- 19 Kasım 2020
- 22.014
- 48.098
- 548
Dimi bu akşam da biraz keyif yapayımAman uyusun sen benle kal boşver kocayı
Oy benim güzel kalplim çok güzel dualarım var Allah bin kere razı olsunİnşallah canım ya da inşallah 9 ay hiç gelmesin
Tarifi tam hatırlamıyorum ama şöyleydi galiba
Taze öğütülmüş çörek otu
Organik bal
Bunların bir ölçüsü vardı nette
İşte karıştırıyorsun galiba sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı kadar yiyordun
Yumurta kalitesini falan artıyor diye biliyorum
Burada hamile kalan da vardı ama bana yine hiç bir etki etmedi. Benimki çok inatçı bir pkos
He ya erkenden yok oluyonDimi bu akşam da biraz keyif yapayım
11-12 en geç 12.30 gibiSabah kaçta kalkiyorsun komsum
İnşallah vesilesi olsun bir şekilde canımOy benim güzel kalplim çok güzel dualarım var Allah bin kere razı olsunBuda aklımın bir köşesinde zaten bir de bunu denerim bakalım belki bunu etkisi olur yemeklere bile soğan koymak istemiyorum o derece sogudum kendisinden
Ohh tabi gececi olursun biz sabah namazı ile ayaktayız11-12 en geç 12.30 gibi
Oooo biz o saatte ogle yemegi yiyoruz11-12 en geç 12.30 gibi
Uyumuştur oda kesin zaten minnoş evlendi artık kayboldu
Bide hella oldu tam kaybettikUyumuştur oda kesin zaten minnoş evlendi artık kayboldu
Yakında minnoş neydi neye deniyordu yeniyor mudu içiliyor muydu diyeceğiz
Minnosprenses
Sorucam sorucam şimdi aklıma geldi sorayim bana unutmuşsun dedinBeni unutmuşsunTIK TIK TIK
Aman sorma zaten etiket yaparken bile boğasım geliyorBide hella oldu tam kaybettik
Şubat demişti galiba kurabiyemAman sorma zaten etiket yaparken bile boğasım geliyorminnoş olaydı bi az kaldı herhalde
Yagmur işte yeni arkadaşın☺Sorucam sorucam şimdi aklıma geldi sorayim bana unutmuşsun dedin
Inan hatırlayamadım seni
Sen kimdin ki yağmur hanim
Oo süper az kalmış o zamanŞubat demişti galiba kurabiyem
Hımmm unutmusun derken bende bir yerde Bdv ne bileyim denk geldik gibi anladımYagmur işte yeni arkadaşın☺
Kız sen şu ilk yorumcusun dimiYagmur işte yeni arkadaşın☺
Iyi hadi git aman kocanın yaninaOo süper az kalmış o zamanbenim uyku perileri geliyor sanki yavaştan yavaştan
Çagirmiyosunuz ki baksana zorla arkadaşin oldumHımmm unutmusun derken bende bir yerde Bdv ne bileyim denk geldik gibi anladım
Eee madem yeni arkadaşsan niye gelmiyon buralara o zaman
Ayy benim kesin uykum gelmiş bu mesajıSorucam sorucam şimdi aklıma geldi sorayim bana unutmuşsun dedin
Inan hatırlayamadım seni
Sen kimdin ki yağmur hanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?