnnn
şansın bol olsun cnm
Yaa toplamadan sonra bemce daha heyecan olcak gibime geliyor şuan hiç heyecanım yok ne yalan söyliyim 🤭

Bazen yok olmak istiyorum cidden yok olmak 😔😔😔

Beybimm hayırlısı olsun yaaaa oldunmu simdi embriyo 🤩
Yok kuzum yumurtaları büyütüyoruz şimdi toplama olcak ondan sonra belli olcak embriyolar. Toplamada ne zaman bilmiyorum cuma kontrol var belli olur belki cuma günü ☺️

• Muhteşem
Reactions: Jou
Başladım canım cumartesi başladım cuma kontrol var. İşe devammı mucim 🤗
Ay hadi sağlıklı yumiş ler olsun ♥️ ♥️ ♥️ ben de devam işte😐
ne yapasın
söyle hdi dinliyoruz :KK70:

Allah şifa vrsin dutçum
güzel haberlerinizi bekliyoruz

en güzel heycannnnnnnnnnnn
şansın bol olsun cnm
İşte kutu dondurmaysa çok severim ama limonlu vanilyalı 🤣🤣🤣dondurma bu sevilmez mi🤣

Yok kuzum yumurtaları büyütüyoruz şimdi toplama olcak ondan sonra belli olcak embriyolar. Toplamada ne zaman bilmiyorum cuma kontrol var belli olur belki cuma günü ☺️
Hee doğru öyle oluyorr süperr banada haber ver bahhh unutuyorum kafam kalmıyo vallahii yoğunluktann🙈

X