- 19 Kasım 2020
- 22.014
- 48.099
- 548
Yok uyuyamadim sabah ezanından beri uyku tutmadı sen nasılsın yavri
İyi yapmışsın paremYok uyuyamadim sabah ezanından beri uyku tutmadı sen nasılsın yavri
Benim annemle babamın çenesi açıldı bir konuştular saat 9 kadar köyden kentten ordan burdan benide uyutmadılar onlarida uyku tutmamış ben haken yataktaİyi yapmışsın parembende dün yoğurt yapmıştım gece ona kalktım sonra uyku tutmadı baya dön dolaş. Acısını sabah çıkardım namazı kıldım uyudım
Görümce bizdeydi
Uyumuştur oda kesin zaten minnoş evlendi artık kayboldu
Yakında minnoş neydi neye deniyordu yeniyor mudu içiliyor muydu diyeceğiz
Minnosprenses
Günaydın canm benim daha yeni geldim bekliyorumGünaydın kuzum ne yaptın gittin mi doktora
Hadi bakalım haber verGünaydın canm benim daha yeni geldim bekliyorum
Evet gördüm konusunu hatta son mesajlara geldim direkt baktım sen oradasınBenim annemle babamın çenesi açıldı bir konuştular saat 9 kadar köyden kentten ordan burdan benide uyutmadılar onlarida uyku tutmamış ben haken yatakta
Şu benim takintilim var Ya mavera yine meydana cıktı dengesiz ben banlsnirsam burası sana emanet
Yok kız eşyası batsın hakaret üstüne hakaret ne takıntılı hasta kadin bi benle de değil boşanan kadınlara mal dedi yaEvet gördüm konusunu hatta son mesajlara geldim direkt baktım sen oradasınne yaptı ya toplayıp gitti mi eşyalarını
Kankacigim suan 6.sinifizOyy karne heyecanı doğru yanasıldı peki karnesi
Burda da basladı karAnam o neydi gııMASALLAH Ne gözel kar yağdı bu gurbet el istabullara
Olsun canım çok şükür dersleri iyiymiş yaKankacigim suan 6.sinifizhep takdir alırdık ama bu sene teşekkür oldu canı sağolsun bebemin
He gı MASALLAH pek çalışmaz okuluda pek sevmez tablet tlfda elinden düşmez amma yinede iyi çok şükür notlarıOlsun canım çok şükür dersleri iyiymiş yainşallah hep böyle azimle devam etsin
Akşam kuru fasulye pilav var
Dünya kuru fasulye günü dündü bi kereAkşam kuru fasulye pilav var
Dünya kuru fasulye günü dündü bi kere
Evet pek istemiyordum kurbişim Aslında tabiki isterim gelsin oturalım edelim ama muhabbeti yoruyor beniİyi denk gelmiş hadi yine iyisinistemiyordun dimi yorumları hızlı geçtim ama öyle okudum sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?