Allah razı olsun canım inşallah inşallah

Hahah gördüm niye erken uyandın bakim sen
Ben erken kalkarim bacım..o saatte bileme ben Uyanali 3 buçuk saat olmustu..Kucugum erken uyanıyor dezzesii hem karne günüydü böön boyuk oğlanın okuluna gettikanam o saatte bileme yoğunum herifte işten geliyozati sadece bir mesajım zabaanan yazılmışgerikalan mesajlar aşamdan kalmaufff ne cenesizim yaaa düşüyor bazen mobarek

Ayy kurabiyeeemmm bugunn çook sitem ettim kızdım yaa duydu beniii regll geldiiaynen böyle karşıladım geboşum yaa birdaha uslu durucam hiç birşeye dokunmak yok yaramazlık yaparsam aha böyle götür beniii

Ah mucizem olsun kötü düşünmeyelim.yeter ki tek yumurta olsun şansımız hala vaar dualarımdasın artık Bugunden itibaren yarınlara daha umutlu bakıyorum ben bugun sonunda regl oldumm rahatladım evet dediğin gibi bendeki tamamen stresten olduu korktum inşAllah gerçekten bir gün mucizelerimizi sarıcaz
Çiçeğim valla cinsellikten soğudum bir yıldır Aralıksız biraz mola verdim ben

Yaaa canmm benim çok sevindim olmanaAllah razı olsun ben de dua edicem sana kuzum inşallah Rabbim tez zamanda kucaklarımızı doldurur
Cinsellik benim de zor oluyo artık ya bu sıkıntılar yüzünden
Sen normal mi deniyorsun

Aminnn çiçeğimm hepimizin inşAllah kucaklarımızı kalplerimiz dolsunnBen şuan Yurt dışındayım yazA dönüyoruz artık o zamana kadar normal devam edicem baktım olmadı Türkiye ye dönünce direk tedaviye başlarım

Rabbim kolaylık versin canm benim umarım tedaviye hiç gerek kalmadan güzel haberini alırız

Oyy karne heyecanı doğru ya nasıldı peki karnesi

Ayy kurabiyeeemmm bugunn çook sitem ettim kızdım yaa duydu beniii regll geldiiaynen böyle karşıladım geboşum yaa birdaha uslu durucam hiç birşeye dokunmak yok yaramazlık yaparsam aha böyle götür beniii
Ohh hadi gözün aydın olsun canım stres etkilemiş demek ki rahat bir nefes al aynen kuzum hiç döngünü bozma hatta ovulasyon ile takip etme. Adet bittikten bir kaç gün sonra gün aşırı değerlendir sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…