• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hah işte o ilk yorumu yazan bendim sonraki mesajlari okuyunca yürü kızim burdan dedim kendi kendime😟😭
Yok ya çekinme takılırsın yine bak iyi ki yazdı pare yoksa ben hep sorayım diyordum unutuyordum hatta bakınıyordum acaba yazdı da ben mi görmedim diye🤭

Ay aynısını söyledim dedim ki ağrısı olsun ağzımı açmıycam bundan sonra normal seyrine bırakıcam başıma iş açtım dedim. Mucizem şöyle bir şey benim adetler hep 28 günde bir hiç gecikme yaşamadım o yüzden bu kadar paronayaklaştım stres yaptım Benim aslında hiçbir sorunum yok sadece polikistikover görünümlü yumurtalıklar var hormonlar normal Kendimce bir hafta daha verdim ondan sonra başlayacağım zaten kuzumm sendeki problem neydi çiçeğim peki
Ooyy oyyy kuzum o zaman seninki kesin stresten
Rahat lat kendini gelir inşaallah 🤗
Benim 2019 Ekim e kadar hiç Bi sıkıntım yoktu aslında
Adetlerim tıkır tıkır saymazdm ama tahmini 27-28 günde gelirdi
O zamanlar ailede büyük Bi olay yaşadık
Ağlama krizleri gece gündüz düşünmezler
O zaman adetim hayatımda ilk defa 15 gün gecikti
Ben gebelik vardır diye düşünmüştüm
Ama değilmiş
Sonra muayenede folikul az gördü rezervin azalmış görünüyor dedi Kahrolasıca amh yı o zaman öğrendim
Yani rezervim çok kötü durumda
Erken menepoz riskin var😥
Kız sorma o bende hep işe yararken bir ara ters tepti 🤣 🤣 gelecekken gelmez oldu🤭 tabi sen yine de dene sabaha gelir umarım devamı
Deneycem benim de genelde işe yarıyodum kullanıp atıyordum herifi🤣🤣🤣🤣
🤣🤣Ben bendeki şeyi çözemedim zaten kurabiyemmm amann aklımda bulunsun sen ne yapıyordun getirmek için regli minnoşumm 🥰
Seks yapıyozzz tinicim 🤭🤭🤭

Back