- 24 Nisan 2015
- 6.865
- 7.041
beyazları falan hıc mı ekstra cıtılemıyorsunuz ıster ıstemez leke oluyor , hem tıksınecek ne var kı bunda kendı camasırlarımızda puru pak olmuyor hıcbır zaman ...Eşimin donunu makineye atarken incelemeyi bırakın,parmak ucumla tutmaya iğreniyorum. sizin mideniz pek bi sağlammış.
Sen daha sorunu anlayamamışsın, bence en baştan tekrar sarSorun iç çamaşırındaki leke mi,yoksa aldatılma şüphesi mi?
Ne rengi Allah aşkına ya, şu yazdıklarımı tek tek okusanız konunun dalga geçilecek bir yönü olmadığını görürsünüzsaydam sıvı değil midir o, rengi nasıl oluyor beynim yandı
3.sorudan kastınız ne idi ?Sen daha sorunu anlayamamışsın, bence en baştan tekrar sar
Aynenyeminle midem bulandı ya.
Çitilemiyorum hiç.Lekeli ise kullanmamayı tercih ediyorum.Kar beyazı takıntım yok, temiz olsun kâfi.beyazları falan hıc mı ekstra cıtılemıyorsunuz ıster ıstemez leke oluyor , hem tıksınecek ne var kı bunda kendı camasırlarımızda puru pak olmuyor hıcbır zaman ...
dalga geçmiyorum hanımefendi, lekeleri gördüm deyince saydam olduğu için leke bırakmayabileceğini anlatmaya çalışmıştım sadece.Ne rengi Allah aşkına ya, şu yazdıklarımı tek tek okusanız konunun dalga geçilecek bir yönü olmadığını görürsünüz
Çitilemiyorum hiç.Lekeli ise kullanmamayı tercih ediyorum.Kar beyazı takıntım yok, temiz olsun kâfi.
Kendi çamaşırım adı üstünde kendi pisliğim ona rağmen onu da mikroskopla inceler gibi incelemiyorum.Kirli sepetinden hoop makineye atıyorum yıkanıyor.
Bu olabilir gayet normal bunun genci yaşlısı bekarim evlisin olmaz canım bazen rüya ve benzeri görebiliyor erkeklerMerhaba hanımlar,
Eşimin iç çamaşırlarını yıkarken zevk suyu lekeleri gözüme çarptı. Yaklaşık 1 senedir evliyiz. Genç bir erkeğin iç çamaşırında zevk lekesi olması normal mi?
Ayrıca, cinsel hayatımız düzenli olmasına rağmen o meni lekelerini gördüğüm hafta eşimle cinsel birlikteliğimiz sırasında eşim üst üste birkaç gün boyunca ereksiyonunu kaybettiği için cinsel birliktelik gerçekleştiremedik. Bu durumdan dolayı kendini üzgün hissettiği için şu anda da cinselliğe biraz ara verdik açıkçası.
Size sorum şu:
1- Genç bir erkeğin iç çamaşırında zevk suyu lekesi olması ne anlama geliyor? Hiçbir cinsel münasebet veya mastürbasyon olmadan zevk suyu lekesi gelir mi sizce?
2- Ereksiyon kaybı sizin de aralıklarla yaşadığınız bir durum olabiliyor mu evliliklerinizde? Sebebi ne olabilir? Doktora gitmeyi de istemiyor.
3-Zevk suyu lekelenmeleri ve bu ereksiyon kaybı birbiriyle bağlantılı aklıma getirmek istemediğim üçüncü kişi kaynaklı bir sebepten olabilir mi? Ortada başka bir emare yok ama.
Apaçık onu ifade etmeye çalışmış,azarladı lafı çok acımasız oldu be3.soru bariz aldatma şüphesi, üyeyi neden azarladın
Bence siz ne yazdığınızı kavrayamamışsınız. En baştan sarması gereken sizsiniz. Zira sorularınızdan birisi aldatma üzerine. Başa sarın.Sen daha sorunu anlayamamışsın, bence en baştan tekrar sar
o zaman her lekelı camasırı atmak ve yerıne yenısını koymak gerekır.Çitilemiyorum hiç.Lekeli ise kullanmamayı tercih ediyorum.Kar beyazı takıntım yok, temiz olsun kâfi.
Kendi çamaşırım adı üstünde kendi pisliğim ona rağmen onu da mikroskopla inceler gibi incelemiyorum.Kirli sepetinden hoop makineye atıyorum yıkanıyor.