- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
Benim demediğim şeyleri kendi kendinize üretiyorsunuz şu an
Evli bir erkek eşinle zaten ihtiyacını fazlasıyla giderebilirken, neden bir de kendi kendini tatmin etmeye ihtiyaç duysun?
Evli bir erkek eşinle zaten ihtiyacını fazlasıyla giderebilirken, neden bir de kendi kendini tatmin etmeye ihtiyaç duysun?
Alışkanlık olabilir. Çok büyük garipsenecek bir durum değil.Benim demediğim şeyleri kendi kendinize üretiyorsunuz şu an
Ne kadar yıkarsan yıka çamaşır suyunun zararlı etkisi kalıyor.Diyelim ki üstün çaba ile çamaşır suyunun zararını durulayarak attın, peki solumakla ve ellerine temasla oluşan zararları nasıl gidereceksin.yazık gerçekten iyi niyetle söylüyorum kullanmamaya bak,beyazlık değil sağlık önemli.valla camsır suyu yada leke cıkarıcı hangısıyle cıtılersem camasırı durulayıp makıneye oyle atıyorum yanı makıneye dırek dokmuyorum o maddelerı ama leke cıkarıcılarda her lekeyı cıkarmıyor tecrubeyle sabıt , sızın akıntı vs problemınız yoktur belkı o nedenel onun yol actıgı lekeyı belkı tahmın edemeyebılırsınız hele bırde anında yıkanmadı ıse kuruyunca cıkmıyor cıtılemeden...
Bel soğukluğu evlenmeden önce yaptırdığımız testlerde çıkmaz mıydı ama? O dönemden bu döneme çok zamam geçmedi
Birçok sebebi olabilir.Benim demediğim şeyleri kendi kendinize üretiyorsunuz şu an
15 yıllık aktif cinsel yaşamım var, zevk suyu lekesinin nasıl bir leke olduğu konusunda hiçbir fikrim yok, zevk suyu leke yapar mı onu da bilmiyorum. şeffaf bişey değil mi o, nasıl leke yapıyor ki, neyse...
Hahahaha niye '''seni seçtim pokemon''' ben oldum yaaaaAğlayacağım şimdi
Erkeklerin egosuna ters düşüyor ereksiyon problemi.Zaten problemi olsa ne yapıp edip,eşinin haberi olmadan da gitmez mi doktora,tedavi olmak istemez mi?Veya mastürbasyon yapmasına neden illa yapmaz diyor?Cep telefonlarına kadar inmedi mi bu görüntüler,belki sorununu bu şekilde denemek amaçlı gideriyor olamaz mı?Kızım sana söylüyorum ,gelinim sen anla
P paprika86 gelin sizsiniz burda:)Ağlayacağım şimdi
Erkeklerin egosuna ters düşüyor ereksiyon problemi.Zaten problemi olsa ne yapıp edip,eşinin haberi olmadan da gitmez mi doktora,tedavi olmak istemez mi?Veya mastürbasyon yapmasına neden illa yapmaz diyor?Cep telefonlarına kadar inmedi mi bu görüntüler,belki sorununu bu şekilde denemek amaçlı gideriyor olamaz mı?Kızım sana söylüyorum ,gelinim sen anla
Yok ben iğrenmem de ters de çevirmem açıkçası.
Sepetten alıp makinaya atarım o kadar.
Niye ters çevriliyor,öğrenebilir miyim?
Diğer belirtileri de araştırdım, bu hastalık belirtilerini göstermiyor çok şüküronu ben bilemem.sonuçta bu bi hastalık, bi anda bulaşır ve çıkar.
söylediğiniz şey bu hastalığın en büyük belirtisi o yüzden yazma gereği duydum.
Merhaba;
Leke yapar Meni de , zevk suyu da. Hani salyangoz böceği sürünürken böyle şeffaf parlak bir sıvı bırakır ya arkasında , onun gibi olur kuruyunca, yani leke ddeğil de şeffaf bir parlaklık olur iç çamaşırında.
