Peki bu yola girecek insanlara tavsiyeniz ne olurdu bastan karakterini anlayamazmiyiz tavsiye gbi bi seySu an bosanmissiniz benim hayatımda da bu tip bir örnek var geçen sene resmi nikah yapılmıştı.daha ağustos ayında peri masalı gibi düğünüm oldu. Ama biz aile olamadık. Siddet vs bende dün anlasmali bosanma protokolünü avukata verdim.kabul etti .önümüzdeki zamanda davam görülecek. Narsist insanlarla uğraşmak çok zor .sizinle konuşmayı isterim.hayatiniz şu an nasıl merak ediyorum
Ahh anlamış olsaydım bu yola hiç girmezdim ama manipülasyon gücü çok iyi oluyor manipüle ederek kendi doğrularını size kabul ettiriyor.sonra bir kavgada senin yüzünden sen böyle olduğun için ben böyleyim beni sen sinirlendiriyorsn gözüm dönüyor. Vs vsPeki bu yola girecek insanlara tavsiyeniz ne olurdu bastan karakterini anlayamazmiyiz tavsiye gbi bi sey
Aslinda iyi oldu ogrendigim .suclu olup suclayici konusan birine denk gelmedim hic.Ahh anlamış olsaydım bu yola hiç girmezdim ama manipülasyon gücü çok iyi oluyor manipüle ederek kendi doğrularını size kabul ettiriyor.sonra bir kavgada senin yüzünden sen böyle olduğun için ben böyleyim beni sen sinirlendiriyorsn gözüm dönüyor. Vs vs