- 27 Eylül 2021
- 1.704
- 2.712
- 63
- 35
Senin sinirlendigin.Senden önce yazanKız sen şu ilk yorumcusun dimisonra bir daha göremedim seni
Sende gelmedin ama gelsen çağırırız niye cagirmiyalim asK olsunÇagirmiyosunuz ki baksana zorla arkadaşin oldum
Hahaha
Gelirim o zaman hepSende gelmedin ama gelsen çağırırız niye cagirmiyalim asK olsun
Gel etiket edeyim gelGelirim o zaman hep
Kız Allah seniSenin sinirlendigin.Senden önce yazan
Et valla yoksa haberim olmuyo ☺Gel etiket edeyim gel
Hahaha o hangi ara oldu beKız Allah senine siniri şakayla takıldım sonra ses yok kızı kaçırdım mı ne yaptım diye düşünüyordum bende
Tamam edicemEt valla yoksa haberim olmuyo ☺
Aynen eyvah dedim aralarindaki iletisimi bozdum diye kendime kizdimKız Allah senine siniri şakayla takıldım sonra ses yok kızı kaçırdım mı ne yaptım diye düşünüyordum bende
İlk sayfalardaHahaha o hangi ara oldu be
Ayy yerim ya valla şakasına takılmıştımAynen eyvah dedim aralarindaki iletisimi bozdum diye kendime kizdim
Hah işte o ilk yorumu yazan bendim sonraki mesajlari okuyunca yürü kızim burdan dedim kendi kendimeİlk sayfalarda
Kalbimde kelebekler pır pır ediyordu koşarak gelmiştim, ilk mesajı yazacaktım, hızla geçtim tıkladım veee ne göreyim ilk yorumu kaçırmışım
Hahhahaİlk sayfalarda
Kalbimde kelebekler pır pır ediyordu koşarak gelmiştim, ilk mesajı yazacaktım, hızla geçtim tıkladım veee ne göreyim ilk yorumu kaçırmışım
Yok ya çekinme takılırsın yine bak iyi ki yazdı pare yoksa ben hep sorayım diyordum unutuyordum hatta bakınıyordum acaba yazdı da ben mi görmedim diyeHah işte o ilk yorumu yazan bendim sonraki mesajlari okuyunca yürü kızim burdan dedim kendi kendime
Tamam bu defa kesin gidiyorumHahhaha
Yerim ben senin kalbini çatlağım
Ya çok tesekkür ederim çok mutlu oldum gerçektenYok ya çekinme takılırsın yine bak iyi ki yazdı pare yoksa ben hep sorayım diyordum unutuyordum hatta bakınıyordum acaba yazdı da ben mi görmedim diye
Dün galiba ban geliyordu kurabiyem son anda döndümTamam bu defa kesin gidiyorum
İyi geceler herkese
Pare sabaha sağlam kal
Banlanma
Ooyy oyyy kuzum o zaman seninki kesin strestenAy aynısını söyledim dedim ki ağrısı olsun ağzımı açmıycam bundan sonra normal seyrine bırakıcam başıma iş açtım dedim. Mucizem şöyle bir şey benim adetler hep 28 günde bir hiç gecikme yaşamadım o yüzden bu kadar paronayaklaştım stres yaptım Benim aslında hiçbir sorunum yok sadece polikistikover görünümlü yumurtalıklar var hormonlar normal Kendimce bir hafta daha verdim ondan sonra başlayacağım zaten kuzumm sendeki problem neydi çiçeğim peki
Deneycem benim de genelde işe yarıyodum kullanıp atıyordum herifiKız sorma o bende hep işe yararken bir ara ters teptigelecekken gelmez oldu tabi sen yine de dene sabaha gelir umarım devamı
Seks yapıyozzz tinicimBen bendeki şeyi çözemedim zaten kurabiyemmm amann aklımda bulunsun sen ne yapıyordun getirmek için regli minnoşumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?