- 19 Kasım 2020
- 22.014
- 48.099
- 548
Hahha öyle oluyor ya başkası anlattıkça kendi kv ne hırs yapıyorsunSorma canım inanılmaz düşürüyor. Birde sürekli kayınvalidesini anlatıyor. Bir ara çok yakın davrandım. O anlattıkca ben kayınvalideme kinlendim eşimle hep tartıştım aenin annen şunu yapıypr bunu yapıypr diye. Beni çok etkilediğine inanıyorum. Sonra mesafemi koydum şimdi çok şükür o sorunlarımız hiç yok.
Ahaha ya bizde dün kendime elti almaya gittikkız tarafı yapmuş baya birşeyler aslında. Birde gitmeden önce eşim arkadaşlarıyla yemiş dışarda sanada getircem yapma birşey dedi. Getirmesede olurmuş birde gece yedim dobik gibi uyudum
Neeee
Sen beni beğenmiyor musunnnn
Duydunuz mu kızlar
Ühüüüüüü
Sus sus ne var birlikte yuvarlansakSeni beğeniyorum ama yuvarlanma işini sevdicegimle yapayım
Ama ama nerdesinnnnn boşa gidiyor karlar huuu sevdicegimmmnerdesinnnmm
Perim ya bildirim altta kalmış bende diyorum yazmadı mıKız başka şey istesem olcakmış gelmedi
Hani bizSus sus ne var birlikte yuvarlansak
Kız bugün o bahsettiğim arkadaşın evinde çocuğu için yasin okundu ona gittim. Sonrasında bitti oturuyprduk herşeyde laf sokuyor kaynanasına sonra görümcesiyle bir tartıştılarHahha öyle oluyor ya başkası anlattıkça kendi kv ne hırs yapıyorsunbide bence onun sana ya da başkasına anlatması da kendisini etkiler. Çünkü bajsettikçe aklına geliyor daha çok hırslanıyorsun. En iyisi yüzleşmek
Ooo eltin mi olucuk kız seninnn
Oh mia gibi afiyet olsun
Sağol cocomm valla atlattık bakalım önümüzdeki günlerePerim ya bildirim altta kalmış bende diyorum yazmadı mıhadi gözün aydın
Hahha bu hafta baya yoğundun bol eltiliKız bugün o bahsettiğim arkadaşın evinde çocuğu için yasin okundu ona gittim. Sonrasında bitti oturuyprduk herşeyde laf sokuyor kaynanasına sonra görümcesiyle bir tartıştılar
He kızz bu hafta 2 tane elti aldım kendime
Evett hepsi üst üsteHahha bu hafta baya yoğundun bol eltili
Bol düğün var yaza erik dalları ohhh yandanEvett hepsi üst üsteaslında öz değil eşimle amca çocukları. 2 amcasının çocuğuda sözlendi bu hafta
Sağol cocomm valla atlattık bakalım önümüzdeki günlere
Benimki kadar eltisi olan varmı ki acebaHahha bu hafta baya yoğundun bol eltili
Bende heç yok ağlayayım mı güleyim miBenimki kadar eltisi olan varmı ki aceba
Olma ihtimali de yokmu canımBende heç yok ağlayayım mı güleyim mi
Tükan kapanmadıysa var diğer türlü cık hiç yok bir tenecikOlma ihtimali de yokmu canım
Kavgada söylenmez bu
Hahah olacağı buydu zatenKız bugün o bahsettiğim arkadaşın evinde çocuğu için yasin okundu ona gittim. Sonrasında bitti oturuyprduk herşeyde laf sokuyor kaynanasına sonra görümcesiyle bir tartıştılar
He kızz bu hafta 2 tane elti aldım kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?