Amin bitanem yüreğine sağlık ağzına sağlık inşallah RABBIM kabul eder âmin bitsnemMssPARE paremmmmm bende okudum ikindi vakti 1 fetih süresi giremedim yoğundumm birtanem
Rabbim kabul etsin niyetini okudum bağışladım
Tez zamanda güzel müjdeler almayı nasip etsin Rabbim inşallah
Allah korusun hepimiziSağol cnm Allah razı olsun aynen ilactan sonrası oldu cnm bende de aynı şeyleri yaşadım vucudumun dengesi bozuldu erkek gibi killandim aşırı derece ödem oluştu çok dikkat et hatta kullanma canm arada memelerini kontrol et mutlaka rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Ondan sonra görecem ben seniDaha 1 hafta var bitmesinee daha istanbula gitcemm ordada piyimsess gibiondan sonrasini bileemeennn beennn
Olsun canım böylesi daha güzel bak hepsi detaylı inceleniyorYok canim donmus. 5. Gune giden olursa pgtye gitcek. Onun sonucuna bagli saglikli gelirse rahim filmi cekilcem sonra histereskopi olabilirim. Ondan sonra nasipse transfer. 3 ay falan bulcak heralde
Rabbım Şafi ismi yüzü suyu hürmetine şifalar versin inşallah canımLna16 kuzum yarın başlıyorum kemoterapi ye 4 kür 21 gün arayla alacam kemoterapi sonrasında ışın alacam önlem amaçlı uygulayacağız dedi dr
Ahh kuzum bu bebeler için yemediğimiz hormon kalmadı bakalım ileride nerede çıkacak acısıAklınızda bulunsun kızlar asla hormon içerikli ilaç kullanmayın helede protein ve dha iceren ilaçları insan sağlığının hiç bir önemi yok maalesefben dr güvendim hiç arastirmadim şimdi çok pişmanım keske araştırıp öyle kullansaymisim
günaydın kızlarrrrrrr
Günüdünnlerrgünaydınnnn dn
güdünü sevsinlerGünüdünnlerr
İnşallah kurabiyem benim lupus değerim yüksek çıkmıştı şimdi onla ilgili doktpra geldim 13 tüp kan aldıOlsun canım böylesi daha güzel bak hepsi detaylı inceleniyorsonucu güzel olsun da beklemeye değer
Muccooom napıyooonn kıızzzCatlak-kurabiye
Jou
MssPARE
Cookiie
Minnosprenses
karamel Latte
Bal0ncuk
Lna16
Tiniminimavihanim
M Mavi Menekse
My_Moonlight06
Mi-Ok Yun anacım arada uğra buralara
Fatmazell
@kedilinick nerdesin len sen
Noisy Girl bidenemmm gel de bunları canlandır bi nirdesinnnn
laaannnn nirdesinizzzzz
muco yesin seni beeMuccooom napıyooonn kıızzz
Kız manyakmuco yesin seni bee
muco diyo tübe tübe
eyiyim mahmıt sen nidiyon
amannnnnnnnnnn boşver yarın yaparsın ehehehKız manyakne diyim yapılcak işler beni beklerkene buralarda takılıyorum sen ne diyin
İnşallah çıkmaz perim ilaçlarla düşürülebilir mi pekiİnşallah kurabiyem benim lupus değerim yüksek çıkmıştı şimdi onla ilgili doktpra geldim 13 tüp kan aldıyüksek diye direk lupus olmazmış tarama yaptı. Eğer lupus çıkarsa gebelik açısından da normal de sıkıntılı dedi inşallah çıkmaz ya
Catlak-kurabiye
Jou
MssPARE
Cookiie
Minnosprenses
karamel Latte
Bal0ncuk
Lna16
Tiniminimavihanim
M Mavi Menekse
My_Moonlight06
Mi-Ok Yun anacım arada uğra buralara