• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah razı olsun canım 🥰 inşallah inşallah 🤲🤲

Hahah gördüm niye erken uyandın bakim sen😁
Ben erken kalkarim bacım..o saatte bileme ben Uyanali 3 buçuk saat olmustu..Kucugum erken uyanıyor dezzesii hem karne günüydü böön boyuk oğlanın okuluna gettik🥰anam o saatte bileme yoğunum herifte işten geliyo😅zati sadece bir mesajım zabaanan yazılmış🤣gerikalan mesajlar aşamdan kalma🤣ufff ne cenesizim yaaa düşüyor bazen mobarek🤣

İnşallah vesilesi olsun bir şekilde canım 🥰
Off öyle yapıyor o soğan ya🤢 ama bir faydası daha var gribe karşı da koruyor o yönden bakalım biz🤭
Bir ot daha vardı neydi adını unuttum ama içerken Allah canımı alıyordu 😬 o yüzden bende bütün ot çöp olayından soğudum🤣
Ayy kurabiyeeemmm bugunn çook sitem ettim kızdım yaa duydu beniii regll geldii:KK73::KK73::KK73:aynen böyle karşıladım geboşum yaa birdaha uslu durucam hiç birşeye dokunmak yok yaramazlık yaparsam aha böyle götür beniii:KK4::KK4:

Ooyy oyyy kuzum o zaman seninki kesin stresten
Rahat lat kendini gelir inşaallah 🤗
Benim 2019 Ekim e kadar hiç Bi sıkıntım yoktu aslında
Adetlerim tıkır tıkır saymazdm ama tahmini 27-28 günde gelirdi
O zamanlar ailede büyük Bi olay yaşadık
Ağlama krizleri gece gündüz düşünmezler
O zaman adetim hayatımda ilk defa 15 gün gecikti
Ben gebelik vardır diye düşünmüştüm
Ama değilmiş
Sonra muayenede folikul az gördü rezervin azalmış görünüyor dedi Kahrolasıca amh yı o zaman öğrendim
Yani rezervim çok kötü durumda
Erken menepoz riskin var😥

Deneycem benim de genelde işe yarıyodum kullanıp atıyordum herifi🤣🤣🤣🤣

Seks yapıyozzz tinicim 🤭🤭🤭
Ah mucizem olsun kötü düşünmeyelim.yeter ki tek yumurta olsun şansımız hala vaar dualarımdasın artık❤️🤲🏻 Bugunden itibaren yarınlara daha umutlu bakıyorum ben bugun sonunda regl oldumm rahatladım evet dediğin gibi bendeki tamamen stresten olduu korktum inşAllah gerçekten bir gün mucizelerimizi sarıcaz🐣
Çiçeğim valla cinsellikten soğudum bir yıldır Aralıksız🤣🤣 biraz mola verdim ben:duduk::duduk:

Ah mucizem olsun kötü düşünmeyelim.yeter ki tek yumurta olsun şansımız hala vaar dualarımdasın artık❤️🤲🏻 Bugunden itibaren yarınlara daha umutlu bakıyorum ben bugun sonunda regl oldumm rahatladım evet dediğin gibi bendeki tamamen stresten olduu korktum inşAllah gerçekten bir gün mucizelerimizi sarıcaz🐣
Çiçeğim valla cinsellikten soğudum bir yıldır Aralıksız🤣🤣 biraz mola verdim ben:duduk::duduk:
Yaaa canmm benim çok sevindim olmana😍😍😍Allah razı olsun ben de dua edicem sana kuzum inşallah Rabbim tez zamanda kucaklarımızı doldurur🤗
Cinsellik benim de zor oluyo artık ya bu sıkıntılar yüzünden 😒
Sen normal mi deniyorsun

Yaaa canmm benim çok sevindim olmana😍😍😍Allah razı olsun ben de dua edicem sana kuzum inşallah Rabbim tez zamanda kucaklarımızı doldurur🤗
Cinsellik benim de zor oluyo artık ya bu sıkıntılar yüzünden 😒
Sen normal mi deniyorsun
Aminnn çiçeğimm hepimizin inşAllah kucaklarımızı kalplerimiz dolsunn:anneadayı::anne:Ben şuan Yurt dışındayım yazA dönüyoruz artık o zamana kadar normal devam edicem baktım olmadı Türkiye ye dönünce direk tedaviye başlarım

Aminnn çiçeğimm hepimizin inşAllah kucaklarımızı kalplerimiz dolsunn:anneadayı::anne:Ben şuan Yurt dışındayım yazA dönüyoruz artık o zamana kadar normal devam edicem baktım olmadı Türkiye ye dönünce direk tedaviye başlarım
Rabbim kolaylık versin canm benim umarım tedaviye hiç gerek kalmadan güzel haberini alırız😍😍😍

Ben erken kalkarim bacım..o saatte bileme ben Uyanali 3 buçuk saat olmustu..Kucugum erken uyanıyor dezzesii hem karne günüydü böön boyuk oğlanın okuluna gettik🥰anam o saatte bileme yoğunum herifte işten geliyo😅zati sadece bir mesajım zabaanan yazılmış🤣gerikalan mesajlar aşamdan kalma🤣ufff ne cenesizim yaaa düşüyor bazen mobarek🤣
Oyy karne heyecanı doğru ya😍 nasıldı peki karnesi🤗

Ayy kurabiyeeemmm bugunn çook sitem ettim kızdım yaa duydu beniii regll geldii:KK73::KK73::KK73:aynen böyle karşıladım geboşum yaa birdaha uslu durucam hiç birşeye dokunmak yok yaramazlık yaparsam aha böyle götür beniii:KK4::KK4:
Ohh hadi gözün aydın olsun canım 🥰 stres etkilemiş demek ki rahat bir nefes al 🤗🥰 aynen kuzum hiç döngünü bozma hatta ovulasyon ile takip etme. Adet bittikten bir kaç gün sonra gün aşırı değerlendir sadece 😍

Back