Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şarkıyı hiç beğenmedim ama şuan bizim duruma uyan youtubedeki en uygun link
Ben erken kalkarim bacım..o saatte bileme ben Uyanali 3 buçuk saat olmustu..Kucugum erken uyanıyor dezzesii hem karne günüydü böön boyuk oğlanın okuluna gettikanam o saatte bileme yoğunum herifte işten geliyozati sadece bir mesajım zabaanan yazılmışgerikalan mesajlar aşamdan kalmaufff ne cenesizim yaaa düşüyor bazen mobarekAllah razı olsun canım inşallah inşallah
Hahah gördüm niye erken uyandın bakim sen
En sonunda gelmezsen gelmee diyecekartık gel
Hahahah az kaldı ona daEn sonunda gelmezsen gelmee diyecek
Valla canım hayat yoğunluğu diyelimHahahah az kaldı ona da
Hakkaten sen nerelerdesin bakem
Aman sağlığın iyi olsunda gerisi inan hepimiz de varValla canım hayat yoğunluğu diyelim
Aynen kuzum çok şükürAman sağlığın iyi olsunda gerisi inan hepimiz de var
Fırsat buldukça gelAynen kuzum çok şükür
Gelejeeemmm varsa gorejeeemde varmıFırsat buldukça gel
Ayy kurabiyeeemmm bugunn çook sitem ettim kızdım yaa duydu beniii regll geldiiaynen böyle karşıladım geboşum yaa birdaha uslu durucam hiç birşeye dokunmak yok yaramazlık yaparsam aha böyle götür beniiiİnşallah vesilesi olsun bir şekilde canım
Off öyle yapıyor o soğan ya ama bir faydası daha var gribe karşı da koruyor o yönden bakalım biz
Bir ot daha vardı neydi adını unuttum ama içerken Allah canımı alıyordu o yüzden bende bütün ot çöp olayından soğudum
Ah mucizem olsun kötü düşünmeyelim.yeter ki tek yumurta olsun şansımız hala vaar dualarımdasın artık Bugunden itibaren yarınlara daha umutlu bakıyorum ben bugun sonunda regl oldumm rahatladım evet dediğin gibi bendeki tamamen stresten olduu korktum inşAllah gerçekten bir gün mucizelerimizi sarıcazOoyy oyyy kuzum o zaman seninki kesin stresten
Rahat lat kendini gelir inşaallah
Benim 2019 Ekim e kadar hiç Bi sıkıntım yoktu aslında
Adetlerim tıkır tıkır saymazdm ama tahmini 27-28 günde gelirdi
O zamanlar ailede büyük Bi olay yaşadık
Ağlama krizleri gece gündüz düşünmezler
O zaman adetim hayatımda ilk defa 15 gün gecikti
Ben gebelik vardır diye düşünmüştüm
Ama değilmiş
Sonra muayenede folikul az gördü rezervin azalmış görünüyor dedi Kahrolasıca amh yı o zaman öğrendim
Yani rezervim çok kötü durumda
Erken menepoz riskin var
Deneycem benim de genelde işe yarıyodum kullanıp atıyordum herifi
Seks yapıyozzz tinicim
Yaaa canmm benim çok sevindim olmanaAllah razı olsun ben de dua edicem sana kuzum inşallah Rabbim tez zamanda kucaklarımızı doldururAh mucizem olsun kötü düşünmeyelim.yeter ki tek yumurta olsun şansımız hala vaar dualarımdasın artık Bugunden itibaren yarınlara daha umutlu bakıyorum ben bugun sonunda regl oldumm rahatladım evet dediğin gibi bendeki tamamen stresten olduu korktum inşAllah gerçekten bir gün mucizelerimizi sarıcaz
Çiçeğim valla cinsellikten soğudum bir yıldır Aralıksız biraz mola verdim ben
Aminnn çiçeğimm hepimizin inşAllah kucaklarımızı kalplerimiz dolsunnBen şuan Yurt dışındayım yazA dönüyoruz artık o zamana kadar normal devam edicem baktım olmadı Türkiye ye dönünce direk tedaviye başlarımYaaa canmm benim çok sevindim olmanaAllah razı olsun ben de dua edicem sana kuzum inşallah Rabbim tez zamanda kucaklarımızı doldurur
Cinsellik benim de zor oluyo artık ya bu sıkıntılar yüzünden
Sen normal mi deniyorsun
Rabbim kolaylık versin canm benim umarım tedaviye hiç gerek kalmadan güzel haberini alırızAminnn çiçeğimm hepimizin inşAllah kucaklarımızı kalplerimiz dolsunnBen şuan Yurt dışındayım yazA dönüyoruz artık o zamana kadar normal devam edicem baktım olmadı Türkiye ye dönünce direk tedaviye başlarım
Oyy karne heyecanı doğru ya nasıldı peki karnesiBen erken kalkarim bacım..o saatte bileme ben Uyanali 3 buçuk saat olmustu..Kucugum erken uyanıyor dezzesii hem karne günüydü böön boyuk oğlanın okuluna gettikanam o saatte bileme yoğunum herifte işten geliyozati sadece bir mesajım zabaanan yazılmışgerikalan mesajlar aşamdan kalmaufff ne cenesizim yaaa düşüyor bazen mobarek
Ohh hadi gözün aydın olsun canım stres etkilemiş demek ki rahat bir nefes al aynen kuzum hiç döngünü bozma hatta ovulasyon ile takip etme. Adet bittikten bir kaç gün sonra gün aşırı değerlendir sadeceAyy kurabiyeeemmm bugunn çook sitem ettim kızdım yaa duydu beniii regll geldiiaynen böyle karşıladım geboşum yaa birdaha uslu durucam hiç birşeye dokunmak yok yaramazlık yaparsam aha böyle götür beniii
Günaydın kuzum ne yaptın gittin mi doktoraRabbim kolaylık versin canm benim umarım tedaviye hiç gerek kalmadan güzel haberini alırız