İç çamaşırındaki meni lekeleri

Bu konu sahibi kocasıyla gün içinde öpüşüp koklasmiyor mu aceba gayet erkekler islanabilir zevk suyu denilen şey gelir yani bazen öpüşüp koklastiktan sonra benim esim de der,su çamaşırı makineye atarken deterjanı çok koy biraz lekeler iyice çıksın namaz kılıyoruz böyle olmaz fln diye yani gayet bende farkederim o lekeleri garip bişi mi bu

Bu arada konuyu hortlatan arkadaş erkek gayet farkedilmistir sanirim

Ereksiyon sorununuz düzeldi mi ?

aranızda erkek ergen çocuk sahibi olanınız yok galiba... rüyalanma diye bir şey var.

ergen çocuklar bu durumu gizlemek için kendi donlarını yıkama ya da direk makineye atma eğilimine girerler.

evlilerde bu durum azda olsa görülebilir.

benimki bir gün kalktı sabah direk banyoya girdi. dedim hayırdır? yanlış mı hatırlıyorsun. bir şey yapmadık gece...

dedi ki ufak bir kaza oldu. dedim ne kazası? dedi ki 'kamyon devrildi' :) erkeler aralarında böyle diyorlarmış bu duruma :)

sonra yatarken ayrıntılarını da anlattırdım. erkek çocuğum var nede olsa...

Hayat çok ilginç bi şey ya; düşünsene, donunu sepete atıyorsun senin için orada olay kapanıyor.
Devamında, o donu oradan alıyor biri, üzerine konu açıyor, onlarca kadın da (Kaleli/Uftade erkek tabi onu saymayalım) 13 sayfa boyunca donun üzerine konuşuyor irdeliyor, hatta aynı don polemiklere sebebiyet veriyor ... Aradan 3 sene geçiyor yine konuşuluyor ve bunlardan haberin yok.

1. sorunuzu cevaplayım, olabilir.
2. ve 3. sorularınızın cevabını bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…