Çoğu yorumu okudum , çamaşırları yıkarken ters çevirmek rengi solmasın diyedir P paprika86 , içi dışı dezanfekte olsun diye değil,
Ayrıca midem bulandı diyenler; mide bulanacak birşey yok, hormon salgısı bir sıvı ya meni, zevk suyu her neyse, insanın varolmasına aracılık yapan birşey, bu kadar abartılacak birşey yok. Makineye atarken gözüne ilişir bakar ne var yani, yada alır inceler, don onun koca onun.
Konu gereksiz dağılmış.
Konu sahibesi bel soğukluğu hastalığını araştırın, bir de eşinizin işi ağırsa, erkekler de ağır kaldırma anın da istibra veya istinca olabilir.
Şüpheci değilde daha soruna çözüm yada sorun yoksa da olanlara odaklı konusun eşinizle.
mıdem bulandı şahsenMerhaba hanımlar,
Eşimin iç çamaşırlarını yıkarken zevk suyu lekeleri gözüme çarptı. Yaklaşık 1 senedir evliyiz. Genç bir erkeğin iç çamaşırında zevk lekesi olması normal mi?
Ayrıca, cinsel hayatımız düzenli olmasına rağmen o meni lekelerini gördüğüm hafta eşimle cinsel birlikteliğimiz sırasında eşim üst üste birkaç gün boyunca ereksiyonunu kaybettiği için cinsel birliktelik gerçekleştiremedik. Bu durumdan dolayı kendini üzgün hissettiği için şu anda da cinselliğe biraz ara verdik açıkçası.
Size sorum şu:
1- Genç bir erkeğin iç çamaşırında zevk suyu lekesi olması ne anlama geliyor? Hiçbir cinsel münasebet veya mastürbasyon olmadan zevk suyu lekesi gelir mi sizce?
2- Ereksiyon kaybı sizin de aralıklarla yaşadığınız bir durum olabiliyor mu evliliklerinizde? Sebebi ne olabilir? Doktora gitmeyi de istemiyor.
3-Zevk suyu lekelenmeleri ve bu ereksiyon kaybı birbiriyle bağlantılı aklıma getirmek istemediğim üçüncü kişi kaynaklı bir sebepten olabilir mi? Ortada başka bir emare yok ama.
aynen iççamaşırınla bu kadar ugrasılması pesTers çevirme işi tiksinç geldi.Eşimin donunu makinaya atıyorum birde ters mi çevireceğim.
Vallahi çamaşırları hızlı hızlı didiklemeden topluca atıyorum gidiyor.Birde onla uğraşamam.
Merhaba hanımlar,
Eşimin iç çamaşırlarını yıkarken zevk suyu lekeleri gözüme çarptı. Yaklaşık 1 senedir evliyiz. Genç bir erkeğin iç çamaşırında zevk lekesi olması normal mi?
Ayrıca, cinsel hayatımız düzenli olmasına rağmen o meni lekelerini gördüğüm hafta eşimle cinsel birlikteliğimiz sırasında eşim üst üste birkaç gün boyunca ereksiyonunu kaybettiği için cinsel birliktelik gerçekleştiremedik. Bu durumdan dolayı kendini üzgün hissettiği için şu anda da cinselliğe biraz ara verdik açıkçası.
Size sorum şu:
1- Genç bir erkeğin iç çamaşırında zevk suyu lekesi olması ne anlama geliyor? Hiçbir cinsel münasebet veya mastürbasyon olmadan zevk suyu lekesi gelir mi sizce?
2- Ereksiyon kaybı sizin de aralıklarla yaşadığınız bir durum olabiliyor mu evliliklerinizde? Sebebi ne olabilir? Doktora gitmeyi de istemiyor.
3-Zevk suyu lekelenmeleri ve bu ereksiyon kaybı birbiriyle bağlantılı aklıma getirmek istemediğim üçüncü kişi kaynaklı bir sebepten olabilir mi? Ortada başka bir emare yok ama.