Evet pek istemiyordum kurbişim Aslında tabiki isterim gelsin oturalım edelim ama muhabbeti yoruyor beni
Zor kuzum muhabbeti yoruyorsa seninde enerjini düşürür gider
Bizim dün akşamki menü afiyet olsun minnom bizim bu akşam dışardan
Oo dışarıdan haa bende kendime tavuk yaptım kocimin de ben dışarıdan kendime alırım bir şeyler bide benim için uğraşma demesini bekledim ama nafile

Ayyy Allah razı olsun canım benim iyiyim çok şükür koşturuyorum arada buraya göz atıyor çıkıyorum Sen nasılsın tatlım
Allah iyilik sağlık versin kuzum benim
Çok şükür iyiyim bende

Yaa enfessss görünüyor
Parem yanında olsaydım şu çamların altında yatar yuvarlanırdık
Dallardaki karları üzerimize serpiştiridikjj
Ya kurabiyem niye senle bu romantikligi yapayım ayol

Sevgilim olsun onlar yuvarlamayım karlar altında
Sende kocanla

Sorma canım inanılmaz düşürüyor. Birde sürekli kayınvalidesini anlatıyor. Bir ara çok yakın davrandım. O anlattıkca ben kayınvalideme kinlendim eşimle hep tartıştım aenin annen şunu yapıypr bunu yapıypr diye. Beni çok etkilediğine inanıyorum. Sonra mesafemi koydum şimdi çok şükür o sorunlarımız hiç yok.
Ahaha ya bizde dün kendime elti almaya gittik kız tarafı yapmuş baya birşeyler aslında. Birde gitmeden önce eşim arkadaşlarıyla yemiş dışarda sanada getircem yapma birşey dedi. Getirmesede olurmuş birde gece yedim dobik gibi uyudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…