İç çamaşırındaki meni lekeleri

Daha yeni evlisin .alditildigini sanmıyorum . Camasirdaki lekeler de rüya sonucu olmuş olabilir .kısacası telaşa mahal yok .rüyadır rüya :)

Ereksiyon kaybı yaşadık ve devam edemedik dediğiniz zamanlarda, uykusundayken gelmiştir...

Aldatılmayla ereksiyon kaybının bi alakası olacağını sanmıyorum. Başkasıyla birlikte olup 5dk sonra sizinle birlikte olmaya gelmiyor sonuçta. Maksimum 1-2 saatte yeniden ereksiyon olabilecek hale gelir.

Stres kaynaklı olabilir, eğer bi süre daha devam ederse doktora gitme konusunda ısrar edersiniz.

Kocamın donunu yıllardır niye kontrol etmek aklıma gelmedi bunu düşünüyorum :S Sonrasında ise adamın ya rüyalanma denilen şeyi yaşadığını yada deneyim kazanmak, pratik yapmak için mast. yaptığını düşünüyorum. 2.bir kadın olsa zaten kendi dikkat eder ve 5dk arayla ikinizle olması imkansız olurdu, anlardın. Bir de vücuduna dikkat et kızarıklık, tırnak izi, morarma vs var mı? Biri olsa anlarsın.

Çamaşırını makineye atarken iğreniyorum diyenlere de anlam veremedim yani. Titiz bir insan olduğum halde hiç de tiksinmiyorum yani. Elimin ucuyla değil, gayet avuçlayarak atıyorum çamaşırları makineye kocanızın dona değen yerleri size de değiyor cinsel ilişkide. Hatta değmek bi yana kendimiz elliyoruz yeri geliyor. Tövbe tövbeee

He tabi kocası altına s*çanlar varsa aramızda onu bilemeyeceğim şahsen tuvalette iyice yıkıyoruz biz totomuzu

Uyurken ya da sabah uyandiginda ereksiyon yasayabilir istemsiz bir sekilde. İlla birine bakmasi gerekmez. Ayrica mastürbasyon da yapiyor olabilir. İkisinin zevki farkli geliyordur.

Meninin gelmesi normaldir bence,bir anda o konuyla ilgili bir şey düşünür yada aklına siz gelirsiniz,rüya görür vs... vs...

Eşinizin ereksıyonunu kaybetmesi ise sürekli yapıyorsanız yada o anda karşı tarafın kafasındaki pozisyon haricinde farklı bir şeyler oluyor veya siz o sırada bir şeye hayır demişseniz buna da bağlı olabilir.Bulunduğunuz ortamın çok sıcak,çok soğuk olması bile etkiler.

Son düzenleme:
10 yıllık evliyim hiç aklıma gelmedi görmedim de bakmadım da derdinde olmayan deveyi görmezmşş .:)
adam aldatsa menisi donunda olmaz ki başka yerde olur :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…