- 19 Kasım 2020
- 22.014
- 48.098
- 548
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok uyuyamadim sabah ezanından beri uyku tutmadı sen nasılsın yavri
İyi yapmışsın parem bende dün yoğurt yapmıştım gece ona kalktım sonra uyku tutmadı baya dön dolaş. Acısını sabah çıkardım namazı kıldım uyudımYok uyuyamadim sabah ezanından beri uyku tutmadı sen nasılsın yavri
Benim annemle babamın çenesi açıldı bir konuştular saat 9 kadar köyden kentten ordan burdan benide uyutmadılar onlarida uyku tutmamış ben haken yataktaİyi yapmışsın parem bende dün yoğurt yapmıştım gece ona kalktım sonra uyku tutmadı baya dön dolaş. Acısını sabah çıkardım namazı kıldım uyudım
Görümce bizdeydi
Uyumuştur oda kesin zaten minnoş evlendi artık kayboldu
Yakında minnoş neydi neye deniyordu yeniyor mudu içiliyor muydu diyeceğiz
Minnosprenses
Günaydın canm benim daha yeni geldim bekliyorumGünaydın kuzum ne yaptın gittin mi doktora
Hadi bakalım haber verGünaydın canm benim daha yeni geldim bekliyorum
Evet gördüm konusunu hatta son mesajlara geldim direkt baktım sen oradasın ne yaptı ya toplayıp gitti mi eşyalarınıBenim annemle babamın çenesi açıldı bir konuştular saat 9 kadar köyden kentten ordan burdan benide uyutmadılar onlarida uyku tutmamış ben haken yatakta
Şu benim takintilim var Ya mavera yine meydana cıktı dengesiz ben banlsnirsam burası sana emanet
Yok kız eşyası batsın hakaret üstüne hakaret ne takıntılı hasta kadin bi benle de değil boşanan kadınlara mal dedi yaEvet gördüm konusunu hatta son mesajlara geldim direkt baktım sen oradasın ne yaptı ya toplayıp gitti mi eşyalarını
Kankacigim suan 6.sinifiz hep takdir alırdık ama bu sene teşekkür oldu canı sağolsun bebeminOyy karne heyecanı doğru ya nasıldı peki karnesi
Burda da basladı karAnam o neydi gıı MASALLAH Ne gözel kar yağdı bu gurbet el istabullara
Olsun canım çok şükür dersleri iyiymiş ya inşallah hep böyle azimle devam etsinKankacigim suan 6.sinifiz hep takdir alırdık ama bu sene teşekkür oldu canı sağolsun bebemin
He gı MASALLAH pek çalışmaz okuluda pek sevmez tablet tlfda elinden düşmez amma yinede iyi çok şükür notlarıOlsun canım çok şükür dersleri iyiymiş ya inşallah hep böyle azimle devam etsin
Hahah sağol ya özellikle perimi ve beni etiketle Cookiie
Akşam kuru fasulye pilav varEvet biz bir oraya transfer olalım bu yemek derdinden kurtulalım Minnosprenses
Dünya kuru fasulye günü dündü bi kereAkşam kuru fasulye pilav var
Dünya kuru fasulye günü dündü bi kere
Afiyet olsun minnoşumAhahhahaha bizde bu gün
Evet pek istemiyordum kurbişim Aslında tabiki isterim gelsin oturalım edelim ama muhabbeti yoruyor beniİyi denk gelmiş hadi yine iyisin istemiyordun dimi yorumları hızlı geçtim ama öyle okudum sanki