- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
Apaçık onu ifade etmeye çalışmış,azarladı lafı çok acımasız oldu be
Atar diyelim hadi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Apaçık onu ifade etmeye çalışmış,azarladı lafı çok acımasız oldu be
Aynı şekilde yıkıyorum.Çamaşır çitilemeyi en son öğrenciliğin verdiği sefaletten çok yapmışlığım var , hepi topu o:)Bende 60 dereceye ön yıkamalı atıyorum çitiye vakit mi var bir de ne gerek var
o zaman her lekelı camasırı atmak ve yerıne yenısını koymak gerekır.
mesela benım akıntı problemım var her zaman pedde kullanamıyorum o da mantara yol acıyor ve ıster ıstemez renklıde gıysem beyazda leke oluyor ve makıneye atmadan lekelı camasırları beyaz ıse camasır suyunda bekletır yada lekelı kısmına doker yıkarım, renklı ıse de cıtıler oyle atarım makıneye ben boyle yıkıyorum mesela cunku lekelı bır camasırı dırek makıneye atarsanız temızlenmıyor ve lekelı de gıyılmıyor ama her seferınde de gıt yenısını al yapılmaz para mı dayanır ona....
Eşim ne alkol ne de sigara kullanır. Düzenli aldığı ilaç da yok. Doktora gitmek de istemiyor ki sebebini öğrenip tedaviye başlayalım..Alkol yada düzenli kullanılan ilaçlar da etkiler.Bir arkadaşımın eşi depresyon ilaçları kullanıyordu dediğiniz gibiymiş,erkeğin bu yöndeki eksikliğini yüzüne vurmak sorgulamak çok tepki vermek de bunlara etki bildiğim kadarıyla.İhanetle alâkası yok.
Bel soğukluğu evlenmeden önce yaptırdığımız testlerde çıkmaz mıydı ama? O dönemden bu döneme çok zamam geçmediyazan oldu mu bilmiyorum ama bel soğukluğu olabilir yani eşiniz hastalık kapmış olabilir
60 derece ön yıkmalı ve organik leke çıkarıcılar işimi görüyor.Daha önce de dedim.Kar beyazı olmasına gerek yok. Temiz olsun yeter.o zaman her lekelı camasırı atmak ve yerıne yenısını koymak gerekır.
mesela benım akıntı problemım var her zaman pedde kullanamıyorum o da mantara yol acıyor ve ıster ıstemez renklıde gıysem beyazda leke oluyor ve makıneye atmadan lekelı camasırları beyaz ıse camasır suyunda bekletır yada lekelı kısmına doker yıkarım, renklı ıse de cıtıler oyle atarım makıneye ben boyle yıkıyorum mesela cunku lekelı bır camasırı dırek makıneye atarsanız temızlenmıyor ve lekelı de gıyılmıyor ama her seferınde de gıt yenısını al yapılmaz para mı dayanır ona....
valla canım deterjan cok degıstırdım ondan oldugunu sanmıyorum.Valla bizim lekeli kalmıyo deterjanınla alakalı heralde
Hmmmmmm sebebi biliyor çünküEşim ne alkol ne de sigara kullanır. Düzenli aldığı ilaç da yok. Doktora gitmek de istemiyor ki sebebini öğrenip tedaviye başlayalım..
Bence siz ne yazdığınızı kavrayamamışsınız. En baştan sarması gereken sizsiniz. Zira sorularınızdan birisi aldatma üzerine. Başa sarın.
valla camsır suyu yada leke cıkarıcı hangısıyle cıtılersem camasırı durulayıp makıneye oyle atıyorum yanı makıneye dırek dokmuyorum o maddelerı ama leke cıkarıcılarda her lekeyı cıkarmıyor tecrubeyle sabıt , sızın akıntı vs problemınız yoktur belkı o nedenel onun yol actıgı lekeyı belkı tahmın edemeyebılırsınız hele bırde anında yıkanmadı ıse kuruyunca cıkmıyor cıtılemeden...60 derece ön yıkmalı ve organik leke çıkarıcılar işimi görüyor.Daha önce de dedim.Kar beyazı olmasına gerek yok. Temiz olsun yeter.
Peki çamaşır suyunun ne kadar zararlı olduğu hakkında bir bilginiz var mı? Hele ki genital bölgeye temas eden iç çamaşırının yumurtalıklara ve rahimde yaratabileceği tahribattan haberiniz var mı? Kar beyazı çamsşır her zaman sağlıklı demek değil.
Çamaşır suyu da hiç kullanmam. size göre pis gelebilir ama sağlıklı olan bu bence.
Akışına bırakın bence çok üstelemeyin aynı sıkıntı çok yakın arkadaşımın eşinde var.Çok üstüne düştü annesi gibi bütün tetkikleri yaptırdı hiç birşey değişmedi adam dahada soğudu panik atak oldu kardeş gibi yaşıyorlar şuan.Adamın yapısı bu sanırım.Umarım sizinde öyle değil dir.Üstüne çok düşmeyin rahat ve mutlu davranın kendini baskı altında hissetmesin.Eşim ne alkol ne de sigara kullanır. Düzenli aldığı ilaç da yok. Doktora gitmek de istemiyor ki sebebini öğrenip tedaviye başlayalım..
Yani... Sorunun çevresinde dolaşılacağına tespit niteliğinde direk soruyu soran üyeye atarlanması da üstüne cabası.Kısaca eşim beni aldatıyor olabilirmi diye sormuş.İma eden kendisi anlamamazlıktan gelen kendisi.
valla camsır suyu yada leke cıkarıcı hangısıyle cıtılersem camasırı durulayıp makıneye oyle atıyorum yanı makıneye dırek dokmuyorum o maddelerı ama leke cıkarıcılarda her lekeyı cıkarmıyor tecrubeyle sabıt , sızın akıntı vs problemınız yoktur belkı o nedenel onun yol actıgı lekeyı belkı tahmın edemeyebılırsınız hele bırde anında yıkanmadı ıse kuruyunca cıkmıyor cıtılemeden...
Ayrıca eşinin mastürbasyon yapmadığından nasıl bu kadar emin oluyor .Eşi yapmıyorum dediyse bile adam sırf korkusundan diyememiştir.Çamaşırına kadar didikleyen kadına mastürbasyon yapıyorum sensizde ihtiyacımı karşılıyorum derse kadın delirir
Ağlayacağım şimdiYani... Sorunun çevresinde dolaşılacağına tespit niteliğinde direk soruyu soran üyeye atarlanması da üstüne cabası.