utanmanı gerektirecek hiç bişey yok. bu bi sağlık problemi değil
bunu ameliyatla hallediyolar ama gereklimi gereksiz mi bence buna evlendikten sonra karar ver.
yani ben
:kedi: bazı erkeklerin bu durumdan hoşlandığını duydum.
aynen katılıorum rahatsız olan kişi konu başlıklarında daha iç dudaklar yazısını görünce girmesin isteyen istediği konuyu açar herkesin mahreminin kendine :umursamaz:
bana destek oldugun tesekkur ederım canım.sıte hakkında bısey bılmeden dıger yazıları arastırmadan gelmıs bana laf atmıs haddını asmıs bana laf atan sahıs.. iç dudak konusuna gelınce bende benım gıbıler var dıe teseelı buluyorum canım
önemli diğil canım kimileri sitenin farkında değiller sanırım yroumlarına bakacak olursak ve çok ii edersin çok abartılıcak bişi diğil yani diorum sana kaç tane arkadaşımda biliorum o şekil kime sorsam benimde öyle benimde öyle diolar onların kocaları sorun etmediyse seninkide etmez yanikaydirigubbakcemile5
Sacmalik. Her erkek oraninda estetik olarak guzel olmasini istiyor. Uzun ic dudaklarla kimse iliskiye girmek istemez cunku rahatsizlik verir.
bende aynı şeyden muzdaribim ama benim sonradan oldu 13yaşında orta okula gidiyordum vajinamda çok fazla bi kaşıntım oldu..
annemde pek fazla anlayışlı bi insan değildir tabiki kimseye anlatamadım
ben ne yapcamı şaşırdım artık ne olursa olsun dedim başladım asılmaya asılmak biraz iyi geliyordu (sol labia) sol iç dudakları baya bi ötekinden uzun....
Şimdi 27 yaşındayım 3yıllık evliyim ve halen eşimden utanıyorumkedi:
eşime karşı rahat olamıyom acaba diyom gizliden bi operasyonmu geçirsem
benimkide biri diğerinden küçük ve inanmazsınız buun farkına vardığımda 19 yaşımdaydım o zaman kadar hiç inceleme gereği bile duymamışım ben her insanın böyle olduğuna eminim ellerine bi bak sağ sol onlar bile farklı eşinden utanmaya gelince erkeklerin yumurtalıkları aynı boydamı acaba onların cinsel organlarında bizimkilerden çok çok daha fazla takıntıları var hiç olmazsa bizimki içerde gözükmüyo onlarda ne varsa ulu orta dışarda herşey belli o yüzden hiççç kafana takma önemli olan işleviiii:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?