• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evet pek istemiyordum kurbişim Aslında tabiki isterim gelsin oturalım edelim ama muhabbeti yoruyor beni 😔
Zor kuzum muhabbeti yoruyorsa seninde enerjini düşürür gider
Bizim dün akşamki menü 😍 afiyet olsun minnom bizim bu akşam dışardan😬
Oo dışarıdan haa :110: bende kendime tavuk yaptım kocimin de ben dışarıdan kendime alırım bir şeyler bide benim için uğraşma demesini bekledim ama nafile🤣🤣

Her yer bereket her yer bembeyaz rabbimin mucizesi çok şükür yaradana

20220123_100248.jpg
20220123_100608.jpg

ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye.
Cookiie Cookiie
Minnosprenses Minnosprenses
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
BlueBerry4268 BlueBerry4268
Cemoos Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34 mavikelebek34
coconatt coconatt

D u t D u t
Wilma11 Wilma11
PeRRieR PeRRieR
bir mucizee bir mucizee
Fatmazell Fatmazell
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
Simurgp Simurgp
@B O Z A
i p e k i p e k
N NesNa

Yaa enfessss görünüyor 😍😍😍
Parem yanında olsaydım şu çamların altında yatar yuvarlanırdık
Dallardaki karları üzerimize serpiştiridikjj😍😍😍😋😋🥰🥰
Ya kurabiyem niye senle bu romantikligi yapayım ayol :rolleyes:

Sevgilim olsun onlar yuvarlamayım karlar altında :KK74::KK75::anne:
Sende kocanla:KK8:

Zor kuzum muhabbeti yoruyorsa seninde enerjini düşürür gider

Oo dışarıdan haa :110: bende kendime tavuk yaptım kocimin de ben dışarıdan kendime alırım bir şeyler bide benim için uğraşma demesini bekledim ama nafile🤣🤣
Sorma canım inanılmaz düşürüyor. Birde sürekli kayınvalidesini anlatıyor. Bir ara çok yakın davrandım. O anlattıkca ben kayınvalideme kinlendim eşimle hep tartıştım aenin annen şunu yapıypr bunu yapıypr diye. Beni çok etkilediğine inanıyorum. Sonra mesafemi koydum şimdi çok şükür o sorunlarımız hiç yok.
Ahaha ya bizde dün kendime elti almaya gittik🤣 kız tarafı yapmuş baya birşeyler aslında. Birde gitmeden önce eşim arkadaşlarıyla yemiş dışarda sanada getircem yapma birşey dedi. Getirmesede olurmuş birde gece yedim dobik gibi uyudum 🤣🤣

Back